REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

TV3 televizija vos per porą savaičių sulaukė 19 893 elektroniniu ir paprastu paštu siųstų „Vaikų balso 2007”  balsavimo biuletenių. Jie šiemet, kaip ir pernai, siųsti ne tik iš Lietuvos, o ir kitų Europos šalių – lietuvių emigrantų vaikai šių tradicinių rinkimų balsavimo biuletenius siuntė iš Airijos, Anglijos, Suomijos, Ispanijos, Belgijos, Švedijos ir Vokietijos. Prisiminsime, kad pirmajame balsavimo etape TV3 sulaukė 9738 balsavimo biuletenių.

REKLAMA
REKLAMA

Vaikų išrinktieji – metų grupė, dainininkė, dainininkas, daina, sportininkas, filmas, knyga, žaidimas, profesija ir žmogus  – paaiškės ir bus apdovanoti vos po kelių savaičių, birželio 1-ąją 19.00 val. Kaune, sporto halėje, kur bus surengtas visų žvaigždžių muzikinis šou – apdovanojimų ceremonija „Žvaigždžių cirkas”.

REKLAMA

Naujausiais „Bilietai.lt” duomenimis „Vaikų balso 2007” apdovanojimai šiuo metu yra geidžiamiausias ir populiariausias renginys Lietuvoje. Į jį vos per kelias dienas parduoti beveik visi bilietai! Sulaukę tokio anšlago, renginio organizatoriai nusprendė „Vaikų balso 2007” žiūrovams sukurti pusantro šimto VIP vietų. Į jas bilietai netrukus bus parduodami „Bilietai.lt” kasose.

O kol vaikai su tėveliais stovi eilėse prie bilietų kasų, daugybė mylimiausių Lietuvos vaikų atlikėjų, grupių ir garsenybių – Alanas Chošnau, Rūta Ščiogolevaitė, Milano, Rūta Lukoševičiūtė, Mantas, Justas iš antrojo „Dangaus”, Marijus Mikutavičius, „69 Danguje”, „Yva”, „Mokinukės”, „Mango”, Mia ir kiti jau repetuoja specialius cirko numerius ir pasirodymus su „Baltijos cirko” ir kitų cirkų profesionalais – oro akrobatais, žonglieriais, fakyrais, klounais – ir jų augintiniais cirko artistais: šuniukais, ožkomis, balandžiais, kačiukais ir beždžionėlėmis.

REKLAMA
REKLAMA

„Vaikų balso 2007” apdovanojimų ceremoniją ves „Žvaigždžių cirko” direktorius Andrius Rožickas, apdovanojimų ceremonijos vyriausioji dirigentė Violeta Riaubiškytė ir žavioji bei paslaptingoji drugelių dresuotoja.

Šiemet atsiimti „Vaikų balso 2007” statulėles šiose tradicinėse nominacijose pretenduoja: „Vaikų metų grupė” – „69 Danguje”, „Mango” ir „Yva”; „Vaikų metų dainininkė” – Mia, Violeta Riaubiškytė ir Simona; „Vaikų metų dainininkas” – Egidijus Dragūnas, Mantas ir Vilius Tarasovas; „Vaikų metų daina” – „Mokinukių” „Ar mane matei?”, „69 Danguje” daina „Gyvenu” ir Violetos Riaubiškytės „Pas tave einu”; „Vaikų metų sportininkas” – disko metikas Virgilijus Alekna, krepšininkas Mantas Kalnietis ir čiuožėjų pora Viktorija Perminaitė iš „Mango” ir Andrius Butkus iš „Žuvėdros”; „Vaikų metų filmas” – „Garfildas 2”, „Haris Poteris ir ugnies taurė” ir „Ratai”; „Vaikų metų knyga” – „Haris Poteris ir netikras princas”, „Mikė Pūkuotukas” ir „Eragonas”;  „Vaikų metų žaidimas” – „Yu-Gi-Oh”, „Alias” ir „Need for Speed Carbon”; „Vaikų metų profesija” – aktorius, šokėjas ar gydytojas; „Vaikų metų žmogus” – laidų vedėjas ir dainininkas Marijus Mikutavičius, serialo „Bjaurusis ančiukas” pagrindinio vaidmens atlikėja Nelly Uvarova ir grupės „Yva” lyderė dainininkė Natalija Zvonkė.

„Vaikų balso 2007” apdovanojimų ceremonija „Žvaigždžių cirkas” – birželio 1-ąją 19.00 val. Kauno sporto halėje!

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų