REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Blynai gaunasi stori, purūs ir labai skanūs! Rekomenduoju“, – sako recepto autorė.

Blynai gaunasi stori, purūs ir labai skanūs! Rekomenduoju“, – sako recepto autorė.

REKLAMA

Reikia: 25 g. šv. mielių (arba 8-9 g. sausų); 3 v. šaukštų cukraus; 1/2 l. pieno; 2 kiaušinių (L); didelės saujos razinų; žiupsnelio druskos; miltų, kad tešla būtų grietinės tirštumo.

GAMINIMAS

Mieles sumaišykite su 1 v. šaukštu cukraus, Užpilkite šiltu pienu, supilkite paplaktus kiaušinius, likusius 2 v. šaukštus cukraus, viską išmaišykite, suberkite išbrinkintas razinas. Maišant berkite miltus, tešla turi būti grietinės tirštumo.

Uždenkite maistine plėvele arba rankšluostėliu ir palikite šiltoje vietoje kol tešla padvigubės, pakils.

Kepkite ant įkaitinto aliejaus dedant po šaukštą paruoštos tešlos.

Skanaus!

Šaltinis: worldrecipes.eu/ Neringos blogas

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų