REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Gruodžio 29 horoskopas 12 zodiako ženklų:

REKLAMA

Avinas

Pasidžiaukite savo laimėjimais, aplinkinių pagarba bei meile ir pamėginkite nuveikti ką nors šaunaus. Vakaras itin tinkamas įvairioms šventėms.

Jautis

Nepraraskite kantrybės, likite atkaklūs, užsispyrę, ir palengvėle viskas susiklostys taip, kaip jums reikia. Vakaras geras susitikimui su įtakingu asmeniu.

Dvyniai

Tai gerų naujienų, atsakingų susitikimų diena. Planuokite ateitį, tarkitės su draugais, spręskite jų padedami svarbų klausimą.

Vėžys

Tinkamas laikas konfidencialiems susitikimams, susitarimams, tik neskubėkite patikėti savo paslapčių. Kita vertus, jums gali tekti tapti svetimos paslapties liudininku arba saugotoju.

Liūtas

Svarbų sprendimą reikėtų priimti patiems: geriau įsiklausytumėte, ką sako vidinis balsas. Gera proga ryžtingam pokalbiui namie. Tik nepiktnaudžiaukite artimųjų kantrybe, vėliau už tai sumokėsite.

REKLAMA
REKLAMA

Mergelė

Būkite dosnūs, neatsakykite prašantiems, tačiau pamąstykite ir apie save bei artimųjų interesus ir poreikius. Vakaras puikus susitikti su artimais draugais, aplankyti giminaičius.

REKLAMA

Svarstyklės

Sėkmingas laikas, tik venkite daug ir tuščiai kalbėti, žadėti, saugokite draugų paslaptis. Šios dienos susitikimai, naujos pažintys, pokalbiai, išgirstos naujienos gali į gerą pusę pakreipti jūsų ateitį.

Skorpionas

Nepersidirbkite ir nepersistenkite. Nereikėtų daug laiko gaišti dalykiniams reikalams. Tinkamas metas spręsti susikaupusias problemas šeimoje.

Šaulys

Turite puikią progą atlikti tai, ko vakar nespėjote, susitikti su tais, kuriuos sunku pagauti: jus lydės sėkmė. Gera diena bendrauti su vaikais, meilės pasimatymams, romantiškoms išvykoms.

REKLAMA
REKLAMA

Ožiaragis

Darbai sparčiai eisis ir rūpesčiai ims sklaidytis, svarbu tik, kad jūs mažiau nervintumėtės ir labiau patausotumėte sveikatą. Svarbu daugiau ilsėtis ir pasidžiaugti kiekviena gyvenimo akimirka.

Vandenis

Palanki diena, nesunkiai rasite kompromisą, susitaikysite (jei norėsite) su draugu ar artimu žmogumi. Vakaras palankus viešnagei su antrąja puse pas draugus.

Žuvys

Remkitės nuojauta, įsiklausykite į draugų nuomonę, neatsisakykite jų pagalbos, tai padės tinkamai pasirinkti ir išspręsti kilusias problemas. Gerai prisiminti mirusiuosius ir pasimelsti už juos. Vakare pasistenkite eiti anksčiau ilsėtis.

Vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų