REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
6
Anžela Adamovič-Gečienė (nuotr. Organizatorių)

Tiek vaikelio besilaukianti, tiek jau jį auginanti mama, rinkdamasi vežimėlį, vaikų kosmetikos priemonę ar net knygą, dažniausiai įsigyja tai, ką patarė draugės. Juk mamos žino geriausiai, rašoma pranešime spaudai!

6

Tiek vaikelio besilaukianti, tiek jau jį auginanti mama, rinkdamasi vežimėlį, vaikų kosmetikos priemonę ar net knygą, dažniausiai įsigyja tai, ką patarė draugės. Juk mamos žino geriausiai, rašoma pranešime spaudai!

REKLAMA

Todėl antrą kartą apžvalgų tinklaraštis „Babyblog.lt“ skelbia apdovanojimus, kurių metu o išrinks geriausius iš geriausių, kurie padeda auginti vaikus, o renginio nepraleis ir daugybė žinomų veidų.

Dalyvaus žinomi tėvai

Programoje viešnių laukia ne tik geriausiųjų paskelbimas ir statulėlių įteikimas, bet ir žinomų tėvų bei specialistų pasisakymai. Apie tai, kaip ją pakeitė motinystė kalbės praėjusiais sūnaus Kristijono mama, reklamos specialistė ir influencerė Dovilė Filmanavičiūtė. Kuo pasikeitė jų gyvenimas tapus tėvais ir kaip sekasi būti įkvepiančiais tėvais, kurie „nestabdo“,  papasakos dainininkai Anžela ir Žygimantas Gečai.

„Požiūris į motinystę tikrai pasikeitė. Galbūt tikėjausi šiek tiek daugiau laiko sau, bet dabar vaiko gyvenimas yra mano gyvenimas ir atvirkščiai. Mūsų sūnus yra gana reiklus, tad su juo užsiimame begale veiklų, o dėl to tenka atsisakyti savo asmeninių pomėgių. Dėl to per daug neišgyvenu, nes žinau, kad tai  – laikina ir jau tuoj tuoj jis bus daug savarankiškesnis, turėsiu laiko sau“, – atvirauja Anžela Adamovič-Gečienė.

REKLAMA
REKLAMA

Psichologė Jūratė Bortkevičienė kreipsis į mamas, kurioms šiuolaikinė kelia nemenkus iššūkius – būti ir tobula mama, ir verslia moterimi, ir namų šeimininke, ir neprarasti savo jaunatviškumo, kaip visa tai suderinti? Vaikų gydytojas Rolandas Selvestravičius pasidalins dažniausiai per dešimtis patirties metų girdėtus mitus apie vaikų sveikatą – tiesa jie ar ne? 

REKLAMA

Jau dabar mamos iki sausio 20 dienos kviečiamos atiduoti savo balsus net 12-koje kategorijų ir išrinkti geriausius: vežimėlį, žaislą, automobilinę kėdutę, vaikų transporto priemonę, vaikų kosmetikos priemonę, metų naujieną, mamą kūrėją, drabužių ženklą, maisto produktą, sveikatinimosi prekę, vaikišką knygą bei sauskelnes.

Renginys skirtas tik mamoms

Tinklaraštininkė, metų mama paskelbta ir itin populiarius mamoms skirtus renginius „Mamadienis“ organizuojanti Sotera Šveikauskaitė senai svajojo apie išskirtinę apdovanojimų ceremoniją, kurioje būtų pagerbti mamų nuomone geriausi pagalbininkai auginant vaikus. 

REKLAMA
REKLAMA

„Moterys, tapusios mamomis, ypatingai atsakingai renka daiktus vaikams. Kiek vargo išrinkti kūdikiui vežimėlį, nes norisi paties paties geriausio! Mes praleidžiame valandas rinkdamos būtent mūsų naujagimio odelei tinkančias sauskelnes, kremą, pačią patogiausią ir saugiausią automobilinę kėdutę ar geriausią knygą. Todėl labai džiaugiuosi, kad nominantus šiems apdovanojimams siūlė būtent mamos, o tai, ką apdovanoti spręs irgi tik jos“, - renginio objektyvumą užtikrina Sotera. 

Sausio 22 dienos vakarą pramogų ir poilsio centre „Belmontas“ didžiojoje salėje vyksiantys apdovanojimai mamoms prilygs žinomiausiems Lietuvoje tokio tipo renginiams – svečių laukia ir raudonas kilimas, ir ypatinga šiam vakarui skirta programa. 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Norime bent keletui valandų mamas iš kasdienybės perkelti į puotą, kur jos gali pasipuošti spintoje jau keletą metų besiilsinčiomis kokteilinėmis suknelėmis ir renginį stebėti ne sekdamos ropojantį ar verkiantį kūdikį, o ramiai, atsipalaidavusios, bendraminčių kompanijoje“, – sprendimą, kviesti mamas palikus vaikus namuose, komentavo organizatorė. 

Ypatinga ir tai, kad renginio vedėjo pareigos patikėtos... tėčiui! Simonas Urbonas, trijų mažylių tėtis, įkūręs judėjimą „Super Tėvai“,  kovojantį už sveikesnį maistą ugdymo įstaigose ir debiutavęs, kaip pirmasis eilėraščių mamoms „Mamų Eilės“ autorius vaikų reikaluose patirties turi apsčiai. 

„Tėvystė mane pakeitė 180 laipsnių, nes joje atradau save. Atradau koks iš tikrųjų esu ir tik vaikų dėka vėl išmokau mylėti save ir gyvenimą. Tėvystė yra pamokos, kurias duodami vaikams mokomės ir patys tapti geresniais šios žemės piliečiais, - teigia Simonas, kuriam šių apdovanojimų tikslas, išrinkti geriausius vaikams skirtus daiktus, taip pat nėra svetimas. - Dažnai mėgstu bandyti dalykus, kol atrandu tinkamus pats, nebijau prašyti patarimų tų, kurie jau praėję tą etapą, taip pat matyt kartais būnu pagautas ir reklamos ar masės nuomonės, bet stengiuosi turėti savo nuomonę, patirtį, nes mes skirtingi ir ne visi reklamuojami dalykai tinka visiems.“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų