REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Ponios Hinch fanai, sukluskite! Šis sumanus triukas grąžins jaunystę jūsų vonios čiaupams, ir nieko nekainuos, rašoma mirror.co.uk.

Ponios Hinch fanai, sukluskite! Šis sumanus triukas grąžins jaunystę jūsų vonios čiaupams, ir nieko nekainuos, rašoma mirror.co.uk.

REKLAMA

Ponios Hinch fanai kraustosi iš proto dėl naujo kalkių šalinimo triuko, kainuojančio tik du pensus. Viena gudri namų švarintoja savo sumanymą kaip šalinti kalkes nuo vonios čiaupų atskleidė feisbuko grupėje „Mrs Hinch Cleaning Tips“ - žmonės jau nekantrauja jį išbandyti.

Šiuo gudriu metodu patariama kalkes gramdyti dviejų pensų moneta. Jo sumanytoja feisbuke rašė: „Dar liko truputį darbo, bet man tikrai suveikė dviejų pensų monetos taktika.

Tiesiog pasiėmiau monetą ir ja gramdžiau kalkes - jos greit išnyko.“ Dviejų pensų moneta pašalina didžiąją dalį kaukių, o jų likučius sunkiai pasiekiamose vietose lengvai nuima populiarūs valomieji purškalai."

Šį nebrangų metodą gyrė ir kiti socialinių tinklų naudotojai - jie sakė, kad poveikis iš tiesų įspūdingas, kad patarimas nuostabus, ir kad skirtumas yra akivaizdus.

REKLAMA
REKLAMA

Metodas išpopuliarėjo kirpėjos iš Esekso, JK Sophie Hinchliffe dėka. Ji populiarumo viršūnėje atsidūrė kartu su patarimais bei gudrybėmis pasidalinusi tobulai švarių savo namų nuotraukomis instagrame.

REKLAMA

Dar visai neseniai ponios Hinch fanai ūžė apie beveik nieko nekainuojantį valomąjį purškiklį, kuris „tiesiog perkeitė“ jų namus. „Astonish Mould and Mildew Blaster“, kurio galima įsigyti vos už 1£ „Poundland“ parduotuvėje, socialiniuose tinkluose iš daugelio žmonių, įskaitant ir žymiąją ponią Hinch, susilaukė daugybės pagyrų.

Viena gerbėja rašė: „Šitas dalykas tiesiog stebuklingas - šveisti nereikėjo, tik užpurškiau.“

Ponia Hinch pasakojo, kaip ji valo savo vonią ir sakė: „Dušo antgalį ir čiaupus valau su „Viakal“ - palieku ne ilgiau nei penkioms minutėms. Kad dušo kabina būtų nepriekaištingai švari, nupurškiu jos sieneles „Astonish Mould“ purškikliu ir nuvalau „Minky“ šluoste, kad neliktų jokių nuosėdų. „Viakal“ nuplaunu vandeniu iš dušo, „Astonish“ nuvalau nuo stiklo, o tada nublizginu „Minky“ ir „Kermit“ šluostėmis.“

REKLAMA
REKLAMA

Socialinių tinklų sensacija tapusi ponia Hinch pasidalino keliomis savo ir Stacey Solomon nuotraukomis iš šeimos išvykos į „Ikea“ anksčiau šią savaitę. Jos pirko dirbtinių augalų, nuotraukų rėmelių, daiktadėžių ir kitų smulkmenų, tuo tarpu besimėgaudamos prekybos centre su vaikais praleista diena. Stacey Solomon tinklalaidėje „Here We Go Again“ jos taip pat dalinosi istorijomis iš vaikų auginimo.

Klausytojai turėjo galimybę pasiklausyti dviejų geriausių draugių asmeniško pokalbio, kurio metu jos dalinosi gimdymo ir vaikų auginimo patirtimis bei atviravimo kitomis temomis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų