REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Neptūnas“ namuose parbloškė „Rytą“

Pergalę LKL iškovojo Klaipėdos „Neptūno“ komanda, kuri namuose 91:84 įveikė Vilniaus „Ryto“ krepšininkus.

Pergalę LKL iškovojo Klaipėdos „Neptūno“ komanda, kuri namuose 91:84 įveikė Vilniaus „Ryto“ krepšininkus.

REKLAMA

Tado Sedekerskio ir Deivido Gailiaus vedami klaipėdiečiai rungtynes pradėjo kiek rezultatyviau (9:6), tačiau Arnas Butkevičius rezultatą lygino. Komandos toliau keitėsi tolimais metimais, o tris iš eilės pataikęs „Rytas“ atsiplėšė 18:14, dar du taškus pridėjo ir Dovis Bičkauskis. Spurtas kėlinio pabaigoje svečiams leido pirmauti 25:16.  

Osvaldas Olisevičius skirtumą pamažino, bet A.Butkevičius vėl jį atstatė – 29:20. D.Gailius su T.Delininkaičiu prapliupo tritaškiais, o Simas Galdikas galiausiai rezultatą persvėrė – 34:31. Vėl viską į „Ryto“ pusę suko Francisco Cruzas, pataikęs iš toli, o A.Butkevičius pridėjo ir dvi baudas, ir dvitaškį – 38:34. Komandos apsikeitė tolimais metimais (43:41) ir po antrojo ketvirčio „Neptūnas“ atsiliko 43:45. 

Legionierių į priekį patemptas „Rytas“ įgavo dviženklį pranašumą (59:49), bet jį T.Delininkaitis su A.Williamsonu šiek tiek nurėžė – 54:61. Po trijų kėlinių „Rytas“ turėjo nedidelį pranašumą – 65:61.  

REKLAMA
REKLAMA

Įsisiautėjo A.Williamsonas ir T.Delininkaitis, kurie mačo kontrolę perdavė „Neptūnui“ – 79:74.

„Neptūnas“ saugojo trapų pranašumą, bet likus minutei svarbius taškus pelnė E.Kairys (84:81), bet T.Holloway’us netrukus prasižengė. T.Sedekerkis pridėjo vieną baudos metimą, kitoje aikštės pusėje E.Kairys – nė vieno iš dviejų bandymų – 81:85. D.Sirvydis pataikė labai svarbų tritaškį, kas buvo jo pirmieji taškai mače, bet T.Delininkaičio ranka nedrebėjo, o O.Olisevičius pergalę įtvirtino.

REKLAMA

„Neptūnas“: Andre Williamsonas 19 (10 atk. kam.), Tomas Delininkaitis 16, Deividas Gailius 11, Tadas Sedekerskis 10 (8 atk. kam), Simas Galdikas 9, Žygimantas Janavičius 8 (12 rez. perd.), Gytis Masiulis 7.

„Rytas“: Arnas Butkevičius 16 (7 atk. kam.), Francisco Cruzas 14 (7 rez. perd.), Dovis Bičkauskis 13, Terrellas Holloway’us 12, Evaldas Kairys 9.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų