REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
14
Kourtney ir Kim Kardashian (nuotr. SCANPIX)

Realybės šou „Keeping Up With the Kardashians“ yra viena iš priežasčių, kodėl garsi šeima yra tokia žinoma visam pasauliui. Šou filmuojamas jau 12 metų ir čia atskleidžiamos didžiausios visų jos narių paslaptys.

14

Realybės šou „Keeping Up With the Kardashians“ yra viena iš priežasčių, kodėl garsi šeima yra tokia žinoma visam pasauliui. Šou filmuojamas jau 12 metų ir čia atskleidžiamos didžiausios visų jos narių paslaptys.

REKLAMA

Deja, pasirodo, kad netrukus šou negrįžtamai pasikeis.

Visai neseniai vyriausia klano sesutė, Kourtney Kardashian, viešai prabilo apie tai, kad nori padaryti pertrauką nuo šou. Ji pripažino, kad tai dar tikrai nėra atsisveikinimas, tačiau dabar jai svarbiausia visą savo dėmesį skirti savo šeimai.

„Nusprendžiau daugiau laiko leisti kaip mama ir savo energiją skirti tam. Tačiau neasisveikinu – manau, kad matysis naujame sezone. Jis dar nepasirodė, bet yra filmuojamas kaip tik dabar“, – pridėjo ji.

Tiesa, tai jau ne pirmas kartas, kai K. Kardashian nuspendžia, jog norėtų pailsėti nuo šou. Dėl to ji ir populiariausioji sesuo Kim anksčiau net yra stipriai susikivirčijusios – tai taip pat buvo nufilmuota. 

REKLAMA
REKLAMA

Kourtney augina 3 dukreles, kurių susilaukė kartu su savo buvusiu vaikinu Scottu Disicku. Pora taip niekuomet ir nesusituokė ir jau kelis metus gyvena atskirai, o Socttas netgi turi perpus už jį jaunesnę merginą, Sofią Richie. 

REKLAMA

Naujienų portalas tv3.lt primena, kad „Emmy“ apdovanojimų metu Kim su seserimi Kendall buvo viešai išjuoktos, kai prabilo apie savo šou.

Kim ir Kendall ant scenos užlipo pristatyti „išskirtinio realybės šou“, kadangi ir pačios ne vienerius metus žmonėms leidžia savo gyvemimus stebėti iš anksčiau, realybės šou „Keeping Up With the Kardashians“ metu.

Pristatydamos apdovanojimą, abi moterys nusprendė pasidalinti ir savo išgyventa patirtimi, deja, ne visiems tai pasirodė juokinga.

„Mūsų šeima kuo puikiausiai žino, kaip televizija įtikinamai parodo žmones tokius, kokie jie ir yra iš tiesų“, – sakė K. Kardashian.

REKLAMA
REKLAMA

Jos sesuo Kendall iškart pridėjo: „Jie pasakoja savo istorijas be jokių filtrų ir scenarijų“.

Deja, būtent šioje vietoje minia susirinkusiųjų pradėjo kvatoti, o abi realybės šou žvaigždės atrodė ne juokais įtūžusios. 

Netrukus ištraukos iš būtent šios „Emmy“ ceremonijos akimirkų pasklido ir socialiniuose tinkluose.

„Ar publika iš tiesų juokėsi iš Kim Kardashian? Nemanau, kad ji juokavo“, „Publika ėmė kvatoti iškart, kai Kim Kardashian pasakė, kad jos šeima yra tikri žmonės“ – šėlo internautai „Twitter“ paskyroje.

Ir viskas dėl to, jog iš tiesų realybės šou „Keeping Up With the Kardashians“ tikrai nėra toks nesurežisuotas, kaip sakė Kim ir Kendall. Visa šeima ne kartą yra sulaukusi kaltinimų, kad jie daug dalykų surežisuoja vien tik dėl to, kad pakeltų savo reitingus. Tiesa, kai kas sumeluota vis dėlto nebuvo – Kardashian šeima savo šou scenarijais nesinaudoja.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų