REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
18
Monika Šedžiuvienė (kasperina.lt nuotr.)

Dainininkei bei grupės „OMG“ narei Monikai Šedžiuvienei šie metai buvo išties kupini pačių įvairiausių potyrių. Žinoma moteris išsiskyrė su vyru verslininku Andriumi Šedžiumi, rado naują meilę bei neseniai nėrė ir į naują sritį – baigė mikropigmentacijos kursus.

18

Dainininkei bei grupės „OMG“ narei Monikai Šedžiuvienei šie metai buvo išties kupini pačių įvairiausių potyrių. Žinoma moteris išsiskyrė su vyru verslininku Andriumi Šedžiumi, rado naują meilę bei neseniai nėrė ir į naują sritį – baigė mikropigmentacijos kursus.

REKLAMA

Vis sparčiau artėjant šventėms, Monika papasakojo apie savo Kalėdų tradicijas, bei prabilo apie savo antrąją pusę ir visus praėjusius metus.

Atlikėja pasakojo, kad namus puošti šventiškai pradėjo jau anksčiau, vis dėlto kol už lango vis dar nėra sniego, kalėdinę dvasią jai pajusti nėra lengva.

„Nesu linkusi sureikšminti nė vienos šventės, bet artėjant Kalėdoms, smagu susitikti ir su šeima, ir su artimaisiais. Ir vaikui smagu. Labiausiai ties vaiku ir orientuojuosi, kad jis būtų laimingas, ir kad jam tos Kalėdos būtų gražios“, – savo tikslais pasidalijo ji.

REKLAMA
REKLAMA

Ne vienas lietuvis gruodžio mėnesį laiko ne tik vienu gražiausių, bet ir tokiu, kuris atima nemažai nervų – žmonės jaudinasi dėl dovanų, yra linkę išlaidauti, o kur dar daugybė valandų, praleistų kamščiuose. Vis dėlto M. Šedžiuvienė teigė, kad šiais metais į visa tai stengiasi žvelgti kuo įmanoma ramiau. 

REKLAMA

„Nė vienas nesikoncentruojame į dovanas. Pirmiausia skiriame dėmesį vaikams, aplinkiniams, o suaugę ir patys galime sau kažką nusipirkti, jei kažko labai reikia. Norime, kad būtų kažkokia simbolika, kažkas gražaus, jaukaus. O to, ko, tarkime, paskutinę minutę negalėtum nusipirkti, tikrai nėra. Gal kitais metais šią nuomonę pakeisiu, bet šiais metais visiškai nestresuoju“, – pasakojo žinoma moteris.

Kadangi M. Šedžiuvienės ir A. Šedžiaus santuoką teismas nutraukė dar rudens pradžioje, šias šventes jie sutiks atskirai. Vis dėlto su kuo švęs jųdviejų sūnus Gabrielius, kol kas dar nėra aišku.

REKLAMA
REKLAMA

„Reikės sudėlioti tam tikrus niuansus. Bet, tikriausiai, važiuosime į Šiaulius, nes ten yra mano tėvai – ten ir sutiksime, kaip ir kiekvienais metais. Manau, kad mes tikrai draugiškai pasidalinsime, ir kaip jau nuspręsime, taip nuspręsime. Pasižiūrėsime eigoje – niekas pas mus taip iš anksto to neplanuoja“, – atviravo Monika.

Žinoma dainininkė džiaugėsi ir tuo, kad šiais metais koncertų per šventes kol kas nenusimato, todėl tai jai bus galimybė jas praleisti su artimiausias žmonėmis. Prieš šventes daugelis permąsto ir praėjusius metus – M. Šedžiuvienė pasakojo, kad visuomet stengiasi į viską žvelgti pozityviai, bei pridėjo, kad 2019 jai buvo labai geri metai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Man visi metai būna labai geri – aš labai puikiai jaučiuosi ir gyvenu, ir man visiškai neskauda galvos. O dėl tų niuansų, sakyčiau, dar įdomiau gyventi. Daugiau veiklos, daugiau pamąstymų. Per šventes tada ateina supratimas, kad džiaugiuosi šia diena, ir būtent tuo, ką turiu šiandien“, – džiaugėsi ji.

Tiesa, paklausta apie ateinančių metų tikslus, M. Šedžiuvienė išliko paslaptinga: „Neturiu kažkokių užsibrėžtų tikslų, kurie būtų įgyvendinami per metus. Taip, turiu svajonių, o didžiausias noras – gyventi laimingai, sveikai ir kad visa šeima taip pat gyventų. O dėl tų planuojamų tikslų, tai dažnai būna taip, kad tu planuoji, o Dievas juokiasi… Yra tam tikri niuansai, apie ką galvoju, bet jie ne tokie, kad atskleisčiau ir juos pasakočiau, nes nemanau, kad tai išsipildys per metus laiko.“

Paklausta, ar besibaigiant 2019 metams ir radusi širdyje vietos naujai meilei, jaučiasi laiminga, M. Šedžiuvienė šypsojosi: „Jaučiuosi laiminga ir mano antra pusė tam tikrai daro didelę įtaką. Bet ne savo atsiradimu ar kažkokiais savo veiksmais – aš tiesiog jaučiuosi mylima, saugi ir dėl nieko neskauda galvos. Man dėl nieko nereikia išgyventi, kaip kas bus, ar nebus. Viskas yra ramu ir tikra.“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų