REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
19
Natalija Bunkė su mylimuoju Edgaru (nuotr. asm. archyvo)

Iš grožio industrijoje dirbančios sesers Kristinos Natalija Bunkė išmoko svarbią taisyklę: tai išgelbėjo mano odąJau daugiau nei 18 metų aktyviai koncertuojanti dainininkė Natalija Bunkė puikiai žino, kaip svarbu tinkamai prižiūrėti savo grožį ir rūpintis odos būkle.

19

Iš grožio industrijoje dirbančios sesers Kristinos Natalija Bunkė išmoko svarbią taisyklę: tai išgelbėjo mano odąJau daugiau nei 18 metų aktyviai koncertuojanti dainininkė Natalija Bunkė puikiai žino, kaip svarbu tinkamai prižiūrėti savo grožį ir rūpintis odos būkle.

REKLAMA

Žinoma moteris su šypsena sako, jog per visą šį laiką nuovargis, stresas, skubėjimas ir bemiegės naktys koncertuojant privertė atrasti efektyviausius būdus greitai atsistatyti ir apsaugoti odą nuo dažno makiažo pasekmių. „Įveikiau odos problemas, keitėsi ir mano svoris, o tai ilgainiui tampa pastebima veide. Kristina ir pyko, ir konsultavo“, – prasitarė ji apie sesers Kristinos Ivanovos patarimus, rašo pranešime spaudai.

Ryte – svarbus ritualas

Šiuo metu koncertinio turo nuotaikomis gyvenanti Natalija neslepia, jog ir dabar savo pamėgtiems grožio ritualams turi vos keliasdešimt minučių ryte, tačiau vandens stiklinė ir šaldytuve laikoma paakių kaukė – būtina dienos dalis.

REKLAMA
REKLAMA

„Reta turime daug laiko veido kaukėms. Aš ryte pasidariusi puodelį kavos einu į vonią ir užsidedu paakių kaukę, patepu veidą serumu, kad vėliau gerai laikytųsi kremas. Taip paruošiama oda makiažui ar tiesiog tam, kad galėčiau išeiti į lauką.

REKLAMA

Geriausias patarimas yra paakių kaukę laikyti šaldytuve. Kiekviena žino, kad ypač suvalgius ką nors sūraus, kitą dieną veidas gali atrodyti ištinęs, o atšaldyta kaukė visada panaikins tai.

Kiekvienai moteriai svarbu odą prižiūrėti, kad ji būtų pakankamai pamaitinta ir skaisti. Dirbdama scenoje bendravau ne su vienu kosmetologu, daug konsultuoja ir grožio saloną turinti sesuo, todėl atradau tai, kas iš tiesų veikia“, – pasakojo dainininkė.

Anot scenos atstovės, ji ir kitos jos grupės „YVA“ kolegės po ilgų koncertų ir jei kitą dieną nepavyksta miegoti ilgiau, tvarkydamos namus ar dirbdamos užsideda paakių kaukes ir

REKLAMA
REKLAMA

naudoja intensyviai veikiančius serumus veidui ir kaklui. „Tai kompensuoja ir miego trūkumą. Jau patikrinta“, – juokėsi Natalija.

Grožio pusryčiai

Tačiau lapkričio 14-16 dienomis rytinę kavą namuose su savo grožio ritualais N. Bunkė iškeis į laiką su parodos „Moters pasaulis“ svečiais. Čia ją bus galima pamatyti „Gold Beauty Line“ stende.

„Būsiu pati ir dalinsiuosi patarimais, diskutuosime bei gyvai atsakysiu į visus klausimus. Tai bus tikri grožio pusryčiai, todėl visus noriu pakviesti parodoje aplankyti mūsų stendą ir sužinoti apie naujienas bei visą liniją, kuri sukurta atrinkus geriausius grožio patarimus ir išgryninus efektyviausią formulę. Dabar svarbus laikas, nes galėsime pakalbėti ir apie odos priežiūrą žiemą. Pati turiu ne pačią paklusniausią odą, todėl žinau, kad keičiantis metų laikams jai reikalinga ypatinga priežiūra.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Nebūtina pasirinkti tik vienos linijos produktus, tačiau labai svarbu atrasti geriausias priemones. Ši linija man patinka ir tuo, kad yra skirta visų tipų odai ir pastebimas greitas rezultatas. Galima gražintis tol, kol kuičiamės namuose“, – sakė Natalija.

Atsispindi ir svorio pokyčiai

Kaip jau minėjo pati grupės „YVA“ narė, anksčiau svėrusi 49 kg dabar ji sveria 69 ir nors jaučiasi puikiai, pripažįsta, jog atidžiai stebint odą galima pamatyti ir pokyčius. Taip pat ir keičiantis mitybos įpročiams, hormoninei veiklai ar klimatui. „Lieknėjant ar siekiant priaugti keletą kilogramų nevalia pamiršti savo odos. Man ne kartą kosmetologės sakė, kad tai – mūsų sveikatos veidrodis, todėl geriausia investicija yra į ją. Tiesa, nemanau, kad tam reikia įspūdingų sumų ar didelių investicijų. Svarbiausia patikrintos ir efektyvios priemonės“.

Ji svarstė, jog tinkama priežiūra ir tai, kad kasdien skiria bent keletą minučių grožio ritualams, padeda išlaikyti ir jaunatvišką išvaizdą bei išlaiko elastingą odą, net ir keičiantis kūno formoms.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų