REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
16
Renata Norvilė pasidalino savo grožio paslaptimi: tai gali kiekviena

Vis sparčiau artėjant didžiosioms metų šventėms, žmonės skuba puošti namus ir pakuoti dovanas, o ypatingai tuo rūpinasi pramogų pasaulio atstovai. Kitaip nei daugeliui, jiems šventės neretai tampa tikru darbymečiu.

16

Vis sparčiau artėjant didžiosioms metų šventėms, žmonės skuba puošti namus ir pakuoti dovanas, o ypatingai tuo rūpinasi pramogų pasaulio atstovai. Kitaip nei daugeliui, jiems šventės neretai tampa tikru darbymečiu.

REKLAMA

Ne išimtis ir muzikantų Renatos Voitechovskajos-Norvilės ir Deivio Norvilo šeima – jie Kalėdoms ėmę ruoštis kur kas anksčiau. Taip pat šiais metais jis nusprendė ryžtis ir šiokiems tokiems pokyčiams.

„Jau pasipuošėme eglutę, su vaikais pasikabinome šviečiančias girliandas. Kadangi dabar laukia darbymetis, nebebus laiko, kada vėl galėsime visi susirinkti ir tą eglutę pasipuošti“, – sakė Renata pridėdama, kad pastaruoju metu daugiausiai laiko dėl koncertų leidžia Klaipėdoje.

Ne paslaptis, kad per šventes žmonės savo pobūviuose dažniausiai nori matyti pamiltus veidus, todėl muzikos pasaulio atstovams tenka paaukoti akimirkas su artimaisiais. Vis dėlto šiais metais Renata ir Deividas nusprendė tai kiek pakeisti.

REKLAMA
REKLAMA

„Per Naujuosius metus įprastai dirbame, bet per Kalėdas ir Kūčias – tikrai ne. Turime tradiciją – Deivio tėvai atvažiuoja pas mus į sodybą, kuriame pečių ir ten su vaikais ir šeimomis švenčiame Kalėdas. Tuo metu tikrai nėra jokio noro kažkur važiuoti ir dirbti. Būna labai liūdna, kai kartu su šeima atšventi Kūčias, o po to tenka išvažiuoti, todėl šiais metais mes pasiryžę likti namie ir švęsti ten ir Kalėdas“, – atviravo dainininkė.

REKLAMA

Pastaruoju metu vis daugiau šeimų atsisako tradicinių šventinių patiekalų, kurie neretai būna itin kaloringi, ir renkasi sveikesnius, tačiau ne visada lietuviškus variantus. Vis dėlto Renata teigė, kad jų šeimai tai nepriimtina.

„Neeksperimentuojate – valgome tradiciškai, pagal senuosius papročius. Būna ir šližikai, o per Kūčias – silkė, viskas iš žuvies. Tikrai jokių suši ant stalo nestatome, nes tai yra ne mūsų. Žiūrime, kad būtų daugiau mums artima“, – sakė ji.

Renata užsiminė, kad vaikai jau pradėjo rūpintis ir laiškais Kalėdų seneliui. „Vidurinysis parašė laiškus ir už mažąjį, ir už save, o močiutei paklausus, ar nereiktų ir jai parašyti už jį laiško, šis atsakė, kad nebent už mažiausiąjį, nes jam reikėtų daugiausiai dovanų. O pats mažiausias savo ruožtu tikina, kad jam nieko nereikia – turi labai daug žaislų ir dovanų jis nenori. Vyresnioji dar nesugalvojo, ilgai renkasi“, – istorijomis apie šeimą dalijosi ji.

REKLAMA
REKLAMA

Žinoma moteris pridėjo, kad jai Kalėdų senis jau taip pat paruošė dovanas. Paklausta, ar su Deiviu vienas kitą bando nustebinti, ar dovanoja tik tai, ko iš tiesų reikia, Renata atviravo, kad jie linkę rinktis pirmąją variantą, kad staigmena nebūtų nemaloni.

„Dažniausiai mes išsišnekame daug laiko prieš, ir iš vienas kito gauname tai, ko tikrai norime, o ne tai, ką galima pakabinti kur nors ant sienos, ar paslėpti už sofos, kad nesimatytų (juokiasi). Mums patinka praktiškos dovanos – tai, kas tikrai praverčia“, – sakė atlikėja.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų