REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Dainininkė Natalija Bunkė šiuo metu įsisukusi į savo koncertų turą po Lietuvą. Per savaitę atlikėja surengia mažiausiai keturis koncertus. Bilietai į jos koncertinį turą tirpsta akimirksniu. 

Dainininkė Natalija Bunkė šiuo metu įsisukusi į savo koncertų turą po Lietuvą. Per savaitę atlikėja surengia mažiausiai keturis koncertus. Bilietai į jos koncertinį turą tirpsta akimirksniu. 

REKLAMA

Norėdama nudžiuginti savo gerbėjus, N. Bunkė pristato naujausią savo dainą, kuri neabejotinai taps tikru kalėdiniu hitu, rašo pranešime spaudai. 

„Dabar vienas gražiausių laikotarpių metuose, kai visi nori būti geresni, džiugina savo artimuosius, miestai puošiasi kalėdinėmis dekoracijomis, o dainininkai keliauja iš koncertų į koncertus. Aš esu labai laiminga, kad mano koncertinio turo metu salės būna visiškai pilnos, dažnai mano klausytojai bilietus turi įsigyti gerokai iš anksto, nes tiesiog pritrūksta vietų. 

Norėdama atsidėkoti už tokį atsidavimą, stengiuosi, kad mano koncertinės programos būtų kuo kokybiškesnės. Dabar koncertuoju su „Tina Dance“ šokėjomis, be kurių savo pasirodymų neįsivaizduoju. Stengiuosi pristatyti kuo daugiau naujų solinių dainų ir sukurti pačią geriausią atmosferą“, – pasakoja N. Bunkė.

REKLAMA
REKLAMA

Dainininkė atvira – prieš prasidedant intensyviam solinių koncertų grafikui ji išgyveno didžiulį jaudulį. Tokio didžiulio gerbėjų palaikymo garsi moteris nesitikėjo.  O jos naujos dainos tampa vienos klausomiausių radijo stotyse.

REKLAMA

Naują kalėdinę dainą N. Bunkei sukūrė scenos kolegė – dainininkė Irūna Puzaraitė – Čepononienė: „Mes su Irūna puikiai sutariame. Viena kitą puikiai jaučiame. Vos išgirdusi jos sukurtą dainą, pagalvojau – tai būtent tai, ko man reikia mano koncertuose. Ši daina be galo nuotaikinga, įkvepianti dalintis pozityvumu, šypsotis ir džiaugtis artėjančia žiema.“

N. Bunkė kalėdinį laikotarpį sieja su darbais, intensyviu koncertiniu grafiku, tačiau visuomet stengiasi rasti laiko ir artimiesiems: „Galbūt skamba banaliai, bet šeima, artimi žmonės, draugai yra tikrasis gyvenimo variklis, kuris skatina judėti pirmyn. Šventiniu laikotarpiu visuomet padaugėja darbų, tačiau aš visada stengiuosi skirti dėmesio brangiems žmonėms. 

Vos atsiradus laisvai minutei stengiuosi išnaudoti laiką produktyviai. Labai tikiuosi, kad mano nauja daina taip pat paskatins visus skirti daugiau laiko brangiems žmonėms. Mano daina „Pūga“ yra apie tai, kad kai už lango siautėja pūgos, mes privalome šalia esančius apgaubti savo apkabinimų, geros nuotaikos ir pozityvumo pūgomis. Manęs dažnai socialiniuose tinkluose merginos klausia iš kur pasisemti tiek pozityvumo? Dabar galėsiu sakyti, kad įsijungtų mano kalėdinę dainą ir užsikrėstų ta gera energija, kuria aš noriu dalintis su visais savo gerbėjais.“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų