REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
5
Neringa Šiaudikytė (nuotr. Organizatorių)

Žinoma atlikėja Neringa Šiaudikytė tvirtina, kad norint išlikti scenoje, reikia ne tik gerai dainuoti, bet ir gerai atrodyti.

5

Žinoma atlikėja Neringa Šiaudikytė tvirtina, kad norint išlikti scenoje, reikia ne tik gerai dainuoti, bet ir gerai atrodyti.

REKLAMA

Polinkį į apkūnumą turinti atlikėja visiškai atvirai pasakoja, kad šiuo metu džiaugtis tobulomis kūno formomis jai padeda profesionali riebalų bei celiulito naikinimo terapija šalčiu, rašo pranešime spaudai.

„Kūno procedūros man nėra naujiena. Kovoju su svoriu kaip ir daugelis kitų moterų. Domiuosi naujovėmis ir man tikrai teko išbandyti ne vieną grožio procedūrą. Išbandžiusi šalčio arba kitaip kalbant – krioterapiją, likau tikrai maloniai nustebusi. Krioterapiją dariausi jau kelis kartus. Po kiekvienos procedūros rezultatas – sumažėjusios apimtys po du centimetrus. Žinoma, centimetrai priklauso ir nuo to, kiek kiekviena turime ko numesti. Žinau, kad apimtys kitoms sumažėjo net ir po penkis bei daugiau centimetrų“, – savo grožio paslaptimis dalinosi N. Šiaudikytė.

Žinomos atlikėjos kūno formomis besirūpinanti „Aura Estethic“ grožio specialistė, kineziterapeutė Aura Klangauskienė teigia, kad kaip ir Neringa, taip ir daugelis moterų pasaulyje susižavi šalčio terapija, nes ši procedūra suteikia galimybę riebalų perteklių efektyviai pašalinti saugiu ir neintervenciniu keliu.

REKLAMA
REKLAMA

„Dažniausiai moterys kompleksuoja dėl ant pilvo, nugaros, šlaunų, sėdmenų bei rankų susikaupusių riebalų, o kriolipolizė – tai vienas naujausių ir saugiausių būdų sumažinti poodinį riebalinį sluoksnį. Norint pasiekti maksimalių rezultatų, reikia atlikti po tris procedūras vienai kūno daliai. Šalčiu naikinamos riebalinės ląstelės žūsta per 15-30 dienų laikotarpį ir yra pašalinamos per limfą, todėl būtina gerti daug vandens, o galutiniais rezultatais galima džiaugtis po mėnesio nuo paskutinės procedūros atlikimo“, – teigia Aura Klangauskienė.

REKLAMA

Anot grožio specialistės, N. Šiaudikytei pilvo ir šlaunų srityse buvo atlikta šaldomoji lipolizė, kurios metu gydomoji kūno sritis buvo stimuliuojama nuo nulio iki minus penkių laipsnių temperatūra. Anot A. Klangauskienės, tai saugi temperatūra, kuomet nėra jokių galimybių pakenkti audiniams, išskyrus kūne esančius nepageidaujamus riebalus.

Atsakingai rinkitės kripolizės aparatą

Prieš darantis kriopolizę, grožio specialistė, kineziterapeutė A. Klangauskienė įspėja, kad šiuolaikėje grožio rinkoje kriopolizės aparatų yra labai daug, todėl prieš renkantis procedūros atlikimo vietą, vertėtų išsiaiškinti keletą svarbių dalykų.

REKLAMA
REKLAMA

„Aparatai, kurie pasiekia daugiau nei minus penkių laipsnių šaltį, yra pavojingi, nes gali pažeisti odą – epidermį ir dermą. Taip pat rekomenduočiau atkreipti dėmesį, ar aparatas turi vientisą vakumą, kuris neleidžia patekti į kriodus orui iš aplinkos. Vientisas vakumas padeda užtikrinti riebalinio audinio suirimą.

Dar vienas pastebėjimas, kad aparatai, neturintys riebalinių ląstelių šildymo sistemos, nesukelia termošoko, todėl riebalinės ląstelės yra sunkiau pažeidžiamos. Skaičiuojama, kad dėl to gali būti, jog vienos sesijos metu vidutiniškai pasišalins 15 procentų mažiau riebalinio audinio. Todėl prieš renkantis procedūrą, vertėtų pasiteirauti specialistų dėl minėtų aparatų savybių, kad galėtumėte būti tikri dėl procedūros kokybės ir efektyvumo“, – pataria A. Klangauskienė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų