REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
40
Monika Šalčiūtė

Prieš septynerius metus išgarsėjusi socialinių tinklų žvaigždė Monika Šalčiūtė atvirai 169 tūkst. gerbėjų armijai rodo savo asmeninį gyvenimą bei slapčiausius jo kadrus.

40

Prieš septynerius metus išgarsėjusi socialinių tinklų žvaigždė Monika Šalčiūtė atvirai 169 tūkst. gerbėjų armijai rodo savo asmeninį gyvenimą bei slapčiausius jo kadrus.

REKLAMA

Monika ilgus metus buvo viena populiariausių merginų Lietuvoje – jos netrūko įvairiose televizijos laidose ir renginiuose, ją kalbino garsiausi žmonės šalyje, tačiau buvo metas, kai ji atsitvėrė tylos siena.

Visuomet nepriekaištingos išvaizdos mergina socialiniuose tinkluose nebijo pasirodyti ir be makiažo. Dažnai ji su savo gerbėjais ir sekėjais pasidalija akimirkomis iš asmeninio gyvenimo.

Nors M. Šalčiūtė dažna įvairių renginių viešnia, net ir juose ji nesipuikuoja ryškiu, vakariniu makiažu. Atvirkščiai, ji puoselėja savo natūralų grožį.

REKLAMA
REKLAMA

„Savo makiažo neįsivaizduoju be lūpų pieštuko. Veido odą dažau tik per renginius, paprastomis dienomis nesidažau, noriu kad ji pakvėpuotų. Jei dažyčiausi ir laisvalaikiu, tai būtų daug problemų, pavyzdžiui, užsikimšusi oda“, – teigė M. Šalčiūtė.

REKLAMA

Kompleksuoja dėl išvaizdos

Daugeliui atrodo, jog Monika savo figūra yra labai patenkinta, tačiau ji neslepia – turi kompleksų kaip ir kiekvienas žmogus. Svoris – tema, kuria ji nelabai nori kalbėti.

„Man tai skaudi tema, nes pati labai dėl to kompleksuoju. Man nepatinka mano kojos, dėl to jaučiuosi stora. Mano formos man yra per moteriškos. Suprasčiau, jei būčiau kaip Kim Kardashian, kuri specialiai pasididinusi sėdmenis, tuomet man būtų dzin, ką kiti sako. Tačiau tokia esu nuo paauglystės, o to negaliu pakeisti, tad nesu patenkinta savo formomis. Kitiems tai gal ir gražu, tik ne man“, – pasakojo Monika.

REKLAMA
REKLAMA

Anksčiau mėnesiui socialinius tinklus apleidusi Monika tvirtino, kad tą privertė padaryti įvairūs asmeniniai išgyvenimai. „Jei dirbčiau ofise, manau, kad negalėčiau būti produktyvi tokiu laikotarpiu. Kadangi mano darbas viešas, o jį mato visa Lietuva, visi žmonės pastebi, kai aš dingstu. To priežastis paprasta – įvairūs išgyvenimai. Esu patyrusi tiek, kiek kitam žmogui nelinkėčiau patirti“, – sakė ji.

Tiesa, naują etapą gyvenime Monika tada paženklino nauja šukuosena – vis dažniau mergina socialiniuose tinkluose puikavosi su šviesiai mėlynais plaukais.

„Tai tik perukas, nes nenoriu gadinti savo pačios plaukų. Dar 2015-aisiais buvau pati pirmoji, kuri nusidažiau savo plaukus ryškia, mėlyna spalva, tiesa, tuo metu juos buvau prisiauginusi, nes manieji buvo labai silpni ir vos iki pečių“, – tvirtino M. Šalčiūtė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Merginos teigimu, dažymas tikrai neprideda žavesio plaukams: „Tenka matyti ne vieną pavyzdį, kai merginos nusidažo savo plaukus įvairiomis spalvomis, o po to jiems taip pakenkia, kad turi nešioti berniuko šukuoseną trumpais plaukais. To aš tikrai nenoriu“, – juokėsi ji.

O Monikos plaukų paslaptis – labai paprasta. Tam, kad jie augtų ir išliktų sveiki, kartą į mėnesį ar du, ji visuomet pakerpa plaukų galiukus. „To anksčiau niekuomet nedariau!“, – nusijuokė M. Šalčiūtė.

Be to, anksčiau plaukus kiekvieną dieną plovusi socialinių tinklų žvaigždė taip pat atsikratė šio blogo įpročio – dabar ji plaukus plauna kuo rečiau, kas 3 ar 4 dienas.

REKLAMA

Tiesa, M. Šalčiūtę labai sužavėjo kokosų aliejus: „Juo ištepu plaukus per visą ilgį, palaikau tris valandas, o tada tepu kaukę ir išplaunu. Plaukai labai žvilga, yra prisotinti“, – tvirtino ji.

Sulaukia komplimentų

Ir nors socialinių tinklų žvaigždei ne vieną kartą yra tekę sulaukti įžeidžiančių komentarų, mergina tvirtino, kad gerbėjai jos įvaizdį tik liaupsina ir negaili komplimentų.

Mergina taip pat pridūrė, kad darbas socialiniuose tinkluose tikrai nėra toks lengvas, kaip atrodo iš pirmo žvilgsnio. Ji ne vieną valandą skiria tam, kad bendrautų su savo sekėjais – atrašo į jų žinutes, sveikina su gimtadieniu. Visgi pati Monika neslėpė, kad buvo toks metas, kai susitvarkyti su milžinišku kiekiu gerbėjų žinučių ji tiesiog nebepajėgė. Tada jos brolio ištarti žodžiai įstrigo ilgam ir pakeitė Monikos požiūrį.

REKLAMA

„Monika, tu negali ignoruoti žmonių. Jei tu ignoruosi, pradės ignoruoti tave“. Tada aš ir vėl susiėmiau, per savaitę atrašinėjimui dabar skiriu apie 3 valandas“, – teigė socialinių tinklų žvaigždė.

Neseniai gražuolė atsikratė ir papildomų kilogramų, todėl dabar stebina gerbėjus ne tik pakitusiomis kūno, bet ir veido formomis.

Tąkart mergina atskleidė, kad kiekvieną dieną stengiasi sportuoti ir nepersivalgyti. „Sakoma, kad 4 valandas prieš miegą valgyti negalima, bet jeigu tu tą dieną turi kažkokį kalorijų deficitą, tai prieš miegą pavalgyti tikrai gali. Gal nebus labai sveika, bet ir į svorį labai neis, nes kalorija lygi kalorijai. Tačiau šiaip prieš miegą valgyti linkusi nesu, nebent man labai bloga nuotaika, įsijungiu filmą, verkiu ir valgau“, – anksčiau šmaikštavo Monika.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Tiesa, gražuolė leidžia sau pasimėgauti ir ne tokiu sveiku maistu: „Labai mėgstu picą ir makaronus. Bet jei tai valgai, tą dieną reikia daugiau ir sportuoti. O jei sportuoji dukart, tai tą dieną laisvai sau gali leisti ir 2000 kalorijų. Galima būtų suvalgyti netgi dvi picas!“

Dėl to, kad sulieknėjo, M. Šalčiūtei neseniai teko keisti ir spintos turinį. „Dabar ir vėl galiu nešioti tuos drabužius, kuriuos dėvėjau anksčiau – tuos, kurie yra labai maži. Nešiojau S ir XS dydžio drabužius, tačiau truputėlį kitokių formų. Dabar nešioju XXS dydžio drabužius“, – sakė ji.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų