REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Paskutinė 2019-ųjų diena Zodiakams bus permaininga: vieniems pavyks rasti balansą meilės fronte, kitiems gi teks nusivilti aplinkiniais. Apie viską išsamiau dienos horoskope 12-ai Zodiako ženklų.

Paskutinė 2019-ųjų diena Zodiakams bus permaininga: vieniems pavyks rasti balansą meilės fronte, kitiems gi teks nusivilti aplinkiniais. Apie viską išsamiau dienos horoskope 12-ai Zodiako ženklų.

REKLAMA

Avinas

Būsite gana dalykiškai nusiteikę, galvosite apie kažkokių ambicijų patenkinimą. Nekurstykite savyje įtampos, mokėkite rasti džiaugsmo smulkmenose. Neatsisakykite pavakaroti su patraukliu jums asmeniu ar draugų kompanija.

Tauras

Šiandien jūsų įtaka kitiems bus akivaizdi, net jei patys jausitės pavargę, kupini nerimo ir abejonių. Nesąmoningai žadinsite kitų pasitikėjimą, norą išsipasakoti, pasiguosti. Tačiau jus šis vaidmuo gerokai išsunks.

Dvyniai

Šiandien daugiau svajosite nei konkrečiai veiksite. Kad įgyvendintumėte slaptus siekius, reikalinga šiokia tokia pagalba iš šalies, nedidelis palaikymas, jau nekalbant apie būtiną asmeninę iniciatyvą.

REKLAMA
REKLAMA

Vėžys

Jeigu turite finansinių, turtinių rūpesčių, imkitės juos doroti. Rasite neblogą sprendimą. Gali būti, kad susitiksite su jums svarbiu asmeniu. Pravartu aptarti savo perspektyvas, planuoti ateities užmojus.

REKLAMA

Liūtas

Iš ryto palanku užsiimti komerciniais bei nuosavybės reikalais. Išties neteks nuobodžiauti, jei būsite įvykių sūkuryje, viskuo domėsitės, aktyviai bendrausite. Gali būti, kad teks atsakingai išreikšti tam tikrą poziciją, nuomonę.

Mergelė

Nuo ryto iki popietės prisilakstysite su smulkiais reikalais, o liežuvis nudils nuo plepėjimo. Vakare pailsėkite nuo intensyvaus bendravimo. Džiaukitės namų ramybe ir neverskite savęs griebtis buities darbų, nebent to norite.

Svarstyklės

Šiandien neišsisuksite nuo šeiminių ir buitinių pareigų. Vakare būsite nusiteikę meilės reikalams, kūrybai. Deja, siekdami meilės ir malonumų, galite būti per daug reiklūs ir savavališki. Tai būtų klaida.

REKLAMA
REKLAMA

Skorpionas

Būsite gana romantiškai nusiteikę. Galbūt žaisminga forma mėginsite išsiaiškinti, ką nuo jūsų slepia dominantis asmuo. Nuo to, kokie bus jūsų santykiai su patinkančiu žmogumi, priklausys kai kurios jūsų gyvenimo perspektyvos.

Šaulys

Būsite gana optimistiškai nusiteikę netgi tuo atveju, jei neturėsite progos aiškiai pajusti savo pranašumo. Panašu, kad padarysite gerą įspūdį tiems žmonėms, su kuriais teks bendrauti, visų pirma, dalykine prasme.

Ožiaragis

Tikriausiai jums neduos ramybės svetimi pinigai bei laimėjimai. Liaukitės apie tai galvoję, skaičiavę kitų gerą. Verčiau energiją nukreipkite į savų problemų sprendimą, savo biudžeto ar verslo reikalus. Iš to turėsite daugiau naudos.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Vandenis

Iš ryto pravartu tvarkyti su finansais susijusius reikalus. Vakarop turbūt veršitės į svarbius renginius, domėsitės tuo, kas vyksta pasaulyje ar šiaip toliau nuo jūsų kasdienybės. Galite bendrauti su įžymybėmis.

Žuvys

Šiandien jums neduos ramybės globalūs dalykai, politika arba domėsitės su mokslu, kelionėmis susijusiais klausimais. Mokėkite į bet kokias problemas pažvelgti filosofiškai. Tai šiek tiek numalšins jūsų nerimą.

Šaltinis: vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų