REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
41
Diana Dargienė su dukra

Atlikėjos, pianino ir vokalo mokytojos Dianos Dargienės dukra Unė Dargė – energijos ir užsispyrimo nestokojanti mergaitė. Tarptautiniame Prancūzų licėjuje besimokanti 12-metė spėja ne tik atlikti namų darbus, lankyti būrelius, baleto šokių pamokas, bet ir filmuotis vaizdo įrašuose bei dalyvauti įvairiuose renginiuose.

41

Atlikėjos, pianino ir vokalo mokytojos Dianos Dargienės dukra Unė Dargė – energijos ir užsispyrimo nestokojanti mergaitė. Tarptautiniame Prancūzų licėjuje besimokanti 12-metė spėja ne tik atlikti namų darbus, lankyti būrelius, baleto šokių pamokas, bet ir filmuotis vaizdo įrašuose bei dalyvauti įvairiuose renginiuose.

REKLAMA

Net keturias užsienio kalbas – anglų, prancūzų, vokiečių ir rusų – mokančios Unės užsispyrimo ir aktyvumo galėtų pavydėti daugelis, rašoma pranešime spaudai.

Mergaitė yra išbandžiusi įvairiausias veiklas – lauko tenisą, plaukimą, dailųjį čiuožimą, menarą, kiekvieną žiemą slidinėja kalnuose, taip pat yra išmėginusi gimnastiką, pramoginius bei gatvės šokius, tačiau didžiausią vietą jos gyvenime visuomet užėmė baletas.

„Šiuo metu truputį sumažinau savo veiklas, tačiau daug dažniau pradėjau lankyti privačias baleto pamokas. Neapleidau ir dainavimo, bet man labiausiai patinka šokti, klasikinė muzika. Kaip sakiau būdama 5-erių, taip sakau ir dabar, mano nuomonė nesikeičia – mano širdį pavergęs baletas“, – tikina Unė.

REKLAMA
REKLAMA

Paklausus, kaip mergaitė viską spėja, Unė tikina, kad prie jos veiklų itin daug prisideda ir mama Diana, o energijos ir noro nepritrūksta tik dėl to, jog užsiima itin mylimais dalykais.

REKLAMA

„Manau, jog visur spėju tik mamos dėka. Ji labai stipriai stengiasi dėl manęs, padeda, nuveža visur. Tačiau aš darau tai, kas man labai patinka ir jeigu darysiu tai iš širdies, niekada nuo to nepavargsiu. Būna dienų, kai aplanko bloga nuotaika, tačiau niekada nekyla mintis viską mesti. Priešingai, kai būna bloga nuotaika, aš noriu eiti ir kažką daryti, kad užsimiršti greičiau“, – pasakoja Unė.

Nors šokis ir muzika mergaitės gyvenime užima itin svarbią vietą, pasiteiravus, kuo gi ji svajoja būti užaugus, Unė neslepia, jog ją domina itin šiomis dienomis populiarus užsiėmimas.

REKLAMA
REKLAMA

„Norėčiau būti influencerė ar youtuber‘ė. Norėčiau turėti auditoriją Instagrame, Youtube platformose, norėčiau dalintis kaip dainuoju, kaip šoku ar tiesiog šiaip ką veikiu kiekvieną dieną. Ir mamos dėka, neseniai tą pradėjau daryti – mama ypač mane palaiko tokiuose reikaluose, todėl pradėjau filmuoti vaizdo įrašus ir mano norai, galiu pasakyti, po truputį pildosi“, – sako Unė.

Neseniai kartu su Roberto ir Vilmos Javtokų sūnumi Simu, Unė tapo žaislų eksperte ir „Youtube“ platformoje pradėjo aptarinėti ir vertinti naujausius žaislus. Mergaitė tikina, jog tai buvo vienos jos svajonės išsipildymas, nukritęs tarsi iš giedro dangaus.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Kuomet buvau mažesnė, namuose dažnai žiūrėdavome vokiškus televizinius kanalus ir puikiai atsimenu, kaip ten rodydavo būtent panašią žaislų aptarimų laidą. Tuomet mamai

visada sakydavau: „mamyte, kaip aš norėčiau išbandyti tuos žaislus“. Ir štai vieną dieną grįžus iš mokyklos, mama sako: „Une, turiu tau tokį pasiūlymą – tave kviečia tapti žaislų eksperte“. Labai apsidžiaugiau, o dar kai šalia toks geras draugas Simas – tai ar gali būti smagiau dirbti tokį darbą?“, - šypsosi mergaitė.

Unė pasakoja, jog nors filmavimai reikalauja laiko ir kruopštaus pasiruošimo, tačiau rezultatas visuomet atperka sugaištą laiką, o ir savo žaislams mergaitė jau gali užsidirbti ir pati.

REKLAMA

„Aišku, prieš filmavimus reikia pasidomėti žaislais, išstudijuoti juos, pasiskaityti, išmokti scenarijaus eiliškumą, tačiau kai tai teikia džiaugsmą, tai ir ruoštis nebūna sunku. Smagu ir tai, jog po filmavimų leidžia pasilikti tuos žaislus, kuriuos išpakuojame, o taip pat gauname ir žaislų parduotuvės dovanų čekius. O ten, kur yra kiti pasiūlymai, kur gaunu atlygį pinigėliais, tai juos saugau ir taupau, nes artėja Kalėdos ir noriu padaryti staigmeną savo šeimai, ką nors jiems padovanoti pati“, – pasakoja Unė.

Talentų ir sugebėjimų kupina mergaitė neseniai dalyvavo ir išskirtiniame lietuvių ir švedų sukurto geriamo trikolageno „FenoQ“ kūrėjų rengiamame mažųjų talentų konkurse, tačiau ne kaip dalyvė, o kaip komisijos narė. Unė džiaugiasi, jog tiek daug gabių vaikų susirinko į renginį ir nepabijojo visiems pademonstruoti savojo talento.

REKLAMA

„Būti drąsiam ir nebijoti atskleisti savęs kitiems yra labai svarbu. Tokie talentų šou labai padeda tai daryti, tikiuosi, jie tęsis ir toliau. Be to, man labai patiko būti komisijoje!“, – pasakoja Unė.

Kviečiame pasižvalgyti po mažųjų talentų šou, kuriame kaip komisijos narė sužibėjo ir Unė: 

„FenoQ Tricollagen“ linijos įkūrėja Lina Jakimavičienė teigia, jog kiekvienas vaikas yra gabus vienoje ar kitoje srityje, svarbiausia, leisti jam pasireikšti, laiku pastebėti jo talentus, neslopinti jų ir rūpintis visapusiška vaiko sveikata, suteikiančia jėgų ir energijos vaiko pomėgiams.

„Visai nesvarbu, kokia veikla šiandien užsiima jūsų vaikas, bet kurio talento lavinimas reikalauja daug kantrybės, atsidavimo, pareigingumo. Visa tai augina vaiką, ugdo jo charakterį, formuoja asmenybę. Džiaugiamės, kad jau antrus metus vykstantis „Tricollagen Kids“ vaikų talentų konkursas sulaukia daug dėmesio, grįžta net praėjusių metų dalyviai – patobulėję, paaugę ir sutvirtėję. O prie to prisideda ir trikolageno sveikatinimo produktai, skirti visapusiškam vaikų organizmų vystymuisi“, – teigia L. Jakimavičienė.

Konkursui jau aplankius Kauną, jis dar aplankys Vilnių ir Klaipėdą, o praėjus visiems etapams, geriausieji bus apdovanoti produktų krepšeliais bei pinigine stipendija vaiko talentui lavinti.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų