REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
11
Mantas Vygantas (nuotr. asm. archyvo)

Visai neseniai dainininkas Mantas Vygantas buvo iš Londono sugrįžęs į Lietuvą. Žinomas vyras dar anksčiau yra sakęs, kad čia, deja, dažniausiai grįžta tik dėl darbų.

11

Visai neseniai dainininkas Mantas Vygantas buvo iš Londono sugrįžęs į Lietuvą. Žinomas vyras dar anksčiau yra sakęs, kad čia, deja, dažniausiai grįžta tik dėl darbų.

REKLAMA

Būtent su darbais susijęs buvo ir paskutinis atlikėjo apsilankymas Lietuvoje – čia vyras kartu su savo srities profesionalais sujungė bendras jėgas ir atnaujino vieną iš savo kūrinių.

M. Vygantas pasakojo, kad tai jam – nauja patirtis, mat pirmąkart nusprendė padaryti savo paties dainos remiksą, ir atnaujinti kūrinį Krintanti Žvaigždė“.

„Prieš metus laiko, po didelių pastangų ir darbo, pristačiau savo kompaktinę plokštelę „Tik dėl tavęs“. Atrodo, viskas taip, lyg būtų buvę vakar, bet labai norėjosi atsinaujinti. Mano klausytojus tikrai pasieks ir naujos dainos, tačiau prieš tai kilo bendra mintis atsinaujinimui iš esamo repertuaro“, – savo sprendimą aiškino jis.

Tiesa, naujos dainos remiksui žinomas vyras pasirinko naują komandą: „Šios dainos autorius yra Rolandas Noreika, tik šį kartą jis nedalyvavo bendrame projekte. Kolega iš Lietuvos, grupės „Kava“ lyderis Raimundas Vakatka, sukūrė aranžuotę, o įrašo darbai vyko „16Hz“ studijoje. Tiek su Raimundu, tiek su Petru Jucevičiumi dirbome pirmą kartą, bet tikrai ne paskutinį.“

REKLAMA
REKLAMA

Paklaustas, kaip praėjo įrašinėjimo darbai, M. Vygantas teigė, kad didesnių sunkumų čia tikrai nekilo. „Mano darbas yra sėsti į lėktuvą, atskristi į Lietuvą ir atlikti įrašą studijoje. Šį kartą pavyko sudalyvauti dainos suvedimo darbuose. Tai – įdomus bei sudėtingas procesas stebint iš šalies“, – sakė jis.

REKLAMA

Nepaisant to, kad pastaruoju metu yra populiaru remiksuoti ne tik savus, bet ir kitų atlikėjų kūrinius, M. Vygantas sakė, kad tam kol kas dar nesiryžta. „Koncertuodami su Jolanta, mes atliekame ne tik savo kūrinius, bet ir žinomiausius šlagerius. Tačiau mintis kažką pačiam sukurti ar perkurti iš naujo kol kas dar nekilo. Esame linkę eksperimentuoti tik su savais kūriniais, o kitų atlikėjų dainos yra jų pačių rankose. Juolab, nemanau, kad tai būtų sąžininga kolegų atžvilgiu“, – apie savo koncertų programą su mylimąja Jolanta Naruševičiūte sakė dainininkas.

REKLAMA
REKLAMA

Dar anksčiau naujienų portalui tv3.lt M. Vygantas buvo sakęs, jog šventės jam dažnai yra ypatingą darbymetį reiškiančios dienos. Ne išimtis bus ir šie metai: „Visus klausytojus ir gerai praleisti laiką norinčius tautiečius, kviečiu į mūsų koncertus Londone, lietuvių pamėgtoje „Bernelių užeigoje“, o Naujuosius metus sutikti kartu Piterboro miestelio „Bernelių užeigoje“. Žadame užkurti tikrą pirtį.“

„Kaip ir mano dainos remikso žodžiuose, „Krintanti Žvaigždė“, „tavo jausmus uždegti gali“, taip mes realiame gyvenime visų širdis sušildysime savo pasirodymais. Norėčiau visiems palinkėti gražių artėjančiu švenčių, šiltai paslaptingo šventės laukimo – lai visi jūsų norai išsipildo“, – linkėjo jis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų