REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Įžengiame jau į trečiąją sausio savaitę. Ką jums ateinančiomis dienomis žada žvaigždės, sužinokite, perskaitę astrologo Naglio Šulijos savaitės horoskopą visiems Zodiako ženklams. 

Įžengiame jau į trečiąją sausio savaitę. Ką jums ateinančiomis dienomis žada žvaigždės, sužinokite, perskaitę astrologo Naglio Šulijos savaitės horoskopą visiems Zodiako ženklams. 

REKLAMA

 

Avinas.  Atrodo, darbo darbe nestigs. Tačiau labiausiai tikėtina, kad vyraus įprasti darbai, nieko išradinėti nereikės, todėl su viskuo susitvarkysite greitai. Sėkmė lydės tuos, kurių veikla susijusi su žiniomis, informacija. Taip pat dabar geras metas sportinio tipo kelionei.

Jautis. Gana rami savaitė – darbe darbų ar reikalų kiek padaugės, tačiau jie bus nedideli, greitai atliekami ar sutvarkomi, tad varginti neturėtų. Kitose srityse – tyla ir ramybė: namie viskas kaip visuomet, į asmeninį gyvenimą niekas brautis neketina. Bus galima ilsėtis nuo visko.

Dvyniai. Darbe gali būti ne tiek darbo, kiek kažkokių malonių, smagių aplinkybių, kurios išties džiugins. Bet sėkmė lydės tuos, kurių veikla susijusi su grožio, patogumų kūrimu. Apdairumo gali prireikti asmeniniuose santykiuose su kai kuriais asmenimis – dėl priežasčių anoje pusėje.

REKLAMA
REKLAMA

Vėžys. Kol kas nemažai priklausys ne nuo jūsų, o nuo kitų asmenų elgesio ir sprendimų – teks prie jų taikytis. Palankus metas ieškantiems juridinių, teisinių sprendimų. Taip pat jis labai palankus tiems, kurie nori smagiai ir maloniai pailsėti kur nors toli nuo namų.

REKLAMA

Liūtas. Nedidelių darbų, visokių neatidėliotinų reikalų gali būti išties nemažai, todėl suktis reikės sparčiai. Kita vertus didelių kliūčių neturėtų būti, tad viską spėti nebus sunku. Nebus sunku ir parodyti puikias organizacines savybes. Patiks sportinio tipo pramogos.

Mergelė. Metas linksmas ir smagus, nestokojantis smagių, malonių dalykų, tačiau jis eina į pabaigą: pramoginė gyvenimo pusė dabar mažės, o kasdienių darbų, visokių reikalų bus vis daugiau – teks įsijungti. Tačiau maloniai džiuginti žada santykiai su kai kuriais, greičiausiai labai artimais žmonėmis.

REKLAMA
REKLAMA

Svarstyklės. Namų, šeimos reikalai rūpės. Palankus metas ir tvarkyti su nekilnojamuoju turtu susijusius reikalus. Tačiau palankus laikas veiklai šioje srityje eina į pabaigą, o laikas, palankus pramogoms, kūrybai, smagiems dalykams prasideda. Ir dar jis palankus rūpintis sveikata, sveikatingumu.

Skorpionas. Atrodo, nemažai dėmesio gali sulaukti piniginiai, turtiniai reikalai – būsite linkę šioje srityje veikti greitai ir ryžtingai, todėl ir atitinkama nauda netruks ateiti. Taip pat didės noras ir daugės priežasčių užsiimti šeimos, namų reikalais. Kalbų norėsis vis mažiau.

Šaulys. Būsite energingi, veiklūs, drąsūs, dėl to prie tikslo žengsite tiesiai, daug nesidairydami. Labai geras metas tiems, kas veikia ar prižiūri savo veiklą patys, asmeniškai. Taip pat dabar – puikus metas sportuojantiems. Atrodo, ir piniginiai reikalai klostysis neblogai, bent kol kas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Ožiaragis. Būsite puikios nuotaikos, energingi, veiklūs, dėl to ir asmeniniai ir dalykiniai reikalai bus tvarkomi greitai, su ugnele. Atrodo, tam tikro dėmesio sulauks ir galimybė gauti daugiau piniginės naudos – čia aplinkybės klostysis vis sėkmingiau. Taip pat bus vis daugiau malonių progų bendrauti su draugais, plėsti savo akiratį.

Vandenis. Pirmoji savaitės pusė žada būti gana rami. Antroje jos pusėje ir patys tapsite vis veiklesni, ir dalykinių reikalų atsiras vis daugiau. Juos tvarkysite lengvai ir išradingai. Taip pat atsiras vis daugiau piniginių reikalų, iš kurių galima tikėtis apčiuopiamos naudos.

Žuvys. Dabar kryžiuosis dvi tendencijos. Viena vertus, darbe bus daug darbo, bet nestigs ir energijos bei ambicijų, todėl pasiekimai gali būti išties nemenki.  Užbaigus darbus, būsite  atsipalaidavę, linksmi, jausmingi, linkę pasimėgauti gyvenimo malonumais. Patiks kurti gražius dalykus.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų