REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Po praėjusio sezono netikėtai apie karjeros pabaigą paskelbęs Darrenas Collisonas svarsto galimybę grįžti į aikštę.

Po praėjusio sezono netikėtai apie karjeros pabaigą paskelbęs Darrenas Collisonas svarsto galimybę grįžti į aikštę.

REKLAMA

Vos 31-erių sulaukęs D. Collisonas praėjusį sezoną nustebino krepšinio pasaulį pranešdamas, kad baigia karjerą. Idealios sveikatos gynėjas paliko Indianos „Pacers“ klubą dėl galimybės tapti Jehovos liudytoju.

„Aš myliu krepšinį, bet kartu žinau, kad yra ir dar svarbesnių dalykų – mano šeima ir tikėjimas. Esu vienas iš Jehovos liudytojų ir mano religija man reiškia viską. Aš patiriu didžiulį malonumą, kai savanoriauju visame pasaulyje ir padedu kitiems žmonėms“, – tada teigė įžaidėjas.

Nacionalinėje krepšinio asociacijoje (NBA) solidų žaidimą rodęs įžaidėjas pasirinko kitokį gyvenimo kelią, tačiau per pusmetį pakeitė nuomonę ir rengiasi sugrįžimui į sportą. Formą palaikantis D. Collisonas grįžti tikisi vasarį ir jau sulaukė pajėgių klubų dėmesio.

REKLAMA
REKLAMA

Rinkoje netikėtai atsiradusiu stipriu įžaidėju iškart susidomėjo vieni lygos favoritų Los Andželo „Lakers“ ir Los Andželo „Clippers“ klubai, neabejojama, kad į lenktynes įsitrauks ir daugiau ekipų.

REKLAMA

Įžaidėjas niekada nepasižymėjo išskirtiniais individualiais sugebėjimais, tačiau išsiskiria geru sprendimų priėmimu bei užtikrintu ir efektyviu komandos valdymu. Jo rezultatyvių perdavimų ir klaidų santykis pastaraisiais metais nuolat būdavo tarp geriausių lygoje.

32 metų 183 cm ūgio D. Collisonas praėjusį sezoną per 28 minutes rinko 11,2 taško (41 procentas tritaškių), 3,1 atkovoto kamuolio ir 6 rezultatyvius perdavimus (geriausias karjeros rezultatas).

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų