REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Eurolygos partneriai „Eurohoops“ prieš pat pasibaigiant pirmajam ratui paskelbė ketvirtą kartą atnaujintą komandų reitingą.

Eurolygos partneriai „Eurohoops“ prieš pat pasibaigiant pirmajam ratui paskelbė ketvirtą kartą atnaujintą komandų reitingą.

REKLAMA

Į paskutinę vietą buvo nustumtas prieš pat naujuosius metus devynių iš eilės pralaimėjimų seriją nutraukęs Kauno „Žalgiris“, kuris prieš tai rikiavosi 17-oje pozicijoje.

„Buvo laikas, kai „Žalgiris“ rikiavosi 8-oje vietoje – tai buvo po pergalės šeštame ture prieš Stambulo „Fenerbahče“ ekipą. Visgi nuo tada Lietuvos čempionai turėjo laukti 56 dienas, kad galėtų švęsti dar vieną pergalę. Devyni pralaimėjimai iš eilės ir nepaisant to, kad „Žalgiris“ 98:73 nugalėjo „Bayern“, jie turnyrinėje lentelėje užima 17-ą poziciją.

Šis sezonas Šarūnui Jasikevičiui ir jo žaidėjams prasidėjo ambicingai, tačiau vėliau buvo atsisakyta Alexo Perezo, pridėtas K.C. Riversas, o Marius Grigonis iškrito dėl traumos“, – rašo „Eurohoops“.

REKLAMA
REKLAMA

14-a vieta (prieš tai buvo 12) atiteko Roko Giedraičio atstovaujamai Berlyno ALBA komandai, Kęstučio Kemzūros vadovaujama Pirėjo „Olympiacos“ iš 9-os vietos nukrito į 12-ą, Artūro Gudaičio atstovaujama Milano „AX Armani“ iš 7-os vietos smuko į 11-ą, o Rimo Kurtainčio vadovaujama Maskvos srities „Chimki“ iš 8 vietos nukrito į 10-ą.

Geriausių komandų aštuntuką sudaro „Valencia“ (iš 15 į 8), Vilerbano ASVEL (iš 13 į 7), Atėnų „Panathinaikos“ (6), Maskvos CSKA (iš 4 į 5), Tel Avivo „Maccabi“ (iš 5 į 4), Stambulo „Anadolu Efes“ (iš 1 į 3), „Barcelona“ (iš 3 į 2) ir Madrido „Real“ (iš 2 į 1).

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų