REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Žvaigždės Zodiako ženklams paruošė iššūkių kupiną dieną. Nors pirmoje dienos pusėje gali atrodyti, kad visas einasi sklandžiai, vis dėlto, vakare galite kažko nesuspėti. Bet apie viską detaliai dienos horoskope 12-kai Zodiako ženklų.

Žvaigždės Zodiako ženklams paruošė iššūkių kupiną dieną. Nors pirmoje dienos pusėje gali atrodyti, kad visas einasi sklandžiai, vis dėlto, vakare galite kažko nesuspėti. Bet apie viską detaliai dienos horoskope 12-kai Zodiako ženklų.

REKLAMA

Avinas

Gali pablogėti savijauta, nuotaika, jei tikėsitės (juolab imsite reikalauti) iš aplinkinių tvarkos, atsakingumo ar bent jau sveikos nuovokos (ypač darbe).

Tauras

Gali pristigti ne tik objektyvumo kolegų, partnerių, artimųjų, ypač antrosios pusės, atžvilgiu, bet ir optimizmo: galite be reikalo įsivelti į skandalą ar imti išgyventi ten, kur reikėtų tik pasidžiaugti.

Dvyniai

Nuo jūsų mažai kas priklausys, todėl būkite pasiruošę, kad planai suirs. Gali tekti vėluoti, nesuspėti laiku net tuomet, jei viską esate apskaičiavę. Nors šiandien geriau nesiremti draugiška pagalba (tai gali būti meškos paslauga), vis dėlto sulauksite aplinkinių palaikymo ir net paguodos.

REKLAMA
REKLAMA

Vėžys

Bus svarbu prisiminti senas klaidas, jas analizuoti, iš jų mokytis, stebėti, kontroliuoti save, kad išvengtumėte senojo grėblio (ant kurio ne kartą jau buvote užlipę). Neskubėkite žadėti, šiuo metu galite pervertinti savo galimybes ir įsipareigoti nerealiems terminams.

REKLAMA

Liūtas

Galite nespėti atlikti svarbiausių darbų, tad negaiškite laiko niekams. Nesivelkite į avantiūras veikloje: ne viskas auksas, kas žiba. Būkite atidūs, kad bendraudami su artimaisiais nepriekabiautumėte, nesipūstumėte, per daug iš jų nereikalautumėte.

Mergelė

Komplikuotas laikas, nepervertinkite savo jėgų ir galimybių. Pasinaudokite senais ryšiais tvarkydami reikalus, draugų pagalba, patarimais.

Svarstyklės

Mažiau planuokite, tai sudėtinga, liūdnoka diena. Niekur neskubėkite, dėl nieko nesijaudinkite. Pasistenkite mažiau aplinkiniams (ypač vadovams) kristi į akis, saugokitės intrigantų, nesileiskite įtraukiami į avantiūras.

REKLAMA
REKLAMA

Skorpionas

Nekeiskite ankstesnių ketinimų, nepraraskite tikėjimo ateitimi, net jei šiuo metu nekaip jausitės ir būsite linkę viskuo nusivilti, aklai pasiduoti likimui. Būkite atidesni seno draugo nuomonei, patarimams.

Šaulys

Gauti dalykiniai, finansiniai pasiūlymai nebus naudingi. Taupykite jėgas, laiką bei pinigus. Nesiaiškinkite santykių su artimaisiais.

Ožiaragis

Tikrinkite gaunamą informaciją: galite patys ką nors ne taip suprasti ar kitų būti suklaidinti. Venkite ginčytis, žadėti, tarpininkauti, už ką nors laiduoti. Negeras laikas pasirašyti atsakingus dokumentus.

Vandenis

Nemėginkite išjudinti įstrigusio reikalo. Jei yra galimybė užsiimti artimųjų rūpesčiais, padėkite jiems. Apnikusias liūdnas mintis padės nuvyti susitikimas su senu draugu. Būkite atidesni, jautresni antrajai pusei.

Žuvys

Apgaulingas metas: galite būti įtraukti į nesėkmingą avantiūrą. Neskubėkite patikėti gražiais pažadais ir kritiškiau vertinkite tai, ką išgirsite apie savo vaikus, mylimą asmenį: ne viskas bus taip, kaip jums pasakos.

Šaltinis: vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų