REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

 Saudo Arabijoje vykstančiame Dakaro ralyje prie pergalės automobilių įskaitoje priartėjo ispanas Carlosas Sainzas.

 Saudo Arabijoje vykstančiame Dakaro ralyje prie pergalės automobilių įskaitoje priartėjo ispanas Carlosas Sainzas.

REKLAMA

„Matadoras“ su „Mini“ automobiliu sutrumpintą greičio ruožą įveikė per 2 val. 3 min. 43 sek. Jis ženkliai padidino pranašumą prieš komandos draugą prancūzą Stephane‘ą Peterhanselį ir katarietį Nasserą Al-Attiyah, kurie klaidžiojo trasoje.

„Pradžioje viskas klostėsi puikiai. Pavijome Stephane‘ą ir tada paklydome bei praradome 2-3 minutes. Tada privažiavome kelio „tašką“ ir pasukome į klaidingą pusę. Nuvažiavome 20 kilometrų be reikalo. Tada grįžome ir važiavome iki finišo. Praradome gal 18-19 minučių Carlosui, bet tai yra lenktynių dalis, o rytoj mūsų laukia ilga diena. Carlosas rytoj atidarys greičio ruožą, o aš startuosiu tik 17-as. Rytoj privalėsime pasiekti gerą rezultatą. Dar ne viskas prarasta. Rytoj turėtų būti 80 km ruožas kopose, todėl visiems bus sunku“, - pasakojo N.Al-Attiyah.

Katariečio atsilikimas iki C.Sainzo išaugo iki 18 min. 10 sek., nors prieš šį etapą juos skyrė vos 24 sek. Katarietį beveik pavijo S.Peterhanselis. Jį nuo N.Al-Attiyah skiria vos 16 sek. 

„Ši diena mums nebuvo pati geriausia. Startavome pirmi ir paklydome likus vos 20 km iki finišo. Praradome 8-10 minučių, kol važinėjome aplinkui, ieškodami teisingo kelio. Nasseras prarado dar daugiau laiko, bet Carlosui ir kitiems labai pasisekė. Jie mus pavijo kaip tik tada, kai mes suradome teisingą kelią ir tada jie lengvai galėjo sekti paskui mus. Galiausiai finišavome kartu. Man diena buvo prasta, bet Carlosas padidino savo persvarą prieš Nasserą. Tai tik padidina mūsų komandos galimybes laimėti“, - kalbėjo S.Peterhanselis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų