REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
19
Paige Niemann ir Ariana Grande (tv3.lt fotomontažas)

Kai kurie padarytų viską, kad tik taptų kuo įmanoma panašesni į savo mylimas garsenybes. Paige Niemann – viena iš jų.

19

Kai kurie padarytų viską, kad tik taptų kuo įmanoma panašesni į savo mylimas garsenybes. Paige Niemann – viena iš jų.

REKLAMA

Mergina yra pati tikriausia atlikėjos Arianos Grande gerbėja, o beveik identiška jos išvaizda stebina ir pačią dainininkę.

Paige išgarsėjo socialinio tinklo „TikTok“ pagalba, kai nusprendė čia imti vaizduoti pačią Arianą. Galiausiai vaizdo įrašais iš minėto socialinio tinklo žmonės iš viso pasaulio ėmė dalintis ir „Twitter“, skubėdami pažymėti ir Arianą. 

Galiausiai atlikėja ir pati pamatė Paige bei neslėpė, kad jų panašumas – tiesiog šokiruojantis. Ne ką mažiau A. Grande antrininke buvo sužavėti ir internautai. Šie rašė, jog ji – itin miela bei talentinga, nes būdama vos 14 metų jau moka pasidažyti kaip Ariana.

P. Niemann vėliau davė trumpą interviu cosmpolitan.com apie tai, ką jai reiškė faktas, jog pati A. Grande ją pastebėjo. Pasirodo, kad iš pradžių Paige netgi to išsigando.

REKLAMA
REKLAMA

„Aš džiaugiausi, tačiau iš pradžių nerimavau dėl to, ką ji pasakė, nes viskas, ko norėjau, jog ji suprastų, kaip jos gerbėjai ją dievina“, – sakė A. Grande antrininkė. 

REKLAMA

Tiesa, pati mergina neslėpė, kad išmokti dažytis kaip Arianai, jai prireikė nemažai laiko. „Man buvo maždaug 12 metų, kai ėmiau dažytis kaip Ariana. Tai reikalavo išties daug praktikavimosi – peržiūrėjau daugybę mokomųjų vaizdo įrašų, tačiau galiausiai radau sau tinkančias plaukų bei makiažo technikas. Aš tikrai patobulėjau ir tuo labai džiaugiuosi“, – sakė Paige.

Vis dėlto jaunoji A. Grande antrininkė pridėjo, kad niekuomet negalvojo, jog jos vaizdo įrašai pasklis po visą internetą. Tačiau dabar ji teigia tai supratusi kaip ženklą ir toliau daryti tai, ką moka geriausiai.  

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų