REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Iki didžiųjų švenčių liko visai nedaug, tačiau pirmadienis Zodiako ženklams gali pažerti dar ne vieną išbandymą. Beje, kai kam tai gali būti neeilinė diena.

Iki didžiųjų švenčių liko visai nedaug, tačiau pirmadienis Zodiako ženklams gali pažerti dar ne vieną išbandymą. Beje, kai kam tai gali būti neeilinė diena.

REKLAMA

Avinas

Nerimausite dėl finansinių reikalų. Galite jausti būtinybę susimokėti mokesčius, grąžinti skolas, bet kokia kaina plėsti verslą, ieškoti naujų pajamų šaltinių. Tačiau galimos ir gana netikėtos pajamos.

Tauras

Šiandien neturėsite galimybės tinginiauti. Įvairūs užsiėmimai leis atsiskleisti svarbioms jūsų savybėms ir gabumams. Palanku ruošti publikacijas, organizuoti seminarus, tikrinti kitų žinias.

Dvyniai

Tikriausiai teks iš peties paplušėti norint gauti pageidaujamus rezultatus. Svarbu išsaugoti gerą reputaciją ir nesugadinti reikalų eigos.

Vėžys

Praeities aktualijas gali priminti susitikimas su senu bičiuliu, pažįstamu arba dabar pasireiškiančios kolektyvinių veiksmų pasekmės. Ko gero pajusite slapta jums parengtus išbandymus, provokacijas. Venkite aferų, svaigalų.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas

Tikriausiai įtemptai darbuositės nuo pat ryto. Verčiau pataupykite savo jėgas, ypač jei negalite pasigirti sveikata. Vakare būsite neprognozuojami, ir patys savęs nekontroliuosite. Kažkas gali dėl to nukentėti arba nusivilti jumis.

REKLAMA

Mergelė

Jeigu įmanoma, šiandien pasitelkite į pagalbą kolegas, aplinkinius. Lengviau bus kažką laimėti turint gerų sąjungininkų, pagalbininkų. Vertėtų atidžiau rinktis prekes, jeigu ketinate ką nors pirkti iš technikos skyriaus.

Svarstyklės

Seksis rūpintis nekilnojamojo turto reikalais, pajamų šaltiniais, dovanomis, atrakcijomis, kelione ar kt. Vakaras nežada ramybės. Jei ne jūs, tai kiti ragins kažkur skubėti, užsiimti techniniais ar kitais reikalais, pervežimais.

Skorpionas

Šiandien bus daug lakstymo, pokalbių. Galbūt pavyks susitarti dėl svarbaus reikalo. Vis dėlto pokalbis bus naudingas tik tuo atveju, jei esate tvirtai apsisprendę dėl tam tikro pasirinkimo.

REKLAMA
REKLAMA

Šaulys

Mintys suksis apie tai, kad reikia kuo geriau susitvarkyti namus, pasirūpinti šeimos nariais, vaikais, kalėdinėmis dovanėlėmis ir pan. Vis dėlto popiet labiau norėsis pasportuoti, paflirtuoti nei užsiimti buitimi. Puiku, jeigu laisvalaikį skirsite vaikams.

Ožiaragis

Tikėtina, kad akiratyje pasirodys senas gerbėjas arba kažkas kitas mėgins užkariauti jūsų dėmesį. Kažkodėl dėl to nerodysite didelio džiaugsmo. Galbūt daugybė nebaigtų darbų slopins norą leistis į romantiškas avantiūras.

Vandenis

Nerimaujate dėl įstrigusių ar nebaigtų darbų, savo ar artimo žmogaus sveikatos, profesinės padėties. Arba tiesiog šiuo metu atliekamas darbas reikalauja didelio meistriškumo, ištvermės.

Žuvys

Finansų, verslo srityje galimi netikėtumai. Santykiai su konkurentais ir verslo partneriais tikriausiai bus permainingi ir įtempti. Pasistenkite nesipykti su mylimu žmogumi. Saugokite savo ir kitų sveikatą, gyvybę, venkite rizikos.

Šaltinis: www.vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų