REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
22
Matthew Lepre (nuotr. Instagram)

Milijonierius Matthew Lepre užsienio žiniasklaidos dėmesį pagavo jau seniai. Vyras yra ne tik turtingas, bet ir be galo išvaizdus, o negana to, nuolat ieško jam sutiksiančių dirbti žmonių, kurių darbą būtų galima apibūdinti kap tikrą svajonę.

22

Milijonierius Matthew Lepre užsienio žiniasklaidos dėmesį pagavo jau seniai. Vyras yra ne tik turtingas, bet ir be galo išvaizdus, o negana to, nuolat ieško jam sutiksiančių dirbti žmonių, kurių darbą būtų galima apibūdinti kap tikrą svajonę.

REKLAMA

Neseniai vaikinas surado asistentę – „Instagram“ modelį – kuri su juo keliauja po visą pasaulį, o dabar jis turi pasiūlymą ir dar vienam žmogui.

Kaip rašoma thesun.co.uk, šįkart Matthew ieško nuolatinio savo fotografo, kuriam mokės net 33,5 tūkst. eurų, o negana to, pasiims jį į visas įspūdingas savo keliones.

Pasirodo, kad milijonieriui pastarieji metai buvo itin sėkmingi, ir jis savo verslą išplėtė Jungtiniuose Arabų Emyratuose, Indonezijoje, JAV, Italijoje, Prancūzijoje, Šveicarijoje, Tailande ir kitose šalyse. „Iki šiol visuomet pasikliaudavau savo geriausiu draugu – jis svarbiausias akimirkas įamžindavo telefonu. Tačiau dabar, kai verslas išsiplėtė, mano geriausias draugas Mitchas dirbs kitose vietose, todėl man reikia kažko, kas užpildys jo rolę“, – savo sprendimą ieškoti fotografo paaiškino turtuolis.

REKLAMA
REKLAMA

Norintys pretenduoti į šią darbo vietą, anot M. Lepre, privalo turėti galiojantį pasą, bet kada turi būti pasiruošę šokti į lėktuvą, o taip pat, savaime suprantama, turėti gerą akį nuotraukoms.

REKLAMA

„Šiai rolei pasirinktas žmogus turės būti lankstus ir pasiruošęs prisijungti prie manęs bet kurią akimirką“, – tikino milijonierius pridėdamas, kad jo grafikas – ištes beprotiškas.

Negana to, jog fotografui už šį darbą bus mokama, visos kelionės ir apgyvendimas atsieis nemokamai, todėl tai – puiki proga apkeliauti pasaulį už tai nemokant nė cento.

Fotografas turės dalintis milijonieriaus nuotraukomis socialiniuose tinkluose bei turėti visą jam reikiamą įrangą.

Naujienų portalas tv3.lt primena, kad M. Lepre neseniai siūlė ir kitą svajonių darbą – tapti jo asmenine asistente. Šią vietą užsitarnavo „Instagram“ modelis Tyanna De Assis.

REKLAMA
REKLAMA

Tiesa, Tyannos užsiėmimas – ne iš lengvųjų. 27 metų mergina dirba milijonieriaus asmenine asistente. Dar anksčiau metais už gražuolę jaunesnis turtuolis paskelbė konkursą, kurio metu teigė, kad šis darbas – pats šauniausias pasaulyje. Jo nugalėtoja tapo būtent Tyanna – ši įveikė net 60 tūkst. konkurenčių.

Kaip ir jos bosas Matthew Lepre, mergina dievina keliones, vis dėlto niekuomet nesitikėjo, kad būtent jos siųsta darbo užklausa patrauks turtuolio akį. „Nusprendžiau pabandyti laimę, nes tuo metu kaip tik rašiau pranešimus spaudai, dirbau su socialinių tinklų turinio strategijomis. Ši rolė man tiko idealiai, nes būčiau galėjusi keliauti, o tai aš ir taip nuolat darau“, – sakė mergina.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Įdomu tai, kad savo gyvenimo aprašymą mergina milijonieriui nusiuntė su įdomiu pavadinimu – „Pati linksmiausia atstovė spaudai kurią tu kada nors turėsi“.

Tiesa, nepaisant to, ji tikrai nesitikėjo, kad laimė nusišypsos jai – pasirodo, kad tuo netikėjo net jos šeima. 

Matthew ieškojo žmogaus, kuris mokėtų puikiai elgtis su kompiuteriu, galėtų dirbti net ir stresinėmis situacijomis, puikiai išmanytų socialinius tinklus, turėti organizacinių gebėjimų, skirtų dėmesio kiekvienai detalei, būtų punktualus ir mėgtų keliauti.

Tyanna savo naujoje rolėje kol kas dirba dar tik 2 mėnesius ir kol kas niekur neiškeliavo kartu su bosu, tačiau šis lengvai tai leidžia daryti jai vienai. 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų