REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
5
Jurbarko eglė 2019 (nuotr. facebook.com)

Jurbarko mieste įžiebta pagrindinė miesto eglė. Šią eglę padaryti pagrindine miesto egle jurbarkiečiai norėjo jau ilgą laiką. 

5

Jurbarko mieste įžiebta pagrindinė miesto eglė. Šią eglę padaryti pagrindine miesto egle jurbarkiečiai norėjo jau ilgą laiką. 

REKLAMA

Praeitais metais gyventojų sprendimu pagrindinė miesto eglė buvo puošiama jurbarkiečių ir miesto svečių pamėgtame Jurbarko dvaro parke, pasižyminčiame puikia aura šventinei nuotaikai sukurti. 2018-ųjų metų pagrindinė Jurbarko Kalėdų eglė patraukė visos Lietuvos gyventojų dėmesį.

„Vykdydami gyventojų valią šiais metais Kalėdų eglės įžiebimo šventę rengiame Jurbarko dvaro parke“, – kalbėjo meras Skirmantas Mockevičius, kviesdamas gruodžio 6 d. visus – didelius ir mažus, šeimomis, su bičiuliais, bendradarbiais ir kaimynais – į Kalėdinės eglės įžiebimo šventę.

Pamatyti šių metų Jurbarko gražuolę galite mūsų galerijoje:

Norėtų žiebti kitą eglę

Primename, kad pernai metais jurbarkiečiai viešoje erdvėje diskutavo, kad jie norėtų pagrindine miesto egle paversti Jurbarko dvaro parke esančią eglę, o ne tą, kuri yra žiebama šalia Jurbarko kultūros centro. 

REKLAMA
REKLAMA

Tradiciškai, jau ne vienerius metus jurbarkiečiai visi drauge įžiebią pagrindinę miesto eglę, šalia kultūros centro.

„Turime nuostabią gražią erdvę Kalėdoms Dvaro parke, čia pat ir gražią eglutę, bet įžiebimo šventę darome prie tiesiog paprastai papuoštos eglės? Kuri eglutė ir erdvė sukuria daug šventiškesnę nuotaiką – dvaro parko ar prie kultūros centro?

REKLAMA

Manau niekam nei klausimas nekyla. Tai kam reikia to įžiebimo prie savivaldybės, nes kultūros centrui patogiau?“, – „Facebook“ apmaudo pernai metais neslėpė Jurbarko gyventoja.

Moteriai pritarė ir kiti komentatoriai: „Argumentai stiprūs, be to ir istoriškai čia šventės visada vykdavo, carinės Rusijos laikais, sovietmiečiu. Pratęstume senas tradicijas“, – tada rašė kitas gyventojas.

„Aš irgi už Dvaro parką. Ir apskritai, už lėšų skyrimą tik šiai vietai. Taip, galėtume leisti ją ir dar gražiau papuošti“, „Parko eglutė tikrai verta šventiško įžiebimo, labai gražu čia ir jauku“, – pernai diskutavo jurbarkiečiai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų