REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
10
Inga Valinskienė (nuotr. Organizatorių)

Kūčios ir Kalėdos – šventės, kai susiburia visa šeima.

10

Kūčios ir Kalėdos – šventės, kai susiburia visa šeima.

REKLAMA

TV3 parengė smagią programą, kurioje gausu animacijos, filmų visai šeimai, dar nematytų komedijų ir šventinių koncertų, tad kiekvienas – ir mažas, ir didelis – ras sau tinkamiausią pramogą.   

Kūčių dieną, kol suaugusieji plušės ruošdami vaišes, vaikai galės mėgautis smagiausiais Kalėdų filmais ir animacija: „Mažasis Kalėdų senelio padėjėjas“, „Meškiukas Padingtonas 2“, „Sniego karalienė 2“, „Trys riešutėliai pelenei“, „Snieguolė ir septyni nykštukai“. O vakare, kai prie stalo susirinks visa šeima, jaukiai ir širdingai vakarą praleisti kvies išskirtinė programa „Kūčių vakarienė su kunigu Ričardu Doveika“ – daugiau nei dvi valandos, šilumos, nuoširdumo ir gražiausių bei jautriausių pasirodymų.

Šventą Kūčių vakarą širdis virpins D. ir K. Zvonkai su daina „Aš tikiu Kalėdų stebuklu“, M. Pitrėnas ir I. Prudnikovaitė atliks „Baltos meilės Kalėdos“, M. Vitulskis „Kai tu šalia esi“, pasirodys Stano ir vaikų kolektyvas „Hey“, N. Juškos vaikų baletas ir daugelis kitų. Po to namus užlies Lino Adomaičio muzikos magija – šventinis koncertas „Vandenynai֧“. Skambės tokie perlai kaip „Vandenynai“, „Ar tu ją matei?“, „Lūpos kaip vyšnios“, „Aš pavydžiu sau“, „Pasaulis gražus“, „Saulės pėdomis“ ir naujausi atlikėjo kūriniai.

REKLAMA
REKLAMA

Pirmą Kalėdų dieną bus daug juoko ir nuotykių su smagiais filmais vaikams ir visai šeimai: „Pono Poperio pingvinai“, „Sniego šunys“, „Pito drakonas“, o vakare net dvi premjeros – lietuviška smagi ir nuoširdi komedija  „Melagiai“ su G. Savicku, E. Užaite, L. Kalpokaite, D. Kazlausku ir kitais žiūrovų mylimais aktoriais,  bei  JAV komedija „Blogos mamos ir jų Kalėdos“. 

REKLAMA

Antrą Kalėdų dieną šventinę nuotaiką toliau kurs gausybė nuotaikingų filmų vaikams ir visai šeimai: „Kalėdų karštligė 2“, „Trys muškietininkai“, „Kaimynas šnipas“, „Ledo šalis“, „Ledinis karštis“, „Olafo nuotykiai ledo šalyje“, o vakarui – net kelios komedijos: „Moterys meluoja geriau. Robertėlis“ ir „Maištinga siela“.

Paskutinę metų dieną džiugins „Sniegas“, „Drakonų kova evoliucija“, „Kaimiečiai Beverlyje“, „Erelis Edis“, „Narnijos kronikos: liūtas, burtininkė ir drabužių spinta“,  „Ledynmetis. Mamuto Kalėdos“. O kokios šventės be kultinio filmo „Vienas namuose“? Taigi žiūrovus linksmins „Vienas namuose 5. Šventinis apiplėšimas“. Palydėti senus metus ir pasitikti naujus  kvies įspūdingi koncertai – Jubiliejinis Kastyčio Kerbedžio koncertas „Amžinai“ su populiariausiais hitais, tokiais kaip: „Sustok, traukiny“, „Pienių vynas“, „Dėl tavęs“, „Nakty“ bei dainos iš albumo „Amžinai“, o po jo Ingos Valinskienės naujametinis koncertas „Aš laimINGA“, kuriame skambės geriausi visų laikų hitai.

Pirmą naujų 2020-ųjų dieną irgi netrūks nei smagių filmų, nei premjerų. TV3 žiūrovų dėmesiui – „Undinėlė“, „Boltas“, „Narnijos kronikos. Princas Kaspijonas“, „Pelenė“, o vakaro kino teatre – dar nerodyta komedija „Nedidelė paslauga“.

Smagių švenčių kartu su TV3! 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų