REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
18
Irūna pasirodė „Išsipildymo akcija 2019“ renginyje FOTOBANKAS/T.Biliūno

Besibaigiant metams ir artėjant pačioms gražiausioms šventėms atlikėja ir laidų vedėja Irūna ir grupė „2 Donatai“ pristato šventinį kūrinį.

18

Besibaigiant metams ir artėjant pačioms gražiausioms šventėms atlikėja ir laidų vedėja Irūna ir grupė „2 Donatai“ pristato šventinį kūrinį.

REKLAMA

Tai jau antras Irūnos Puzaraitės–Čepononienės ir jos vyro Roko autorinis darbas, rašoma pranešime spaudai.

„Muzika mus ir suvedė su Roku. Dainas kūrėme jau nuo pažinties pradžios, tačiau jos taip ir likdavo gulėti kompiuterio atmintyje... Pradžioje buvo nedrąsu kažkam rodyti, tai laiko nebūdavo pilnai kūrinio realizacijai. Na, o dabar pamąstėme, kad norime pasidalinti tuo ką darome“, – sakė atlikėja.

Kartu dainą sudainuoti su grupe „2 Donatai“ moteris pasirinko ne atsitiktinai. Irūna su Donatu ir Karoliu yra pažįstama ne tik kaip scenos kolegos, tačiau vieni kitus vadina draugais. „Aš vertinu kokybiškus darbus ir muziką. Tai ką daro „2 Donatai“ – man labai patinka. Donatas yra be galo talentingas dainų autorius, o kad jų abiejų puikūs balsai turbūt niekam nekyla abejonių, todėl ir pasirinkau šią dainą sudainuoti būtent su tais, kas jaučia begalinę meilę muzikai“, – kalbėjo Irūna.

Na, o dar vienas įdomus dalykas, kad dainos turinys yra apie meilę aplankiusią Kūčių naktį, o būtent per Kūčias Irūna susipažino su vyru Roku, Karolis susipažino su žmona Ingrida, o Donatas kiekvienais metais, šią dieną švenčia žmonos Ievos gimtadienį!

Išties įdomus sutapimas, ir, kaip sako Donatas, turbūt tai buvo ženklas jiems pagaliau kartu sudainuoti. „Linkime visiems gražių švenčių, ir neblėstančios meilės vinį kitiems. Praleiskite šventes apsupti mylimiausių žmonių ir gražios muzikos“, – savo klausytojams linki atlikėjai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų