REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Regis, žvaigždės nusiteikė romantiškai: Dvynių romanai eisis kaip iš pypkės. O ką astrologai žada kitiems Zodiako ženklams?

Regis, žvaigždės nusiteikė romantiškai: Dvynių romanai eisis kaip iš pypkės. O ką astrologai žada kitiems Zodiako ženklams?

REKLAMA

Avinas

Su polėkiu, gera energija pradėsite šią dieną, tuo džiugindami ir aplinkinius, vaikus. Lengvai priartėsite prie žmogaus, kuris jus domina. Pavyks geriau įsilieti į kolektyvą, grupę, jeigu jums tai aktualu.

Tauras

Nors atrodysite darbštūs, dalykiški, kažkas klostysis ne pagal planą. Gali paaiškėti, kad jūsų viltys ne visiškai atitinka tikrovę. Nenumokite ranka į sveikatos sutrikimus, santykių darbe problemas.

Dvyniai

Jums turėtų sektis, jei mezgate meilės romaną, užsiimate kūrybine veikla ar tarpininkaujate, bylinėjatės. Kita vertus, kažkokia pergalė jums gali nemažai kainuoti.

Vėžys

Kažkoks susitikimas, pokalbis gali jus labai suintriguoti, bet vėliau nuvilti. Santykiai su aplinkiniais bus prieštaringi. Trūks tarpusavio pasitikėjimo.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas

Nusimato permainos per asmenį iš toli. Tikėtini pasikeitimai, susiję su jūsų ateities planais, perspektyvomis. Mokslo srityje kai kas pavyks sklandžiai, o kai kas nelabai. Susikaupusi įtampa vakare gali prasiveržti kažkaip destruktyviai.

REKLAMA

Mergelė

Aktyvi, darbinga diena. Regis, daug dėmesio reikalaus pažįstami žmonės, kolegos. Tvarkydami rimtus reikalus spėsite ir nerimtai paflirtuoti. Tačiau jei per daug tikėsitės iš artimųjų, vakaras atneš nusivylimų.

Svarstyklės

Gali džiuginti naujos pažintys, visuomeninė veikla. Tačiau nesitikėkite iš to didelės naudos ir stabilumo. Nepasiduokite lengvabūdiškoms pagundoms, nes dėl jų galite patirti nemalonumų.

Skorpionas

Jums reikėtų atkreipti didesnį dėmesį į savo psichologinę būseną bei sveikatos būklę. Nereikėtų išpūsti menkų kompleksų bei trūkumų. Visi jų turi. Stiprinkite organizmą. Atsakingiau elkitės su dokumentais.

REKLAMA
REKLAMA

Šaulys

Ši diena panardins jus į savus ir svetimus rūpesčius. Daug kam reikės jūsų patarimo, pagalbos. Tačiau sulauksite ir kritikos. Galite patirti netikėtumą iš asmens, kuriuo dabar domitės arba su kuriuo konkuruojate.

Ožiaragis

Diena neatneš problemų, jei susilaikysite nuo abejotinų pagundų, tiek susijusių su praturtėjimu, tiek ir su meile. Norite jaudinamų, malonių potyrių? Tuomet būkite dėmesingi ir dosnūs patinkančiam asmeniui.

Vandenis

Šiandien keblumų, nesusipratimų gali iškilti darbe arba iškart po darbo. Rizika bus mažesnė, jeigu laikysitės darbo tvarkos bei saugos taisyklių, profesinės etikos.

Žuvys

Šiandien pasistenkite nepriekaištingai atlikti darbus, nes bus lengva prarasti kolegų pasitikėjimą ir karjeros perspektyvas. Pasistenkite nesugadinti santykių su žmogumi, kuris yra jums artimas ir reikalingas.

Šaltinis: vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų