REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Sužinokite, kas jūsų laukia antrąją Naujųjų metų savaitę, perskaitę astrologinę prognozę jūsų Zodiako ženklui.

Sužinokite, kas jūsų laukia antrąją Naujųjų metų savaitę, perskaitę astrologinę prognozę jūsų Zodiako ženklui.

REKLAMA

AVINAS. Puikus laikas išanalizuoti konkretaus darbo rezultatus. Užtemimų koridoriaus metu išsiaiškinkite, kodėl kai kurie projektai nebuvo įgyvendinti, kur problemos esmė. Padarę teisingas išvadas, pasiruoškite pasinaudoti žvaigždžių suteikta proga viską pradėti iš naujo, pabaigti tai, į ką anksčiau buvo investuota daug laiko ir pastangų. Jei kas nors siūlys išorinę paramą, priimkite. Mėnesio pradžia bus sėkmingiausia. Rizikuokite, tačiau apdairiai.

JAUTIS. Ko gero, tik artimi žmonės galės ištverti jūsų užsispyrimą. Malonių emocijų šaltinis būtų veikla su draugais. Neatmeskite jokių galimybių pasisvečiuoti. Nebūkite tingūs, užimkite aktyvią poziciją. Susitikite su artimaisiais, net jei tam nėra jokios priežasties, lankykite gimines. Dabar tinkamas laikotarpis ryšiams su brangiausiais žmonėmis sutvirtinti. Dėl to net verta paaukoti svarbius dalykus darbe – projektai niekur nepabėgs.

DVYNIAI. Vertinkite tuos, kuriuos likimas sugrąžina į jūsų gyvenimą. Nevenkite antro susitikimo su žmogumi iš praeities, – ateityje jis suvaidins svarbų vaidmenį jūsų likime. Gali būti, kad pažįstami pateiks įdomių ir naudingų pasiūlymų dėl uždarbio. Planetų padėtis rodo savikontrolės sunkumus. Padidėjusi konfliktų tikimybė, tad prieš ką nors sakydami gerai pagalvokite. Pasirinkite tinkamą toną, kad jūsų kalba neskambėtų įžeidžiančiai, nemandagiai.

REKLAMA
REKLAMA

VĖŽYS. Atėjo laikas rinkti savo darbo vaisius. Jausite Fortūnos palaikymą visose srityse. Pasinaudokite tuo, nebūkite tingūs, apsnūdę – tai, ko siekiate, gausite būdami aktyvūs. Norite užmegzti santykius – nesėdėkite namuose. Reikia naujo darbo – analizuokite laisvas darbo vietas, paskambinkite darbdaviams. Jums žvaigždės žada ramybę. Darbe bus mažai užduočių, tad niekas netrukdys kurpti Napoleono planų. Tačiau būtinai susidėliokite prioritetus.

REKLAMA

LIŪTAS. Net pavydūs blogiukai, kurių netrūksta, neatims iš jūsų energijos. Būsite ne tik ryški asmenybė, bet ir pradėsite elgtis egoistiškiau nei bet kada anksčiau. Nerekomenduojama suartėti su tais, kurie bando jus užkariauti, pasitelkdami visa, ką mėgstate labiausiai – glostymą, pagyrimus, komplimentus. Kiekvienas įtartinai malonus žmogus tikriausiai bandys jumis pasinaudoti savanaudiškiems tikslams. Išnaudokite atsiradusią galimybę keliauti, o ir draugo nepamirškite.

MERGELĖ. Apsupkite save bendraminčiais, dalyvaukite seminaruose, konferencijose ir kituose renginiuose, tiesiogiai susijusiuose su naudingos informacijos skleidimu keičiantis duomenimis. Žvaigždės rekomenduoja stoti į bendruomenių organizacijas. Galite gauti daug atšiaurios kritikos, tačiau ji bus nepaprastai konstruktyvi. Yra tikimybė išvykti į užsienį. Pasiruoškite tam, kad ant jūsų galvos kris naujų problemų, kurių neįmanoma išvengti.

REKLAMA
REKLAMA

SVARSTYKLĖS. Patikėkite savo jėgomis, tada jums pasiseks. Bus daug priežasčių didžiuotis savimi. Nepaisant kliūčių, pasieksite tas viršūnes, apie kurias anksčiau galėjote tik pasvajoti. Pritrauksite naujų gerbėjų, kurių dėmesiu galėsite visapusiškai džiaugtis. Yra tikimybė sulaukti pelningo pasiūlymo, kuriam negalėsite atsispirti. Dėmesys turėtų būti koncentruotas į vienintelį tikslą, svajonės siekti reiktų visas kliūtis pašalinant palaipsniui.

SKORPIONAS. Nesivaržykite peržengti ribų, kartais tai yra naudinga. Patartina atsipalaiduoti. Laikas gyventi savo malonumui, apsispręsti dėl drąsių eksperimentų, leistis į kelionę, susirasti naujų draugų. Užimkite aktyvią gyvenimo poziciją. Norėsis būti namuose, patiks dirbti tarp savų sienų. Žadama daugybė užsakymų interjero dizaineriams. Jei su sutuoktiniu viskas vyksta sklandžiai, pagalvokite apie turto, į kurį abu investuosite savo santaupas, įsigijimo galimybę.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

ŠAULYS. Prasidės grandiozinis vidinių jėgų pabudimo periodas. Galėsite atgimti, pažvelgti į pasaulį kitu kampu, atrasti jame ką nors įdomaus, naujo, sutikti šviesių žmonių, atsidurti nepamirštamų įvykių centre. Tačiau daug svarbiau yra tai, kad pradėsite kitaip bendrauti su savo „aš“, gerbsite save, savo principus ir siekius. Galite jaustis taip, tarsi būtumėte pasukę netinkamu keliu, judėtumėte neteisinga linkme. Esate savo likimo šeimininkai, todėl būkite aktyvūs.

OŽIARAGIS. Metas nusimesti papildomos atsakomybės naštą. Neverta savarankiškai imtis kelių svarbių projektų tuo pačiu metu. Kreipkitės patarimų į tuos, kurie jums turi autoritetą, kuriuos laikote bendraminčiais. Neatsisakykite komandinio darbo, dabar tai duos daugiau vaisių nei darbas vienumoje. Būtina nusiteikti pozityviai. Įsivaizduokite tai, ko siekiate. Galvodami neigiamai, nesistebėkite, kodėl jūsų gyvenime tiek daug bėdų. Netikėtu dirgikliu gali tapti mylimi žmonės.

REKLAMA

VANDENIS. Laikas atsikratyti daiktų pertekliaus namuose ir gyvenime, atlikti savitvarką darbo vietoje. Būtinai ištrinkite nereikalingus failus telefone ir kompiuteryje. Po to pajusite palengvėjimą, ramiai pradėsite kurti, daryti tai, kas jums patinka. Vyrai klausys jūsų žodžių, bet jums tai kainuos nervus! Išmokite vertinti tai, kas svarbiausia – laiką. Kiekvieną minutę praleiskite naudingai. Žvaigždės žada lemtingą susitikimą, kuris sukels daug malonių emocijų.

ŽUVYS. Veikla taps teigiamos energijos šaltiniu. Rekomenduojama dalyvauti visose veiklose, susijusiose su rizika, Fortūna dabar yra jūsų pusėje. Jei teks rinktis žvirblį rankoje ar briedį girioje, rinkitės briedį. Metų pradžia yra tinkamas laikotarpis visiems svajotojams. Svajoti yra gerai, tačiau negalima nueiti per toli. Pasinerdami į svajones, rizikuojate prarasti ryšį su realybe. Elkitės drąsiai, kad nepraleistumėte progos daugiau pasiekti gyvenime.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų