REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
36
Viktorija Šaulytė (nuotr. Fotodiena.lt)

Stilistės Viktorijos Šaulytės vardas viešumoje pasirodė jai sudalyvavus realybės šou, o iškart po to ji tapo ne tik trokštamu veidu įvairiose fotosesijose ir renginiuose, bet ir padedant sukurti bendrą įvaizdį tiems, kuriems to padaryti niekaip nesiseka patiems.

36

Stilistės Viktorijos Šaulytės vardas viešumoje pasirodė jai sudalyvavus realybės šou, o iškart po to ji tapo ne tik trokštamu veidu įvairiose fotosesijose ir renginiuose, bet ir padedant sukurti bendrą įvaizdį tiems, kuriems to padaryti niekaip nesiseka patiems.

REKLAMA

Prieš keletą metų pati Viktorija dėl savo aprangos pateko į skandalą, kuris privertė susimąstyti. Tačiau susimąstyti ne apie tai, ar padarė klaidą, o ką daryti, kad ir kiti suprastų, jog jos, iš tiesų, toje vietoje niekuomet ir nebuvo. Apie visa tai mergina papasakojo naujame mados podcaste „Sako, dabar tai madinga“.

Peržiūrėjus daugybę spalvingų Viktorijos įvaizdžių atrodo, kad jos spinta tiesiog lūžta nuo apdarų, o ir apsipirkinėja, tikriausiai, ji be galo dažnai. Vis dėlto Viktorija sugriauna šį mitą sakydama, kad jei ir perka, tai tik itin keistus drabužius, kuriuos žino, jog nesunkiai priderins prie jau turimų spintoje. Negana to, ji nustebina – neseniai per visą mėnesį drabužiams išleido tik 115 eurų.

REKLAMA
REKLAMA

Viktorija atskleidė ir dar negirdėtų detalių apie save. Pasirodo, kad ji nuo mažų dienų buvo drąsi mergina, kuri svajojo būti scenoje, todėl bandė savo laimę net ir kaip atlikėja. Vėliau ji ėmė lankyti pramoginius šokius, kurie išmokė disciplinos.

REKLAMA

Podcaste „Sako, dabar tai madinga“, Viktorija prisiminė ir prieš kelis metus įvykusį skandalą, kai vieno renginio metu, ji pasirodė vilkinti baltą, jos pačios ir bičiulio stilisto Joringio Šato kurtą kombinezoną gilia iškirpte.

Tiesa, išeidama iš namų, ji nė negalėjo įsivaizduoti, kokią reakciją visuomenėje ir žiniasklaidoje toks jos įvaizdis gali sukelti. „Aš negalėjau suvokti, kad iškirptė ir krūtinė sukels skandalą. Negalvojau, kad žmonės taip sureaguos į tokius dalykus, ką yra matę, manau, ne vieną kartą“, – sakė ji.

Viktorija neslėpė, kad daugybė žmonių, pasirodžius straipsniams žiniasklaidoje, ėmė jos klausinėti, kaip ji jaučiasi, ar nepergalvojo savo įvaizdžio, ar nesigaili, kad pasipuošė būtent taip. „Pasakiau – aš nepadariau jokios klaidos – aš pasirinkau išeiti su tokiu drabužiu, kurį mes sukūrėme su Joringiu. Tai buvo mūsų pasirinkimas. Mano krūtinė yra natūrali – ir dabar aš turėčiau jos gėdytis?“ – garsiai svarstė mergina.

REKLAMA
REKLAMA

Stilistė pasakojo, jog keisčiausia jai buvo tai, jog iš aplinkos jautė spaudimą, jog, neva, turi pripažinti padariusi klaidą.

„Jei tai būtų klaida, kad ir koks skandalas tai būtų, aš pripažinčiau, kad tai – klaida, nes pripažinti yra sunkiausia – pripažįsti sau, o tada garsiai pripažįsti kitiems. Manau, kad būčiau tikrai tai pripažinusi, bet tai buvo mano pasirinkimas. Aš pati tai dariau, manęs niekas nevertė ir aš jaučiausi gerai. Bet kaip sureagavo kiti, yra jau ne mano reikalas – aš nesu atsakinga už kitus žmones“, – mintimis dalijosi V. Šaulytė.

Paklausta, ar neišsigando, kad žmonės taip reagavo į jos ir J. Šato siūtą drabužį, V. Šaulytė priminė, kad šiuos dalykus svarbu atskirti.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Kai duoda kritikos ar pastabų apie drabužį, tu gali tai priimti, nes, galbūt, tai yra teisinga pastaba, ir aš galėčiau pasitobulinti. Arba jei pasako, kad nepatinka – čia yra normalu. Vienam patinka, kitam ne – visų skoniai skirtingi, taip ir turi būti. Bet kai duoda pastabų apie tavo kūną, yra visai kas kita. Pati, iš savo prizmės, aš niekuomet neateinu ir nesakau: „Ei, pasižiūrėk, kaip tavo pilvas atrodo.“ Aš taip nesakyčiau, nes, pirmiausia, aš noriu tvarkytis su savo kūnu ir savo problemomis. Todėl jei žmogus taip sako,  jis gal turi didesnių problemų, bet ant kito pamatyti ir kitam tai pasakyti, visada yra lengviau“, – teigė Viktorija.

Visą pokalbį su V. Šaulyte galite išgirsti perklausę pirmąjį podcasto „Sako, dabar tai madinga“ epizodą, kurį galite rasti „Spotify“ arba powerhitradio.lt. 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų