REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
18
Vilius ir Violeta Tarasovai

2007-ųjų rugpjūčio 31-ąją amžinąją meilę Klaipėdoje prisiekusi Violetos ir Viliaus Tarasovų šeima vis dar gyvena pačiomis gražiausiomis akimirkomis. Spindintys meile vienas kitam, jie atrodo lyg vakar susituokę.

18

2007-ųjų rugpjūčio 31-ąją amžinąją meilę Klaipėdoje prisiekusi Violetos ir Viliaus Tarasovų šeima vis dar gyvena pačiomis gražiausiomis akimirkomis. Spindintys meile vienas kitam, jie atrodo lyg vakar susituokę.

REKLAMA

Dvylika metų kartu esanti pora yra neišskiriama. Tiek scenoje, tiek gyvenime bendru keliu žengianti pora savo gerbėjus vis dar lepina jau hitais tapusiomis dainomis.

Viešumos vengiantys sutuoktiniai gerbėjams kartais leidžia žvilgtelėti į jų asmeninio gyvenimo akimirkas, jomis pasidalydami socialiniuose tinkuose. 

Violetai ši santuoka – antroji. Pirmąkart ištekėjo anksti, išsiskyrė, o jei šiandien turėtų progą sutikti save jaunesnę, pasakyti turėtų ką: „Aš tada buvau absoliučiai vėjavaikiška, sakyčiau, nesubrendus tam visam reikalui... Užtat yra nuostabi dukra, savarankiška, puikiai sutariam.“

O klaidos, sako dainininkė, padarė ją tokią, kokia ji esanti šiandien.

„Mes su Vilium esam abu su savo nuomonėm, su savo charakteriais, bet nežinau, kažkaip jau dvylikti metai eina. Nėra taip, kad būtinai bus, kaip aš pasakiau. Pakeliam balsus ir garsiai diskutuojam, ir šaukiam“, – anksčiau yra pasakojusi Violeta.

REKLAMA
REKLAMA

24 valandas per parą kartu praleidžiantys dainininkai prisipažįsta neturintys jokio poreikio pabūti atskirai vienas nuo kito: „Aš net nesvarstau, kaip būtų kitaip, net neateina į galvą – kaip čia būtų, jeigu būtų. Ir kažkaip nekliūna man, kad mes visur kartu. Gal kartais galvoju, kad faina būtų išvažiuot paslidinėt, nes Vilius neslidinėja, bet paskui vis tiek pagalvoju, na, kaip aš viena, aš tada noriu ir dukrą pasiimti, ir kad Viliui būtų smagu. Tai jeigu šmėkšteli tokia mintis, labai greitai ir išgaruoja.“

REKLAMA

Nors dabar, rodos, Lietuvoje vyrauja skyrybų bumas, Vilius džiaugiasi, kad jiems tai tikrai negresia, jie gyvena taikiai: „Tikrai skyrybom nekvepia, kurios dabar aplink visur vyksta. Džiaugiamės tuo, ką turim.“

Primename, kad abu įsimylėjėliai kruopščiai slėpė ne tik būsimų tuoktuvių detales, bet ir patį vestuvių faktą. Likus kelioms dienomis iki šventės Vilius tikino, kalbos apie vestuves yra tik gandai. 

Violeta tuoktuvių suknelei nešvaistė dešimčių tūkstančių litų, jos nesiuvo pas žymius Lietuvos dizainerius. Dainininkė vestuvių apdarą tiesiog išsinuomojo viename Klaipėdos vestuvių drabužių salone. 

REKLAMA
REKLAMA

Vestuvinių suknelių salono atstovas, kuriame dainininkė ir pasirinko savo apdarus, taip pat teigė nustebęs, kai į saloną užsuko žinoma Lietuvos šou pasaulio atstovė. „Buvo keista, kad atlikėja nusprendė suknelę tiesiog išsinuomoti, o ne siūtis ar atsigabenti iš užsienio kaip yra populiaru pramogų pasaulyje. Tačiau kiekvieno žmogaus pasirinkimas kitoks ir jį reikia gerbti“, – tuomet sakė prisistatyti nepanoręs vestuvinių suknelių salono atstovas.

Žymi dainininkė, priešingai nei daugelis nuotakų, pasirinko ne vieną, o net dvi tradicinės baltos spalvos nuotakos sukneles. Vienos jų nuoma atsėjo 1500 litų, kitos 300 litų. Brangiausia suknelės nuoma salone siekė 2000 litų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų