REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Sausio 31 dieną Kauno „Žalgirio“ arenoje įvyks prestižiniai apdovanojimai M.A.M.A 2019, kasmet pateikiantys visų lietuviškos muzikos žanrų geriausių darbų apžvalgą ir įspūdingą ceremoniją.

Sausio 31 dieną Kauno „Žalgirio“ arenoje įvyks prestižiniai apdovanojimai M.A.M.A 2019, kasmet pateikiantys visų lietuviškos muzikos žanrų geriausių darbų apžvalgą ir įspūdingą ceremoniją.

REKLAMA

Jos muzikinėje dalyje šiemet pasirodys ir tie, kuriuos drauge pamatyti ant apdovanojimų scenos bus, ko gero, paskutinė proga, rašo pranešime spaudai.

Apdovanojimuose M.A.M.A 2017 geriausia hip hopo grupe pripažinti „Lilas ir Innomine“ neseniai pristatė savo penktąjį albumą „Viskas“, kurį įrašinėjo atsipalaidavę ir darydami, ką nori, nes tai išties – viskas, „laiminga pabaiga“.

Dideliam gerbėjų skausmui, Konstantinas Kiveris-Lilas ir Rolandas Venckys-Innomine paskelbė, kad pasibaigus atsisveikinimo turui po šalies arenas jie nutrauks bendrą veiklą.

Jau dabar galima teigti, kad M.A.M.A 2019 ceremonijoje jų pasirodymas bus istorinis: ant šios apdovanojimų scenos „Lilas ir Innomine“, ko gero, paskutinį kartą pasirodys duetu. Be to, ten susitiks su savo broliais ir įkvėpėjais – „G&G Sindikatu“.

REKLAMA
REKLAMA

2018-ieji buvo „G&G Sindikato“ metai. M.A.M.A apdovanojimuose jie pelnė tris statulėles: geriausios hip hopo grupės bei metų grupės kategorijose ir už albumą „99“. Pavasarį Vilniaus reperiai taip pat surengs turą „Visos kaukolės šypsosi“ 3-ose didžiausiose šalies arenose. Bet prieš tai jų laukia efektingas pasirodymas M.A.M.A iškilmėse.

REKLAMA

„O pernai mes tik tris statulėles gavome? Ne keturias? Kažkaip man „Audi“ ženklas galvoje susidėliojo. Matyt, su metais tas M.A.M.A apdovanojimų skaičius didėja. Man atrodo, mes jau viską paėmėme, – juokėsi Kastytis Sarnickas-Kastetas. – Bet kalbant rimtai, žmonės vis šnekėjo, neva, kodėl tą „Sindikatą“ kasmet nominuoja, juk jie ir taip viską gavo. O iš tiesų mes būdavome nominuoti, bet nieko negaudavome. Metų grupės nominacijoje mus vis kas nors aplenkdavo – ar „SEL“, ar „Skamp“, ar „Liūdni slibinai“. Apdovanojimai nebuvo siekiamybė, bet nuoširdžiai džiaugėmės tai pagaliau gavę. Nemanau, kad šiemet į juos pretenduosime. Todėl labai smalsu, įdomu, kas čia ateis – kokia ta „jaunoji karta“. Stebėsim ir lauksim jų skandalingų pareiškimų. O gal ir patys ką nors pavarysime.“

REKLAMA
REKLAMA

Gandus, kad „G&G Sindikato“ jaunesnieji broliai „Lilas ir Innomine“ skirstosi, Kastetas sako girdėjęs anksčiau, nei tai nuskambėjo kaip oficialus pareiškimas. „Viduje vis dar tuo netikiu. Viliuosi, kad praeis kažkiek laiko, jie vėl pajus alkį ir bent po vieną dar tęs muzikinę veiklą. Tai yra jų vidinis apsisprendimas, į dūšią neįlįsi. Bet gaila, kad taip nutiko. Visada smagu būdavo su jais susitikti koncertuose, net ta tarpusavio konkurencija savotiškai stūmė į priekį. Ir vis dėlto ant scenos mes dar susitiksime“, – užsiminė Kastetas.

Sausio 31 dieną ant M.A.M.A scenos pasirodys ir „8 Kambarys“, publiką išvedęs iš proto „M.A.M.A Vasara“ festivalyje ir daugelyje kitų koncertinių erdvių. Kartu su Vidu Bareikiu įrašytas hitas „Ežero dugne“ yra viena tų dainų, kurias iškilmių organizatoriai nori girdėti ceremonijoje.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Siurprizą rengia ir M.A.M.A 2017 geriausiu atlikėju pripažintas „Daddy Was a Milkman“, savo populiarumą seniai išplėtęs už šalies sienų ir surenkantis ne tik Lietuvos, bet ir Latvijos arenas. Apdovanojimų iškilmėse jis pasirodys su Vakaruose daugiausiai pasiekusios Baltijos šalių grupės – latvių „Brainstorm“ vokalistu Renaru Kauperiu.

Daugiau atlikėjų bus paskelbta netrukus. Šį mėnesį paaiškės ir M.A.M.A 2019 nominantai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų