REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
13
Astrologija (nuotr. 123rf.com)

Kūčių dieną žvaigždės daugeliui Zodiako ženklų žada kupiną meilės, džiaugsmo ir apskritai itin sėkmingą.

13

Kūčių dieną žvaigždės daugeliui Zodiako ženklų žada kupiną meilės, džiaugsmo ir apskritai itin sėkmingą.

REKLAMA

Gruodžio 24 horoskopas 12 zodiako ženklų:

Avinas

Ne laikas kuklintis: pripažinkite, įvertinkite savo svarbą ir įtaką aplinkiniams. Tai sėkmės metas, kai verta spręsti sunkiai įveikiamas asmeninio bendravimo problemas. Vakarą verta praleisti su mylimu asmeniu.

Tauras

Plėskite savo galimybių ir įtakos ribas: pakaks jėgų bei sėkmės jūsų sumanymui įgyvendinti. Pasistenkite net nuobodžiausiame, kukliausiame darbelyje įžvelgti gyvenimo džiaugsmą, prasmę.

Dvyniai

Labiau pasikliaukite likimu, pasiduokite srautui ir sulauksite netikėtos pagalbos, pajusite apsaugą, globą. Vertėtų daugiau dėmesio skirti įspūdžiui, kurį palieka jūsų žodžiai, manieros.

REKLAMA
REKLAMA

Vėžys

Kad ir kas nutiktų, viskas tik į gera. Šiandien naudinga net prarasti, netekti.

Liūtas

Jums atsiveria plačios galimybės. Sutelkite visą savo žinojimą, mokėjimą, jėgas, kad dar labiau padidintumėte įtaką asmeninių santykių srityje. Tai metas, kai lengva įveikti nepasitikėjimą savimi.

REKLAMA

Mergelė

Jus vertins, pripažins. Vakare stenkitės nuo kontaktų atsiriboti.

Svarstyklės

Šviesi diena: nepraleiskite geros progos pakoreguoti aplinkinių, ypač partnerių nuomonę apie save ir įsisenėjusius keblius santykius. Pakeiskite jums nepalankių įvykių inerciją.

Skorpionas

Pasinaudokite jums siūloma pagalba ir tarpininkavimu, o patys pasistenkite likti šešėlyje. Galimas netikėtas susižavėjimas, slaptas flirtas.

Šaulys

Tai, ką šiuo metu svarstote, dar gali keistis, tad neskubėkite apsispręsti, įsipareigoti. Jei siekiate jums patinkančio asmens dėmesio, palankumo, vakaras bus išskirtinė proga pelnyti simpatijas.

REKLAMA
REKLAMA

Ožiaragis

Pelnytų gerų pokyčių metas. Diena ypač palanki gausioms šeimoms. Vakare namuose laukia ramybė.

Vandenis

Gera diena bendrauti, rinkti informaciją, užmegzti pažintis. Tai romantiškas metas, kai netikėtai galite patirti stiprius jausmus.

Žuvys

Esate reikalingi, mylimi ir vertinami, bet šiomis dienomis linkę pastebėti, sureikšminti ne nuoširdų žavėjimąsi, o pastabas, priekaištus. Vakaras itin romantiškas, skirkite jį savo porai.

Šaltinis: vytautus.com

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų