REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Rimai Kristinai Antonovienei po vyro mirties – neramios dienos. Palaidojusi vyrą, moteris turi bėdų dėl 9-mečio sūnaus sveikatos.

Rimai Kristinai Antonovienei po vyro mirties – neramios dienos. Palaidojusi vyrą, moteris turi bėdų dėl 9-mečio sūnaus sveikatos.

REKLAMA

„Mano sūnus prastai jaučiasi, turi problemų su širdele. Medikai ilgą laiką nesiuntė jo pas specialistus. Vykome pas kardiologus, sakė, kad viskas gerai, tačiau vakar mokykloje, eidamas prie lentos, jis nukrito ir jam prasidėjo traukuliai.

Mūsų šeimos gydytoja aplaidžiai pažiūrėjo ir į Vido sveikatą, ir į sūnaus. Dabar sūnus  ligoninėje. Netrukus ateis specialistai ir spręs dėl operacijos. Jam įgimta širdies yda.

Tikiuosi paties geriausio, tačiau neaišku, kas laukia“, - kalbėjo Rima.

Susidūrė su žiaurumu 

Moteris atvira – pastaruoju metu jai tenka susidurti su ypatingu aplinkinių žiaurumu. „Deja, ne tik paprasti žmonės ar aplinkiniai nemaloniai elgiasi, tačiau ir medikai, kurie turėtų elgtis gražiai, išmintingai.

Apmaudu, kad teko susidurti su medikų žiaurumu. Viena priėmimo skyriaus medikė ėmė kalbėti apie mano santykius, tariamai naujus draugus, apie mano socialinę paramą ir pan. Mane labai piktina toks apgailėtinas melas“, - griežtai kalbėjo Rima.

REKLAMA
REKLAMA

Terapija virto košmaru 

Paklausta, kaip jaučiasi po vyro mirties, ji tvirtino besistengianti nepasiduoti ir kabinasi į gyvenimą, kiek tik gali. „Sesuo man patarė išbandyti muzikos terapiją, todėl šį savaitgalį klausiau muzikos, kuri patikdavo ir man, ir Vidui.

REKLAMA

Ši reabilitacija virto košmaru – buvau apkaltinta, neva linksminuosi dėl to, kad vartoju alkoholį. Turėjo įsikišti mano šeima ir patvirtinti, kad jokios išgertuvės nevyko, o aš ir pati nevartoju alkoholio.“

Dabar Rima artimųjų ir nepažįstamų prašo tik maldų už sūnaus sveikatą, nes tai jai šiuo metu – svarbiausia.

Primename, kad Rima vyrą palaido prieš mėnesį. Vyriausiuoju Lietuvos tėvu tituluojamas Vidas Antonovas, eidamas 81-uosius metus, pralaimėjo kovą su limfoma.

Paskutinėmis akimirkomis ligoninėje su vyru buvo Rima Antonovienė. Moteris prisipažino, kad atsisveikinti su vyru buvo labai sunku. Netektis – smūgis ir jai, ir vaikams.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų