REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Pagaliau oficialiai prasidėjo gražiausias metų laikotarpis – visi puikiai žinome, ką tai reiškia! Daugelis Kalėdoms ruošiasi jau seniai – dekoruoja namus ir dabina eglutę. Juk kalėdinės eglutės išsirinkimas ir puošimas yra viena svarbiausių ir seniausių Kalėdų tradicijų.

Pagaliau oficialiai prasidėjo gražiausias metų laikotarpis – visi puikiai žinome, ką tai reiškia! Daugelis Kalėdoms ruošiasi jau seniai – dekoruoja namus ir dabina eglutę. Juk kalėdinės eglutės išsirinkimas ir puošimas yra viena svarbiausių ir seniausių Kalėdų tradicijų.

REKLAMA

Eglutės puošiamos jau tūkstančius metų. Kadangi ši tradicija yra tokia ilgaamžė, visai nenuostabu, kad šiais aikais eglutes puošiantys žmonės į šį procesą įdeda dalelę savęs, rašoma littlethings.com.

Galbūt jums labai patinka blizgučiai, o gal mėgstate tradicines raudonų uogų girliandas? Kad ir kokios dekoracijos būtų jūsų mėgstamiausios, jos atskleidžia slaptas jūsų asmenybės puses. Skaitykite toliau ir sužinokite, ką jūsų Kalėdų eglutės puošimo stilius pasako apie jūsų asmenybę!

1 stilius: Minimalistinis

Jūsų eglutė yra beveik tobulas trikampis su skoningais papuošalais, kurie visi puikiai dera tarpusavyje. Čia negali būti jokios netvarkos, jokios maišalynės – mėgstate ryškių kontūrų ir švarias linijas. Jūsų baldai – šviesaus medžio, paprastų, praktiškų formų, o visi jūsų indai – baltos spalvos. Paprastumą mėgstate ir asmeniniame gyvenime – neieškote dramų ir nesiveliate į konfliktus. Laimingiausi jaučiatės, kai viskas savo vietose.

REKLAMA
REKLAMA

2 stilius: Retro

Jei jūsų Kalėdų eglutė yra tamsiai rožinės, skaisčiai baltos ar kurios kitos pastelinės spalvos, turbūt jaučiate nostalgiją XX a. vidurio retro vibracijoms – juo labiau, jei dar pridėjote ir blizgučių. Esate madingi ir originalūs, jums visai neįdomu daryti ką nors vien todėl, kad visi taip daro. Be to, esate tokie simpatiški (kaip ir jūsų eglutė!), kad niekas nedrįs pasakyti nė žodžio apie jūsų vintažinio stiliaus klasikinę eglutę. Taigi, susikelkite plaukus į aukštą kuodą ir išsitraukite šauniausią vintažinę suknelę – Kalėdos bus visai kaip 1965–aisiais.

REKLAMA

3 stilius: Klasikinis

Tikrų žvakių ant eglutės nekabintumėte (pernelyg pavojinga), bet jūsų eglutė visa nukabinta švelniai žibančiomis baterijomis varomomis žvakutėmis. Jūsų spanguolių girliandos ir baltus spragėsiu primenantys papuošimai yra šimtu procentu autentiški ir puikiai atspindi jūsų savitą asmenybę su lašeliu senamadiškumo. Nebūtinai norėtumėte sugrįžti laiku ir gyventi XIX a., bet Kalėdoms visai mielai ten apsilankytumėte.

4 stilius: Tradicinis

Jūsų eglutė papuošta mirgančiomis girliandomis, mažais stikliniais burbuliukais, paukšteliais ir varvekliais. Jei Normanas Rockwellis tapytų Kalėdų eglutės paveikslą, ji atrodytų visai kaip jūsiškė. Vertinate tradicijas, tiek per šventes, tiek kas dieną, ir mieliau laikotės nusistovėjusių taisyklių. Tai gali reikšti, kad virš židinio kruopščiai kabinsite kojines, arba tai, kad ypatingomis progomis visuomet mūvite savo laimingiausias kojines – jūsų tikite, kad kai kurie dalykai yra šventi.

REKLAMA
REKLAMA

5 stilius: Meistriškas

Jūsų eglutė spindi išradingumu ir „pasidaryk pats“ dvasi, visai kaip ir jūs patys! Kiekvieną papuošimą gaminote savo rankomis, taip pat ir kilimėlį, ant kurio stovi eglutė, patys mezgėte virš židinio kabančias kojines bei nupynėte šiaudinę žvaigždę eglutės viršūnei. Mėgstate viską daryti savaip ir esate atkakliai nepriklausomi. Taip pat mėgstate meditaciją ir apmąstymus bei esate giliai įsitikinę, kad geram rezultatui reikia įdėti laiko.

6 stilius: Fragmentiškas

Kalėdų eglutę įsigijote jau su keliomis švieselėmis ir papuošimais, ir ji tokia maža, kad telpa koridoriuje ant staliuko! Gali būti, kad esate kosmopolitiškas miestietis, tad jūsų nedideliame, bet elegantiškai įrengtame bute tiesiog nėra vietos didelei eglei. Arba esate iš tų, kurie per Kalėdas visuomet keliauja – lanko šeimos narius ar važiuoja slidinėti, todėl nenorite, kad gyva eglutė vystų ir mestų spyglius jūsų svetainėje, kol jūsų nėra namuose.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

7 stilius: Asmeniškas

Jūsų kalėdinė eglutė yra, visų pirma, duoklė tiems, kuriuos mylite. Labai tikėtina, kad esate mama, tėtis, močiutė ar senelis, labiau už viską vertinate šeimą ir draugus. Vietoj tobulų papuošalų, jūsų eglutė nusėta įvairiausiomis nuotraukomis rėmeliuose ir kreivokomis popierinėmis lėlytėmis, kurias per dailės pamoką iškarpė mažieji. Galų gale, juk be artimųjų Kalėdos nebūtų Kalėdos!

8 stilius: Geraširdiškas

Kalėdų eglutės pirkti ėjote nusižiūrėję didelę, prabangią eglę, bet namo grįžote su smulkiausia ir kreiviausia eglute. Ką bepasakyti? Esate sentimentalus žmogus gera širdimi, todėl negalite pasakyti ne, jei tik yra galimybė ką nors išgelbėti – net jei tai medis! Jūsų gyvenimas pilnas žmonių, gyvūnų ir daiktų, kuriuose jūs pastebėjote potencialą tuomet, kai jo įžiūrėti niekam kitam nepavyko – už tai ir esate mylimi!

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų