REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Diena, kai svarbu išlaikyti šaltą protą ir prieš priimant sprendimus pasverti visus už ir prieš. Tiesa, žvaigždės keliems Zodiakams paruošė intrigų meilės fronte. Bet apie viską išsamiau dienos horoskope 12-ai Zodiako ženklų.

Diena, kai svarbu išlaikyti šaltą protą ir prieš priimant sprendimus pasverti visus už ir prieš. Tiesa, žvaigždės keliems Zodiakams paruošė intrigų meilės fronte. Bet apie viską išsamiau dienos horoskope 12-ai Zodiako ženklų.

REKLAMA

Avinas

Diena bus gana įtempta. Darbe preciziškai laikykitės instrukcijų bei įstatymų, kad nekiltų problemų ir nebūtų progos slaptiems priešams suvesti su jumis sąskaitas. Reikėtų itin saugoti sveikatą.

Tauras

Kažkokį pavojų gali kelti konkurentai arba žmonės, kuriuos jūsų žodžiai, poelgiai verčia jaustis nesaugiai. Gali varginti komplikuotas juridinis procesas, derybos ar kt.

Dvyniai

Nebūkite pernelyg savininkiški ir kritiški, tiek santykiuose su žmonėmis, tiek daiktų atžvilgiu. Priimkite aplinkinius su visais jų trūkumais ir ydomis. Saugokite tiek svetimą, tiek savo turtą, santaupas.

REKLAMA
REKLAMA

Vėžys

Šiandien galite kažkuo neįprastu susidomėti, susižavėti. Regis, jums nesinorės atsisakyti slaptos avantiūros, nuotykio ar pan. Galbūt turėsite reikalų su užsieniečiais ar įžymiais veikėjais.

REKLAMA

Liūtas

Užgrius nenumatytų darbų našta. Ir šiaip jausite nemažą įtampą. Nepasitenkinimą gali reikšti kolegos, vadovai. Be reikalo eikvosite laiką bei energiją, mėgindami įrodyti savo tiesą, nuopelnus.

Mergelė

Panašu, kad jums labai rūpės artimos aplinkos žmonių reikalai ir išgyvenimai. Būsite linkę rinkti informaciją ir ja dalintis, patarinėti. Būtų geriau, kad neatvirautumėte apie kolegas, klientus.

Svarstyklės

Tikriausiai įtarsite slaptas pinkles, užkulisinius žaidimus. Nepasiduokite jokioms provokacijoms, išlikite taktiški, santūrūs. Jeigu turite laisvo laiko, pravartu nueiti į teatrą, parodą ar pan.

REKLAMA
REKLAMA

Skorpionas

Būsite jautresni, sentimentalesni nei paprastai. Puiku, jeigu jus supa malonūs aplinkiniais ar šalia yra mylimas žmogus. Emociškai šaltesnėje terpėje būsite linkę įsiskaudinti dėl bet kokios smulkmenos, išpūsti menkas problemėles.

Šaulys

Šiandien nederėtų švaistytis pažadais, prisiimti per daug įsipareigojimų. Objektyviai įvertinkite savo finansinę padėtį, neišlaidaukite, tačiau nebūkite savanaudiški, jeigu reikia pasistengti dėl artimų žmonių.

Ožiaragis

Šiandien jausitės tarsi savo rogėse, net jei aplinkui bus nemažai paniurusių veidų. Negailėsite komplimentų, ir tai gerins mikroklimatą. Sugebėjimas suprasti ir toleruoti kitus bus didelė vertybė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Vandenis

Diena bus nelengva. Tikėtini rūpesčiai dėl nekilnojamojo turto, kažkokių pinigų, pelno dalies ar nuostolių padengimo. Nederėtų piktnaudžiauti kitų žmonių pasitikėjimu ir pataikauti savo silpnybėms.

Žuvys

Nekoks metas aiškintis meilės santykius, reikšti pretenzijas, kelti pavydo scenas. Galimas daiktas, negalėsite atsiginti nuo smulkių rūpesčių ir nesibaigiančių išlaidų. Kaip bebūtų, daug kas priklauso nuo jūsų nuostatų, norų bei pastangų.

Šaltinis: vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų