REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Likus vos kelioms savaitėms iki 2020-ųjų Dakaro ralio starto Benediktas Vanagas pranešė apie šturmano Sebastiano Rozwadowskio ligą, dėl kurios šis negalės kartu leistis į Dakaro kelionę.  

Likus vos kelioms savaitėms iki 2020-ųjų Dakaro ralio starto Benediktas Vanagas pranešė apie šturmano Sebastiano Rozwadowskio ligą, dėl kurios šis negalės kartu leistis į Dakaro kelionę.  

REKLAMA

„Turiu su Jumis pasidalinti dar viena, nelabai pozityvia žinia: Seb'as [Sebastianas Rozwadowskis] turi iššūkių su sveikata...

Prieš 10 dienų jis grįžo iš Dubajaus. Grįžus pasireiškė agresyvaus viruso simptomai. Tikėjome, kad per savaitę viskas susitvarkys, tačiau situacija šiuo metu nėra gera. Medikai neranda priežasties, tačiau įtaria virusų grupę randamą egzotiškuose kraštuose. Šiuo metu Seb'as perkeliamas į moderniausią medicinos centrą Lenkijoje, kuris daugiausia pažengęs šiose netipinėse situacijose. Nuo čia nesiplėsiu, supraskime, tai – asmeninė informacija.

Kad Sebastianas susitvarkys iki sausio 1-os, kai išvykstame į Dakarą, vilčių yra, bet mažai. Komandoje turime priimti sprendimus dėl plano B.

REKLAMA
REKLAMA

Situacijos rimtumas, visų pirma – Sebastiano sveikata. Mes dažnai būname arti rizikos ribos (ar net ją peržengiame), tačiau šiuo žaisti neturime moralinės teisės. Antra, dabar yra vėliausias laikas, kai priimti sprendimai gali būti įgyvendinti fiziškai. Nekalbant apie potencialaus šturmano personaliją, yra eilė klausimų turinčių aiškius deadline'us (licencijos, vizos, sutartys, etc.)

REKLAMA

Komandoje dirbame šiuo klausimu. Turime rasti sprendimą.

Dakaras, ypač pasiruošimas jam niekada nėra paprasta. Panašu, kad šiemet Kažkas nusprendė uždėti mums daugiau ribinių išbandymų, kad pamatytume kiek jų galime pakelti. “, – oficialioje feisbuko paskyroje rašė Benediktas Vanagas. 

Tv3.lt primena, jog tai nėra pirmasis B. Vanago ekipažo iššūkis besirengiant prestižiškiausiam raliui pasaulyje.

Kiek daugiau nei prieš mėnesį, dar buvo iškilusi reali gresmė B. Vanago startui Dakare, kadangi likus kiek daugiau nei dviem savaitėms iki technikos išsiuntimo į Saudo Arabiją, buvo nutraukta ilgametė „General Financing“ parama.

REKLAMA
REKLAMA

Vis tik, po kiek daugiau nei savaitės, lenktynininkas ir jo gerbėjai galėjo ramiau atsipūsti – į Lietuvos rinką įžengiantis bankas „Inbank“ ir B. Vanago komanda susitarė dėl partnerystės Dakare.

Sausio mėnesį prasidedančiame ralyje, B. Vanago ekipažas turėtų startuoti su „Inbank team Pitlane“ pavadinimu.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų