REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Penktojo kėlinio“ kėlinio laidoje šį kartą buvo aptartas įpusėjęs Lietuvos krepšinio lygos („Betsafe–LKL“) sezonas.

„Penktojo kėlinio“ kėlinio laidoje šį kartą buvo aptartas įpusėjęs Lietuvos krepšinio lygos („Betsafe–LKL“) sezonas.

REKLAMA

Kas labiausiai nustebino? Vilius Stalgaitis ir Tautvydas Kubilius stebėjosi Panevėžio „Lietkabelio“ komandos antrąja pozicija. Tuo tarpu Edgaras Pulkovskis pritarė kolegoms, bet papildė, jog jį ne ką mažiau stebina Alytaus „Sintek–Dzūkijos“ situacija, kadangi komanda turi problemų su pinigais, tačiau sugebėjo pasiekti 6 pergales ir čia daugiausiai nuopelnų atiteko vyr. treneriui Valdemarui Chomičiui.

Kas labiausiai nuvylė? V.Stalgaitis pradėjo kalbėti apie Pasvalio „Pieno žvaigždes“, o vėliau papildė ir apie Kėdainių „Nevėžį“, kadangi jį nuvylė, kaip kėdainiškiai kovoja su panašaus pajėgumo komandomis. Jam pritarė ir T.Kubilius, o E.Pulkovskis kalbėjo apie Prienų „CBet“ komandą, kur jam kelia abejonių Manto Šerniaus darbas ir turimos sudėties išnaudojimas. 

Ar stebina „Ryto“ trečia pozicija? Laidos dalyviai mano, kad „Rytas“ yra savo vietoje ir jo pralaimėjimai neturėtų labai stebinti. Prognozuoja, kad vilniečiai po reguliaraus sezono pakils į antrąją poziciją.

REKLAMA
REKLAMA

Kuris pirmasis treneris neteks darbo? Čia daug kritiko gavo Klaipėdos „Neptūno“ strategas Tomas Rinkevičius. Taip pat paminėtas ir „Pieno žvaigždžių“ vyr. treneris Gediminas Petrauskas, kurio kariauna taip pat gerokai buksuoja.

REKLAMA

Kurie žaidėjai nuvilia labiausiai? V.Stalgaitis kalbėjo apie „Ryto“ puolėją Deividą Sirvydį. T.Kubilius nusivylęs „Neptūno“ centru Andre Williamsonu bei „Žalgirio“ priekine linija, bet čia sumuoja kovas ne tik LKL, bet ir Eurolygoje. E.Pulkovskis lieka nusivylęs Dominyku Domarku, kuris „Pieno žvaigždėse“ rodo blankų žaidimą, nepataiko tritaškių, nors tai yra pagrindinis jo arkliukas.

Kas labiausiai nustebino? V.Stalgaitis neabejodamas įvardijo „Lietkabelio“ gynėją Tomą Dimšą. T.Kubilius vardijo Utenos „Juventus“ puolėją Gytį Radzevičių ir „Šiaulių“ tandemą Roką Gustį bei Aurimą Urboną.

REKLAMA
REKLAMA

Kaip baigsis reguliarusis? V.Stalgaitis – ketvertas nepasikeis: „Rytas“ pakils į antrą vietą, „Lietkabelis“ užims trečiąją poziciją, o „Neptūnas“ liks ketvirtas. T.Kubilius mano, kad ketvertas nepasikeis, o į atkrintamąsias nepateks „Šiauliai“ bei „Nevėžis“. 

Pirmosios sezono dalies naudingiausias žaidėjas? V.Stalgaitis ir E.Pulkovskis įvardijo „Lietkabelio“ puolėją Željko Šakičių, o T.Kubilius mano, kad geriausias buvo Panevėžio klubo strategas Nenadas Čanakas.

 

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų