REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kauno pareigūnai aiškinasi mįslingą 18-metės merginos mirtį sutinkant Naujuosius. Be gyvybės ženklų mergina rasta po vakarėlio ryte privačiame name.  Ji kartu su drauge Naujuosius sutiko su vaikinais iš Indijos. 

Kauno pareigūnai aiškinasi mįslingą 18-metės merginos mirtį sutinkant Naujuosius. Be gyvybės ženklų mergina rasta po vakarėlio ryte privačiame name.  Ji kartu su drauge Naujuosius sutiko su vaikinais iš Indijos. 

REKLAMA

Mįslinga nelaimė pirmąjį Naujųjų metų rytą sukrėtė nedidelės gatvelės Žaliakalnyje gyventojus. Čia į didžiulį individualų namą, stovintį Jankaus ir Moniuškos gatvių sankirtoje, dar neprašvitus lėkė ir greitoji, ir policija – pranešta apie bute jau be gyvybės ženklų gulinčią merginą. Jai tebuvo aštuoniolika.

„Paryčiais 6.41 val. sulaukėme pranešimo iš medikų, jog merginai, aštuoniolikmetei merginai, buvo konstatuota mirtis“, – sako policijos atstovė Odeta Vaitkevičienė.

Greitosios medikai mėgino merginą gaivinti. Tačiau priversti jos širdį plakti vėl nebepavyko.

Medikai ir pranešė policijai apie mirusiąją – tuomet į gatvelę jau sugužėjo gausios pareigūnų pajėgos. Merginos kūną vėliau išsivežė ritualinių paslaugų automobilis, o likusią kompaniją surinko policijos pareigūnai, apklausai.

REKLAMA
REKLAMA

„Trys mašinos buvo policijos. Iš pradžių greitoji atvažiavo, turbūt nustatė, kad jau nebegyva, neaišku, kaip ten buvo, gal su širdim, gal kas“, – pasakoja kaimynė Genovaitė.

REKLAMA

Aiškėja, kad pilį primenančio namo viršutiniame aukšte butą nuomoja studentai iš užsienio.

Kaip pasakoja kaimynai, name pora metų gyvena vaikinai, atvykę iš Indijos. Naujuosius jie sutiko su dviem merginomis, savo draugėmis. Jos gyvena kitur, čia lankėsi ir anksčiau, tad atvyko ir Naujųjų išvakarėse. Išgirdę apie aštuoniolikmetės tragedija pasibaigusias linksmybes, kaimynai sukrėsti.

„Jauna, Dieve, ir ta kita draugė, irgi jauna, buvo atėję anksčiau apsipirkti tos mergaitės…“, – apgailestauja kaimynė. 

Esą vidurnaktį būrys jaunuolių dar linksminosi lauke, šaudė fejerverkus, visus sveikino:

„Ten jie kompanija visa šventė, bet jie buvo lauke išėję, dvyliktą valandą, viskas ten normaliai buvo. Ir mes buvom išėję, viskas ten normaliai buvo, linksminosi. Be jokių. Nu, jie nepiktybiniai, nei triukšmo, nei muštynių, nieko ten niekad nebūdavo.“

REKLAMA
REKLAMA

Pasak liudininkų, nors vakarėlių pas studentus čia būdavę, tačiau nedažnai. Esą, jie padorūs ir mandagūs. Kas nutiko sutinkant Naujuosius jaunai merginai, dabar aiškinasi ekspertai.

„Pirminiais duomenimis, smurto žymių ant merginos kūno nebuvo. Tačiau pas mus komisariate pradėtas tyrimas mirties priežasčiai nustatyti“, – teigia O. Vaitkevičienė.

Neatmetama versija, kad mergina galėjo padauginti alkoholio ar perdozuoti narkotikų, tačiau tiksli mirties priežastis paaiškės po tyrimo.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų