REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Nors realybės šou išgarsėjęs dainininkas Mindaugas Mickevičius-Mino viešumoje matomas ne itin dažnai, jis neslepia, kad visas savo jėgas pastaruoju metu atiduoda kūrybai ir koncertams. Ne išimtis jam bus ir šios šventės.

Nors realybės šou išgarsėjęs dainininkas Mindaugas Mickevičius-Mino viešumoje matomas ne itin dažnai, jis neslepia, kad visas savo jėgas pastaruoju metu atiduoda kūrybai ir koncertams. Ne išimtis jam bus ir šios šventės.

REKLAMA

Žinomas vyras pasakojo, kad Naujųjų metų koncertai jam visuomet ypatingi, vis dėlto yra vienas būdas juos sutikti, kuris galėtų nugalėti net ir norą dainuoti.

Dainininkas užsiminė, kad meno žmonių šventės tampa netgi dar prasmingesnės: „Visi laukia švenčių ir visi ieško daugiau laiko sau, savo artimiems, geroms mintims, dovanėlėmis ir geram jausmui. Pas mus, kūrėjus, atsiranda naujų dainų – apie ilgesį, meilę, Kalėdas. O sutikimas, kaip ir visų – giminių, draugų lankymas, šventiniai koncertai ir dovanėlės!“

Tiesa, galvodamas apie dovanas, Mino savo finansus stengiasi skirstyti protingai – daugiausiai jų skiria tiems, kurie staigmenos džiaugiasi labiausiai. „Didesnes sumas dovanoms išleidžiame vaikams giminėje, o mes, suaugę, jau labiau dirbame Kalėdų seniais, nei patys gauname didelių dovanų“, – sakė jis.

REKLAMA
REKLAMA

Kaip jau įprasta, scenos žmonėms didžiosios metų šventės dažnai reiškia ir didžiausią uždarbį – kol kiti ilsisi ir mėgaujasi ramybe artimųjų rate, atlikėjai dovana jiems įspūdingiausius savo koncertus.

REKLAMA

Naujieji metai man – ypatinga darbo diena. Jau 15 metų tai uždaromasis metų koncertas, sudainuojant visas tų metų dainų naujienas, apmąstant nuveiktus darbus, pasiekimus, nusistatant naujus siekius. Iškeisčiau tai tik į ypatingą šventę su mylimu žmogumi gražiausioje pasaulio vietoje. Tačiau dainuoti per Naujų metų pokylius man – didelis malonumas!“ – atviravo M. Mickevičius-Mino.

Vis dėlto vieni Naujieji metai realybės šou žvaigždei įsiminė labiausiai: „Atsimenu, kai vienais metais Naujus metus švenčiau visoje Lietuvoje! Ne vienam mieste, o trijuose didmiesčiuose – pradėjome koncertuoti Vilniuje, tęsėme Kaune, o baigėme Klaipėdoje. Buvome labai pavargę, bet turtingi ir laimingi (šypsosi).“

REKLAMA
REKLAMA

Dauguma žmonių Naujųjų metų išvakarėse yra linkę sau išsikelti tam tikrus tikslus. Mino pripažino, jog jis – vienas tų, kuris taip pat stengiasi tai daryti. 

„Įvairiai darau su sąrašu – tai pasidedu kokioje ypatingoje vietoje, tai sudeginu, ir pelenus paleidžiu pavėjui. Pildosi. Aišku, reikia dėl to dėti ir finansų, ir jėgų, bet pildosi“, – intrigavo jis.

Dainininkas neslėpė, kad šie metai jam buvo itin stiprūs emociškai, o taip pat pilni tiek nusivylimų ir nemalonumų, tiek ir aistros, įsimylėjimo. Iš viso to, pasak Mino, gimė geriausi kūriniai.

„Kiti metai bus skirti kūrybiniams, investiciniams ir emociniams dividendams gauti iš įvairių sričių! Numatytos naujos dainos, programos, jau sudėlioti koncertai iki pat kovo 8-osios. O vestuvinės programos jau užsakytos kai kurioms vasaros ir rudens datoms. Svarbu likti gyvu fiziškai ir kūrybiškai“, – pats sau linkėjo atlikėjas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Žaviomis akimirkos su mylimąja anksčiau socialinėje erdvėje besidalinęs M. Mickevičius-Mino, jau kurį laiką nebeviešina žaviosios Viktorijos nuotraukų. Vis dėlto paklaustas, ar šias šventes taip pat ketina sutikti su mylimąja, o gal juodu pasuko skirtingais keliais, dainininkas išliko paslaptingas.

„Vika – nuostabi. Ji man davė daug emocijų, nuotykių, minčių, pakilimo. Ji davė 12 naujų dainų, jos buvimas šalia puošia mane, mano namus ir visas metų šventes. Bet mūsų darbai ir skirtingos šalys palieka mažai laiko kasdieniam buvimui kartu. Tačiau, jos dainoje, tekstas viską apie ją pasako: „Ji – geriausia mano dovana, nes ji – mano Kalėdos!“ – sakė jis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų