REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kiekviena dailiosios lyties atstovė po apsilankymo grožio salone jaučiasi lyg nužengusi nuo žurnalo viršelio.

Kiekviena dailiosios lyties atstovė po apsilankymo grožio salone jaučiasi lyg nužengusi nuo žurnalo viršelio.

REKLAMA

Geriausi pasaulio plaukų meistrai, tarp jų ir žinomiausi Holivudo stilistai, prisidedantys prie raudonu kilimu žengiančių garsenybių įvaizdžio, dalinasi per ilgą darbo patirtį išbandytais ir pasiteisinusiais triukais, rašo pranešime spaudai.

Džiaukitės kerinčia dažytų plaukų spalva

Daugelis ekspertų teigia, kad norint išlaikyti ilgalaikį ir efektingą dažytų plaukų įvaizdį, verta investuoti į kasdienes plaukų priežiūros priemones. Kitu atveju, nepuoselėjami ir neprižiūrimi plaukai ima slinkti, praranda žvilgesį, o pirminis dažymo efektas išblunka jau po kelių plovimų.

Viena garsiausių šukuosenų stilisčių, kurios klientų sąraše mirga tokios garsenybių pavardės, kaip Adrienne Bailon ar Anika Noni Rose, Cynthia Alvarez pataria, kaip išlaikyti trokštamą dažytų plaukų būklę.

REKLAMA
REKLAMA

„Rekomenduoju sumaišyti ketvirtadalį dažytiems plaukams skirto šampūno su bet kokiu kitu maitinamuoju šampūnu. Tokiu būdu galėsite džiaugtis vientisa spalva ir nepažeistais plaukais“, – pabrėžia žinoma plaukų meistrė C. Alvarez.

REKLAMA

Modeliuojant plaukus – silpnesnės fiksacijos lakas ir blizgesio suteikiantis purškalas

Ne tik grožio salone, bet ir namuose galima suformuoti nepriekaištingą šukuoseną, tereikia į pagalbą pasitelkti tinkamas plaukų priežiūros priemones. Prekės ženklo „RICH Hair Care” ambasadorė Liuda Šluinskytė, žinoma kaip „Jazz’as plaukuose”, išduoda paslaptį, kaip modeliuojant plaukus suteikti jiems papildomo žvilgesio.

„Užbaigiant šukuoseną naudoju blizgesio suteikiantį purškalą plaukams. Šios priemonės dėka plaukai ima žvilgėti ir šukuosena iškart atrodo gaiviau“, – pasakoja „Jazz’as plaukuose”.

REKLAMA
REKLAMA

Anot plaukų specialistės, formuojant plaukus taip pat vertėtų atsakingai rinktis priemones, kurios neapsunkintų plaukų ir padėtų užfiksuoti norimą galutinį rezultatą, išlaikant jį, kiek įmanoma ilgiau.

„Įprastai renkuosi silpnesnės fiksacijos plaukų laką, nes stiprios fiksacijos plaukų lakas dažnai apsunkina šukuoseną ir matosi ant plauko paviršiaus. Tokį laką purškiu tik kelis kartus ir šiek tiek iš tolo, kai noriu galutinai užbaigti šukuoseną”, – pabrėžia plaukų ekspertė.

Džiovinant plaukus rinkitės ne rankšluostį, o medvilninius marškinėlius

Po plaukų trinkimo yra įprasta plaukus susukti į rankšluostį, tokiu būdu nusausinant juos, kad nevarvėtų vandens perteklius. Grožio industrijoje puikiai žinomos plaukų meistrės Jen Atkin, dirbančios su tokiomis pasaulio garsenybėmis kaip Jenifer Lopez ar Bella Hadid, teigimu, šlapios plaukų sruogos yra itin pažeidžiamos ir linkusios lūžinėti, todėl sausinant plaukus reikėtų rinktis medvilnės turintį pluoštą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Aš savo klientėms visada primenu, kad šlapias plaukas yra itin trapus, todėl vietoj šiurkštaus rankšluosčio pluošto siūlau naudoti visiems prieinamą alternatyvą – senus medvilninius marškinėlius”, – kitokiu plaukų džiovinimo būdu dalijasi žinoma garsenybių stilistė J. Atkin.

Daugelis ekspertų ragina nepamiršti, kad dėl itin pažeidžiamo šlapio plauko paviršiaus, jų negalima trinti ar šiaušti rankšluosčiu ar kitokio pluošto pagalba, reikia tik lengvai juos nusausinti ir pernelyg ilgai nelaikyti susukus.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų