REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
91
Vilija Pilibaitytė-Mia, Nerijus Antanavičius (nuotr. Fotodiena.lt)

Po santykių krizės atsitiesusi ir nauju mylimuoju besidžiaugianti atlikėja Vilija Pilibaitytė-Mia deda galutinį tašką santykiuose su sutuoktiniu Nerijumi Antanavičiumi.

91

Po santykių krizės atsitiesusi ir nauju mylimuoju besidžiaugianti atlikėja Vilija Pilibaitytė-Mia deda galutinį tašką santykiuose su sutuoktiniu Nerijumi Antanavičiumi.

REKLAMA

Gruodžio 4 dieną, teismą pasiekė oficialus prašymas.

Naujienų portalui tv3.lt Mia pasakojo, kad jau kuris laikas jiedu nebegyvena kartu, tačiau užtruko tvarkant dokumentus: „Neturėjau daugiau laiko, reikia laiko surinkti dokumentus, tačiau mes jau pusantrų metų nebegyvenam kartu.“

Paklausta, ar naujasis jos širdies draugas paskatino ją greičiau pateikti skyrybų dokumentus, ji teigė, kad jis nėra skyrybų priežastis. „Naujas širdies draugas tikrai nepaskatino greičiau paduoti skyrybų dokumentų, aš išsiskyriau ne dėl kažko, o dėl to, kad gyventi su juo buvo nebeįmanoma. Aš su advokate jau prieš metus kalbėjau dėl skyrybų, o šis širdies draugas dar nė nebuvo su manimi“, – kalbėjo dainininkė.

Naujienų portalas tv3.lt primena, kad Nerijus Antanavičius puikiai žinomas teisėsaugai.

Anksčiau laidoje „Raudonas kilimas“ Mia pasakojo, kad šis laikotarpis jai itin sudėtingas. Tada Mia pasakojo, jog draugystės pradžia su Nerijumi buvo labai graži, tačiau trejus metus trukusi santuoka pasibaigė skaudžia skyrybų drama. Dainininkė pasakojo, jog visi santuokos metai buvo baisūs, kupini melo, apgaulės, pažeminimų ir neretai ant skyrybų slenksčio. „Pirmos santuokos dienos tebuvo gražios, o visi metai... Jie buvo tiesiog baisūs, katastrofiški“, – rėžė Mia. Dainininkės manymu, jos vyras nuo pirmos pažinties akimirkos turėjo aiškų planą ja pasinaudoti.

REKLAMA
REKLAMA

„Aš manau, kad jis tikrai manęs nemylėjo. Aš buvau tik patogus variantas, kuris turi nemažą kapitalą. Buvo galima kažką paveikt su manim. Ir jis paveikė...“ – laidoje, neslėpdama nusivylimo, pasakojo dainininkė.

REKLAMA

Nors poros santykiu pradžia ir atrodė graži, tačiau po vestuvių Nerijaus elgesys pasikeitė ir Miai teko patirti kasdienį vyro niekinimą ir žeminimą, kurie privedė net iki depresijos. „Jo emocinis spaudimas buvo visą laiką. Jis mane taip sugebėdavo paveikti, kad aš tikėjau, jog tikrai esu nevykėlė. Įsivaizduokit, jums kažkas kasdien kaltų į galvą, kad esate durna. Po kiek laiko imi ir patiki“, – atvirauvo Mia.

Laidoje žinoma moteris taip pat pripažino, jog pasikeitus vyro elgesiui, pasiteikė ir ji. „Aš savo vyro nebegerbiau, nes jis to nusipelnė. Jeigu geri santykiai, tu gali vyrui kojas masažuoti kas vakarą, bet jeigu tau žmogus yra blogas, ir tau meluoja ištisai, ir tu nepasitiki juo, tai kaip tu jam dar neši kavą į lovą. Reikia būti visiškai idiotei, kad tai daryt“, – kalbėjo dainininkė.

REKLAMA
REKLAMA

Dar prieš vestuves N. Antanavičius jau buvo įklimpęs į dideles skolas, tačiau Mia netikėjo, kad į tą dugną jis gali nusitempti ir ją kartu.

„Aš nuoširdžiai negalvojau, kad mes iššluosim visą mano sąskaitą...“ – apie skaudų gyvenimo įvykį ir nepavykusį verslą pasakojo moteris. Trejus metus trukusią santuoką Mia šiandien nedvejodama vadina tikru košmaru. Ir nors skyrybų dokumentai jau pasirašyti, tačiau buvusio mylimojo purvini žaidimai nesibaigė – jis šantažavo ir grasino paviešinti kompromituojančias Mios nuotraukas.

Tiesa, visai neseniai Mia feisbuke pranešė, jog draugauja su Mantu. 

Mia nustebino savo gerbėjus ir socialiniuose tinkluose pasiskelbė esanti nebe vieniša. Moteris feisbuko paskyroje pakeitė savo santykių statusą. Žinoma tik tiek, kad naujojo Mios širdies draugo vardas – Mantas. 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų