REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
6
Be žinios dingęs M. Gražulis (nuotr. asm. archyvo)

Be žinios dingusio 23 metų Milvydo Gražulio paieškos kol kas vyksta Lietuvoje, bet, anot pareigūnų, situacija netrukus gali pasikeisti. Jau renkami duomenys, kuriuos pasitelkus bus paskelbta ir tarptautinė paieška.

6

Be žinios dingusio 23 metų Milvydo Gražulio paieškos kol kas vyksta Lietuvoje, bet, anot pareigūnų, situacija netrukus gali pasikeisti. Jau renkami duomenys, kuriuos pasitelkus bus paskelbta ir tarptautinė paieška.

REKLAMA

Pareigūnų darbą apsunkina viena reikšminga aplinkybė – vaikinas su šeima jokio kontakto nebuvo užmezgęs dar nuo lapkričio 20-sios, tačiau tėvai į policiją kreipėsi tik po to, kai jis nesugrįžo namo net Kalėdoms.

Marijampolės apskrities vyriausiojo policijos komisariato Komunikacijos poskyrio vedėjas Renatas Siaurusaitis patvirtino, kad 23-jų jaunuolio šiuo metu ieškoma tik Lietuvoje, Vilniaus regione:

„Pareigūnai turėjo informacijos, kad jis gali būti Vilniaus regione, bet kol kas jo surasti nepavyko. Tyrėjai patvirtino, kad artimiausiu metu bus paskelbta tarptautinė jaunuolio paieška.

REKLAMA
REKLAMA

Šiuo metu yra renkama esminė informacija. M. Gražulio bus ieškoma Europos šalyse, kol kas nėra jokio pagrindo žvalgytis plačiau. Esmė, kad nuo dingimo praėjo daug laiko. Į policiją artimieji kreipėsi gana vėlai. Tas apsunkina paieškas, bet tikimės, kad viskas baigsis gerai.“

REKLAMA

Policijos atstovas norėjo padėkoti visuomenei, kuri teikia informaciją tiek skambučiais, tiek žinutėmis, tiek komentarais socialiniuose tinkluose: „Viskas yra nuodugniai tikrinama.“

Tikėjosi, kad sugrįš

Naujienų portalas tv3.lt prieš kelias dienas rašė, kad socialiniame tinkle „Facebook“ plinta pastaruoju metu Vilniuje gyvenusio ir be žinios dingusio 23 metų M. Gražulio artimųjų pagalbos šauksmas. Su vaikinu nei tėvams, nei jo broliui nepavyksta susisiekti dar nuo praėjusių metų lapkričio 20-sios.

Tiesa, į policiją tėvai kreipėsi tik po Kalėdų, nes vis tikėjosi, kad ne pirmą kartą dingstantis sūnus atsilieps pats. Tėvams jis yra sakęs, kad sugedo jo telefonas, o bendravimas paskutiniu metu vyko tik per socialinius tinklus, prie kurių Milvydas prisijungdavo bibliotekoje.

REKLAMA
REKLAMA

Bet prabėgo per daug laiko, o paskutiniu kantrybės taurę perpildžiusiu lašu tapo tai, kad Milvydas nesugrįžo namo net per šventes. Apie dingusį sūnų naujienų portalui tv3.lt plačiau papasakojo jaunuolio tėvas Linas.

Užkietėjęs keliautojas

„Mes gyvename Kalvarijų savivaldybėje, o sūnus pastaruoju metu buvo įsikūręs Vilniuje. Jis ten išvyko dirbti. Iš pradžių „Maximoje“ įsidarbino, vėliau, kiek mums žinoma, pristatinėjo maistą į namus.

Dar lapkritį jis buvo sugrįžęs namo mūsų aplankyti. Bet po to daugiau kaip mėnesį nieko nepranešė apie save. Jis yra minėjęs, kad telefonas sugedo, bet tada bent per „Facebook“ galėtų parašyti, jog jam yra viskas gerai“, – pasakojo susirūpinęs tėvas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Vyras atskleidė, kad sūnus yra užkietėjęs žygeivis, tad nupėdinti 100, 200 ar daugiau kilometrų jam nieko nereiškia. Tuo pačiu dingusio vaikino tėvas užsimena, kad sykį, dėl tokio savo pomėgio Milvydas yra stipriai nukentėjęs.

„Jau yra buvęs atvejis, kai jis kažkurį laiką pradingo. Tada jis keliavo per Lenkiją. Bet bent jau kažkuriuo metu parašė, jog jam viskas tvarkoje. Tačiau tada jis buvo užpultas ir sumuštas. Pasisekė, kad jį geri žmonės surado ir sūnus grįžo namo“, – pasakojo Milvydo tėvas Linas.

Per paskutinį Milvydo apsilankymą namuose, jaunuolis apie savo planus leistis į dar vieną žygį nieko neužsiminė. Jis teigė tėvams, kad Vilniuje dirba, jog jam yra smagu ir jokių nerimo ženklų tada įžvelgti nebuvo galima.

REKLAMA

2019 m. gruodžio 30 d. Marijampolės policija gavo pranešimą, kad 2019-11-20 apie 15 val. iš namų, esančių Kalvarijos sav. Akmenynų k., autobusu į Vilniaus miestą išvyko  Milvydas Gražulis (gim. 1996 m.) ir iki šios dienos negrįžo, jo telefonas išjungtas. Vaikinas yra apie 180 centimetrų ūgio, smulkaus kūno sudėjimo, plaukai rusvos spalvos, ypatingų žymių ant kūno neturi, iš namų išvyko apsirengęs šviesiai mėlynos spalvos džinsais, rudos spalvos striuke su gobtuvu, avėjo juodos spalvos batais. M. Gražulis dingsta ne pirmą kartą.

Jei turite informacijos apie dingusiojo buvimo vietą, prašome skambinti tel. 112 arba 8 (700) 631 54.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų