REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
18
Gerda Žemaitė, Irūna Puzaraitė–Čepononienė bei Salomėja Grigonė (tv3.lt fotomontažas)

2019-ieji metai garsioms šalies poroms – ypatingi. Į jų gyvenimus pasibeldė mažyliai, kurie yra vienas už kitą gražesni ir teikia nepaprastai daug laimės. Garsios šalies mamos: Gerda Žemaitė, Irūna Puzaraitė–Čepononienė bei Salomėja Grigonė pasidalijo savo mintimis apie atžalas.

18

2019-ieji metai garsioms šalies poroms – ypatingi. Į jų gyvenimus pasibeldė mažyliai, kurie yra vienas už kitą gražesni ir teikia nepaprastai daug laimės. Garsios šalies mamos: Gerda Žemaitė, Irūna Puzaraitė–Čepononienė bei Salomėja Grigonė pasidalijo savo mintimis apie atžalas.

REKLAMA

Naujienų portalui tv3.lt moterys pasakojo, jog šiemet į jų namus pasibeldė didelė laimė – vaikai.

Gerdos Žemaitės sūnus

Balandžio 3-iąją Gerdos ir Andriaus Žemaičių gyvenimas prisipildė dar daugiau šilumos ir gėrio. Būtent šią dieną pasaulį išvydo jų pirmasis bendras vaikelis, kurį pavadino Nikolu. 

Moteris, pasakojo, kad šis mažylis yra visiška priešingybė jos sūnaus Marko (16). „Labai keista, kad šis mažylis leidžia man išsimiegoti, nes su Marku naktį reikėdavo keltis kas valandą. Šis išmiega visą naktį“, – džiaugėsi moteris.

REKLAMA
REKLAMA

Gerda teigė, kad šiuo metu ji yra lyg ant sparnų, o buvimas mama jai suteikia daug energijos bei džiaugsmo. „Nežinau, kaip žodžiais apsakyti, ką reiškia būti motina, nes tai yra geriausias jausmas pasaulyje. Auginu tiek vyresnį, tiek jaunesnį vaiką, todėl ir pati jaučiuosi jaunesnė, žvalesnė ir gyvybingesnė.“

REKLAMA

Moteris atskleidė, jog šis vaikelis gimė kiek sunkesnis, nei turėtų sverti, todėl jį veda į specialias mankšteles. „Jis yra didesnis vaikas ir sveria 9 kilogramus, todėl sportuojame. Jis neturi viršsvorio, bet, kaip gydytoja sakė, jis gimė šiek tiek didesnis. Gal į tėtį panašesnis“, – juokėsi Gerda.

Laidų vedėja pasakojo, kad nors ir vaikas ramiai miega, tačiau retkarčiais parodo ožiukus: „Jam jau išdygo pirmieji dantukai, todėl kartais ir neramus būna. Tačiau aš esu labai laiminga mama.“

Kalbėdama apie tai, ką jai suteikė mažylio gimimas, ji neslėpė šilčiausių ir gražiausių žodžių. „Sūnaus gimimas, kad ir kaip banaliai skambėtų yra didžiausias stebuklas ir džiaugsmas. 

REKLAMA
REKLAMA

Nėra nieko svarbesnio gyvenime už vaikus. Didžiausia laimė juos turėti, kiekviena diena vis nauji atradimai. Ir, žinoma, su Nikolo gimimu, pasikeitė prioritetai. Dabar viską darom, kaip jam geriau. Visi taikomės prie jo dienotvarkės, o džiaugsmas visai šeimai nenusakomas“, – atviravo ji.

Irūnos Puzaraitės–Čepononienės dukra

Atlikėja ir laidų vedėja Irūna Puzaraitė–Čepononienė  šiuo metu su vyru Roku rugsėjo 19-ąją susilaukė dukrelės – Glorijos. 

Anot atlikėjos, jai labai pasisekė dėl mažylės, nes ši yra be galo rami ir paklusni: „Loterijoje laimėjome labai gerus vaikus, įsitikinome, kad su antru vaiku daug paprasčiau, nes dabar daug dalykų jau žinome. Plius pirmagimis jau išeina į darželį, todėl man it atostogos.“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Irūna teigė, kad tiek dienos, tiek naktys su mažyle Glorija yra ramios. „Augam labai gerai. Pailsėti duoda ir naktimis ramiai miega. Aš esu labai laiminga“, – džiaugėsi atlikėja.

Irūna pasakojo, jog gimusi mergytė yra visiškas jos vaikas, juokais pavadina „mamyčiuku“. Ji su mama būna visur: tiek koncertuose, tiek laisvalaikiu. Šmaikštaudama ji pridūrė, kad Glorija it antra jos oda.

Nepaisant to, kad ji augina du vaikelius, tačiau daugiausiai dėmesio skiria neseniai gimusiais mažylei: „Sūnus grįžta iš darželio, o aš būnu visą dieną su Glorija, net sąžinė ima graužti, kad mažiau dėmesio skiriu sūnui.“

Paklausta ar savo mergaitę lepina, ji nedvejodama atsakė, kad ji negali praeiti pro parduotuves ir nieko nenupirkus jai. „Dabar yra tiek daug gražių mergaitiškų rūbelių, negaliu nieko nenupirkti. Randu kažką, tai jau mastau, kad tiks gimtadieniui ar kokiai kitai šventei. Matot, didesnis pasirinkimas yra mergaitėms, o ne berniukams. Taip ir išeina, kad dažniau apiperku Gloriją. Nežinau ar būsiu ta mama, kuri lepins vaikus, ar būsiu griežta, tačiau visada vaikams aiškinam, kaip elgtis galima, o kaip ne“, – atviravo ji.

REKLAMA

Krepšininko Mariaus Grigonio ir Salomėjos sūnus

Komunikacijos specialistė Salomėja Karvelytė-Grigonė su krepšininku Mariumi Grigoniu balandžio mėnesį susilaukė pirmagimio. Jiedu savo sūnui davė du vardus, jį pavadino Emiliu Petru.

Moteris pasakojo, jog gimęs vaikelis jai yra geriausia, kas galėjo nutikti: „Toks stiprus ryšys, kuris neprilygsta jokiems kitiems santykiams. Tai Meilė, kuri nuolat auga ir stiprėja. Nors, kartais tai yra ir baimės jausmas, jog kažkada negalėsi apsaugoti savo vaiko nuo skausmo, neteisybės ar sudužusios širdies...Trumpai tariant, tai motinystė yra geriausia kas man nutiko, stipriausia meilė, kokią aš kada nors patyriau, ir geriausia dalis to kuo esu.“

REKLAMA

Anot Salomėjos ji nė negalėjo įsivaizduoti, kad toks mažas vaikelis gali suteikti tiek daug laimės ir pilnatvės pojūtį. „Nesitikėjau, kad toks mažas žmogus gali taip stipriai apversti pasaulį aukštyn kojomis. Viskas pasikeitė iš esmės. Prieš gimstant Emiliui buvom tiesiog savanaudžiai, gyvenome sau, dėl savęs. Dabar nešam atsakomybę už mažo žmogaus gyvenimą, norim tai daryti gerai, todėl tai reikalauja jėgų, kantrybės ir atsidavimo“, – atviravo ji.

Jauna mama neslėpė ir to, kad gimus pirmagimiui visi aplinkiniai ėmė dalyti patarimus kaip auginti atžalą. „Patarimus dalina visi kas netingi, tačiau atsirenkame tai, kas mums atrodo priimtina ir tiesiog vadovaujamės savo nuojauta, labai dažnai suveikia instinktai. Manau, kad viskas pasikeitė iš esmės. Prieš gimstant Emiliui buvom tiesiog savanaudžiai, gyvenome sau, dėl savęs. Dabar nešam atsakomybę už mažo žmogaus gyvenimą, norim tai daryti gerai, todėl tai reikalauja jėgų, kantrybės ir atsidavimo“, –  šyptelėjo ji.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Kalbėdama apie mažylio lepinimą bei materialius dalykus, ji pasakojo, kad daugiausiai jį lepina skleidžiama meile bei šiluma. „Norisi jam duoti viską. Lepiname jį dėmesiu ir tiesiog meile. Jis dar mažas, žaislai/daiktai nelabai įdomu. O ir laiko sau randame. Mums pasisekė, kad Emilis geras, ramus vaikas, su kažkokiais išskirtiniais sunkumais (ačiū Dievui) nesusiduriam. Maži vaikai – maži vargai. Niekada nebūčiau pagalvojus, kad tiek džiaugsmo teiks matyt, kaip auga mūsų vaikas. Jiss toks tyras, dar nesugadintas“, – džiaugėsi Salomėja.

Šeimos pagausėjimo sulaukė ir kitos garsios poros

Tiesa, tai ne vienintelės šeimos, kurios šiemet sulaukė šeimos pagausėjimo. Atlikėja Indrė Juodeikienė su sutuoktiniu Egidijumi susilaukė pirmagimio, kurį pavadino Jokūbu. Krepšininkas Daividas Dulkys su žmona McCall Maynor susilaukė dvynukų. Džiugiomis žiniomis dalijosi ir mados namų „Mas 924“ įkūrėja Monika Kazakevičiūtė-Kriščiūnienė ir jos vyras, verslininkas Jonas Kriščiūnas, jiedu susilaukė taip pat pirmagimės bei daugelis kitų garsių žmonių.

 

 

 

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų