REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Neramios Kūčios Vilniuje: ugniagesiams teko vykti į kelis didelius gaisrus ir avarijas. Gaisruose Vilniuje ir Vilniaus rajone sudegė du žmonės. Minsko plente taip pat įvyko didelė avarija, per kurią sužeisti keturi žmonės.

Neramios Kūčios Vilniuje: ugniagesiams teko vykti į kelis didelius gaisrus ir avarijas. Gaisruose Vilniuje ir Vilniaus rajone sudegė du žmonės. Minsko plente taip pat įvyko didelė avarija, per kurią sužeisti keturi žmonės.

REKLAMA

Kūčių dienos popietę gaisras kilo Viršupio gatvėje – iš pradžių buvo pranešta, kad dega vienas namas, netrukus pasipylė pranešimai, kad dega jau du, kiek vėliau net trys pastatai. Atskubėjo didžiulės ugniagesių pajėgos. Iš tiesų ugnis pasiglemžė vieną namą – labai nedaug trūko, kad būtų užsidegę ir arčiausiai esantys kiti pastatai, tačiau juos pavyko apsaugoti – ugniagesiai numušė didžiules liepsnas.

Tik visai užgesinus ugnį namo viduje buvo rastas sudegusio žmogaus kūnas. Policijos departamentas praneša, kad žuvo 42-ejų vyras. Nuo ko kilo gaisras, nežinoma. Dar vienas žmogus žuvo Kūčių išvakarėse Vilniaus rajone – pirmadienį prieš vidurnaktį gaisras kilo Mažosios Kuosinės kaime. Kai į gaisravietę atvažiavo ugniagesiai, namas jau buvo bebaigiąs degti. Po vidurnakčio, perkasant nuodėgulius, aptiktas žmogaus kūnas.

REKLAMA
REKLAMA

O štai antradienį vakarop Vilniaus gelbėtojai gavo net tris pranešimus apie didesnes nelaimes. Dar prieš užsidegant namui Viršupio gatvėje gautas pranešimas apie liepsnojantį butą Parko gatvėje. Atskubėję gelbėtojai iš degančio buto išnešė žmogų – nukentėjusį vyriškį medikai išvežė į ligoninę.

REKLAMA

Maždaug tuo pačiu metu gelbėtojai Minsko plente prie sankryžos į Rukainius vadavo per avariją prispaustus žmones. Čia kaktomuša susidūrė „Audi“ ir „Opel“ markės automobiliai.

Pirminiais duomenimis, avarija įvyko jaunam „Audi“ vairuotojui lenkiant vilkiką. Įvykio aplinkybės dar tiriamos: spėjama, kad su žmona labai skubantis 27-erių vairuotojas vilkiką lenkė kirsdamas ištisinę liniją ir net sankryžoje. Tokio manevro pasekmės baisios: išvažiavęs į priešpriešinę „Audi“ rėžėsi į „Opel“. Pastaruoju automobiliu važiavo baltarusių pora.

REKLAMA
REKLAMA

Baltarusis vairuotojas kaip įmanydamas stengėsi pasitraukti į šoną, bet nebuvo kur – šalikelėse statūs šlaitai. Po smūgio buvo prispausta „Audi“ keleivė. Ją nukirpę dureles ištraukė gelbėtojai. Sunkiai nukentėjo visi keturi automobiliais važiavę žmonės, jie išvežti į ligoninę. Pirminiais duomenimis, vairuotojai buvo blaivūs.

Kūčių vakarą didelė avarija įvyko ir Kaune. Dėl jos buvo uždaryta Partizanų gatvė. Čia kaktomuša susidūrė „Volvo“ ir BMW. Iš pastarojo gelbėtojai ištraukė vyrą, jis nukentėjo sunkiai. Gelbėtojams teko pjaustyti BMW. Lengvesnius sužalojimus patyrė dar keturi žmonės. Kas kaltas dėl avarijos, nustato policijos tyrėjai, taip pat aiškinamasi, ar vairuotojai buvo blaivūs.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų