REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Trokštate sužinoti, kas jūsų laukia šią savaitę? Sužinokite jau dabar, perskaitę išsamią prognozę jūsų Zodiako ženklui.

Trokštate sužinoti, kas jūsų laukia šią savaitę? Sužinokite jau dabar, perskaitę išsamią prognozę jūsų Zodiako ženklui.

REKLAMA

AVINAS. Sunkumų neišvengsite, jei bandysite peršokti save, – neadekvatūs planai priverstų nusivilti. Juk idėjas galima įgyvendinti ir nerizikuojant finansine gerove. Jums gali asistuoti žmogus, kuris nėra jūsų vertas. Nors puikiai tą suvoksite, vis tiek galite būti bejėgiai prieš jo kerus, merginimą. Atsisakykite atsitiktinių ryšių, neskubėkite intymiai suartėti. Pabandykite mėgautis tuo, ką gaunate, pirmiausia galvodami apie tai, kuo šis ryšys naudingas jums.

JAUTIS. Apsižvalgykite aplinkui: turite gerą galimybę susitikti su žmogumi, su kuriuo tikrai galite užmegzti rimtus santykius. Tačiau nereikia tikėtis, kad pati meilė pasibels į jūsų duris. Turite imti iniciatyvą į savo rankas. Atsisakykite išankstinio nusistatymo ir gėdos jausmo, užtikrintai judėkite pirmyn, pasitikėdami likimu. Likimas suteiks daug galimybių užmegzti naujų pažinčių. Geriausios vietos susirasti partnerį yra mokymai, seminarai, paskaitos.

REKLAMA
REKLAMA

DVYNIAI. Jausitės įkvėpti. Tai aktualu tiems, kurių veikla siejasi su grožiu ar mada. Vyrams pasiseks išmokti naujų metodų įgyvendinant sudėtingus darbo projektus. Galite mokytis užsienio kalbų. Laukiamas finansinis augimas dėl įdomių pasiūlymų, naujų pajamų šaltinių. Piniginė bus papildyta laimėjimų, senos skolos grąžinimo sąskaita. Jei veikla susijusi su prekyba, padidės klientų skaičius. Palanku pradėti didelio masto projektus, reformas ir įvairių naujovių integraciją.

REKLAMA

VĖŽYS. Visi jumis domėsis, stengsis geriau pažinti. Pasiruoškite pasimatymams ir flirtuokite netikėtose vietose, pavyzdžiui, autobuse, viešojo transporto stotelėje. Šeimose turėsite galimybę pailsėti partnerio draugijoje, būsite apsupti jo dėmesiu ir rūpesčiu, apie kuriuos jau seniai svajojote. Jūsų užgaidos bus įvykdytos akimirksniu. Nuotaika bus puiki. Širdies klausimais patariama elgtis kaip darbe – aktyviai ir užtikrintai, viską žinoti ir kontroliuoti.

LIŪTAS. Optimaliausias laikotarpis dirbti su projektais, apie kuriuos nenorite kalbėtis su kitais. Nors suplanuotas pokalbis su darbdaviu vyks sėkmingai, naujus planus atidėkite vėlesniam laikui. Grįžkite prie dalykų, su kuriais dirbote anksčiau, įjunkite taupymo režimą. Svarbu neiššvaistyti uždirbtų pinigų. Patartina nekalbėti apie santykių problemas – sunkumus pašalinkite patys, neprašydami patarimų. Pasikliaukite šeštuoju pojūčiu, kuris dabar stipresnis nei bet kada.

REKLAMA
REKLAMA

MERGELĖ. Vietose, kur bendraujate su bendraminčiais, galite susitikti asmenį, tinkantį rimtiems santykiams. Užsiregistruokite į užsienio kalbų kursus, atvirą pamoką šokių mokykloje, – išrinktasis jūsų gali laukti ten. Neatsisakykite dalyvauti konferencijose ar paskaitose. Būtent tokiomis aplinkybėmis likimas jus suves su potencialiu partneriu. Rekomenduojama patiems paįvairinti laisvalaikį ir nelaukti iniciatyvos iš šalies.

SVARSTYKLĖS. Viskas suksis apie asmeninį gyvenimą. Gali būti, jog nuspręsite nutraukti ilgalaikius santykius – būkite ryžtingi, nes vienišumo jausmas išnyks netrukus. Gyvenimas privers vertinti laisvę. Nusimato naujų pažinčių, gali būti, kad sutiksite patiksiantį žmogų. Kai kurie atnaujins senus romantiškus santykius, įsitikinę, kad tikra meilė nebijo nei atstumo, nei laiko. Atsiverkite jausmams ir grįžkite link praeities. Sausį įsiplėskusi sąjunga būtų stebėtinai perspektyvi.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

SKORPIONAS. Likimas rems tuos, kurie laiką ir energiją ketina investuoti į saviugdą, gaudami diplomą. Netrukus šias žinias galėsite pritaikyti praktikoje. Jei esate pasirengę rimtiems santykiams, nebijokite pasiūlyti išrinktajai ar išrinktajam susituokti. Vienišiems žvaigždės kužda apie audringo romano su kitataučiu tikimybę. Intuicija padės suprasti, kuria kryptimi judėti toliau. Turėsite pakankamai jėgų sunkiai dirbti ir tuo pat metu rūpintis partneriu.

ŠAULYS. Galite norėti nutraukti išsisėmusius romantiškus santykius. Jei buvęs partneris įtikins, kad pasikeitė ir vertina jūsų meilę, nebūkite griežti, duokite jam galimybę parodyti tai, ką sugeba santykiuose. Veikite be išankstinio nusistatymo ir baimės. Atsinaujinusi jūsų sąjunga turi šviesią ateitį. Daugiau dėmesio skirkite problemoms, susijusioms su intymumu, jo kokybe. Pasidalykite savo fantazijomis su partneriu, pabandykite eksperimentuoti bendrame miegamajame.

REKLAMA

OŽIARAGIS. Sunkumų nenumatoma bendraujant nei su partneriais, nei su viršininku ar kolegomis. Darbe sugebėsite rasti bendrą kalbą, įrodysite viršininkui savo norą imtis svarbių ir didelio masto projektų. Bosas jus gerbia. Jei praeityje jis buvo neteisus dėl kokio nors dalyko, dabar pripažins klaidą. Jums belieka klausyti intuicijos, naudoti skirtingas psichologines metodikas jausmams ir emocijoms harmonizuoti. Beje, verta atsinaujinti garderobą. Pirkdami neišleiskite daug pinigų.

VANDENIS. Jums patariama gyventi pagal aiškų tvarkaraštį. Sukurkite jį iš anksto, kartkartėmis pakoreguokite. Būkite punktualūs, organizuoti ir atsakingi. Dabar svarbi savidisciplina, todėl galite greitai įgyvendinti svajones. Atsiras sudėtingų užduočių, kurių įgyvendinimą teks vertinti kaip novatorišką. Papildoma našta taps darbas ne visą darbo dieną, kurį atlikti sutikote savo noru. Būkite ramūs, dirbkite ne veltui, ir sąskaita banke bus reguliariai pildoma tinkamomis sumomis.

ŽUVYS. Nesėdėkite namuose, rinkitės į klubus, lankykitės vakarėliuose, renginiuose, kuriuose galite linksmintis su kolegomis. Po tokio poilsio gali būti jaučiamas nuovargis. Jėgoms atkurti geriau būti ramybėje ir tyloje, paskendusiems savo mintyse. Mažas reikalas gali virsti kuo nors rimtu. Prieš keisdami nuolatinį partnerį, pagalvokite, ar žaidimas vertas rizikos. Jei vertinate dabartinius santykius, susilaikykite nuo aistros. Geras laikas svajojantiems tapti tėvais – pastojimo tikimybė yra didelė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų