REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Diena, kai palanku tvarkyti seniai pamirštus, bet ramybės neduodančius rūpesčius. Tiesa, nieko nedarykite paskubomis: skubėjimas gali lemti dideles klaidas, kurių gailėsitės. Apie viską plačiau dienos horoskope 12-ai Zodiako ženklų.

Diena, kai palanku tvarkyti seniai pamirštus, bet ramybės neduodančius rūpesčius. Tiesa, nieko nedarykite paskubomis: skubėjimas gali lemti dideles klaidas, kurių gailėsitės. Apie viską plačiau dienos horoskope 12-ai Zodiako ženklų.

REKLAMA

Avinas

Atsipalaiduokite, pasikliaukite likimu, ir viskas susiklostys kuo puikiausiai. Įsiklausykite į nuojautas, į jums pasakytus ar atsitiktinai nugirstus žodžius: galite suprasti kai ką labai svarbaus.

Tauras

Jei nežinote, kaip pasielgti, apsispręsti, pasikalbėkite su vaikystės draugu: savaime paaiškės reikiamas sprendimas. Konfidencialiems susitikimams bei susitarimams tinkama antra dienos pusė.

Dvyniai

Siekite įtvirtinti turimus pasiekimus, labiau apsaugoti savo turtą. Tinkama laikas darbdavystės sutarčiai ar sandoriui pasirašyti. Palanku ką nors nupirkti vaikams.

REKLAMA
REKLAMA

Vėžys

Palanku imtis atidėtų darbų, susitikti su žmonėmis, su kuriais vis neprisiruošiate pasikalbėti. Gerės santykiai su kolegomis, pavaldiniais. Aiškinkitės nesklandumus šeimoje, nesusipratimus su mylimu žmogumi.

REKLAMA

Liūtas

Svarbiausi pokyčiai šiuo metu bus susiję su jūsų partneriais: viskas priklausys nuo to, kaip seksis ir ką nuspręs jūsų sutuoktinis (ar asmuo, su kuriuo siejate savo likimą), taip pat dalykiniai partneriai.

Mergelė

Sėkmė netikėtai vėl aplanko. Būsite veiklūs, kūrybingi, tik labiau susikaupkite, nesiblaškykite, o jei jums stinga įkvėpimo, įprastus dalykus pamėginkite pažinti, įvertinti iš naujo: rasite aibę įdomių, anksčiau nepastebėtų dalykų.

Svarstyklės

Spręstinos dalykinės problemos, dabar aiškiai išvysite, kas negerai, ir rasite optimalią išeitį. Geras laikas ne tik reorganizuoti veiklą, koreguoti planus, bet ir susitvarkyti darbo vietą. Šios dienos susitikimai, pokalbiai gali naudingai pakeisti požiūrį į darbą.

REKLAMA
REKLAMA

Skorpionas

Jūsų autoritetas bei populiarumas, taip pat partnerių galimybės lems šios dienos sėkmę. Verta užmegzti ryšius, kreiptis pagalbos į aukštus, įtakingus ar tiesiog sumanius asmenis. Palanku pasirašinėti bendradarbiavimo susitarimus.

Šaulys

Prasideda lemtingų atsitiktinumų, kurie naudingai pakreips net ir keblią situaciją, metas, tad nenusiminkite, jei susidursite su tam tikrais nesklandumais: šiandien viskas baigsis gerai. Tinkamas metas skolintis pinigus arba priminti apie skolos gražinimą senam draugui.

Ožiaragis

Gerai bendrauti su įtakingais asmenimis, užsieniečiais, ieškokite su jais naujų perspektyvų, naujų galimybių. Šios dienos naujienos, užmegztos pažintys suteiks viltį.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Vandenis

Svarbus metas, kai galite sulaukti tinkamų įvertinimų, kai pavyksta laimėti svarbių dalykų veikloje. Tinkama proga svarbiam pokalbiui su vadovu, įtakingais valdininkais, rėmėjais.

Žuvys

Verta rizikuoti, mėginti laimę. Tai sėkminga diena, kada pavyksta įvykius pakreipti reikiama linkme. Remkitės draugų patarimais, kreipkitės į juos pagalbos. Tinka spręsti finansines problemas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų