REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
32
Žinomos dvynės (tv3.lt fotomontažas)

Pastaruoju metu mados pasaulį vis labiau domina dvynės, todėl neverta stebėtis, kad kai kurios jų ne tik tampa įvairių prekės ženklų veidais, bet ir surenka armijas gerbėjų socialiniuose tinkluose.

32

Pastaruoju metu mados pasaulį vis labiau domina dvynės, todėl neverta stebėtis, kad kai kurios jų ne tik tampa įvairių prekės ženklų veidais, bet ir surenka armijas gerbėjų socialiniuose tinkluose.

REKLAMA

Pristatome garsiausias pasaulio dvynes – vienos jų garsėja tik išvaizda, o kitos – ir neįtikėtinomis istorijomis.

1. Inka ir Neele Hoeper

25 metų dvynės iš Vokietijos jau ne kartą pasirodė ir ant didžiųjų podiumų, vis dėlto kur kas įdomiau už jų karjerą yra faktas, kad abi jos niekuomet neturėjo vaikino.

Pasirodo, kad taip yra visai neatsitiktinai. Merginos įsitikinusios, kad vaikinų joms nė nereikia, nes ir taip yra viena kitos sielos draugės. 

„Daug žmonių sako, kad mes esame keistos – mūsų kūnai juda kartu, mes tą patį galvojame, pabaigiame viena kitos sakinius, dažnai turime tas pačias svajones“, – sako Inka ir Neele.

REKLAMA
REKLAMA

2. Elisha ir Renee Herbert

Šios 20-metės dvynės „Instagram“ turi sukaupusios beveik 3 mln. sekėjų armiją, ir nors jos itin išpopuliarėjo vos prieš 2 metus, manekenėmis dirba jau nuo 14. 

REKLAMA

Įdomu tai, kad iš tiesų merginos turi ir brolį, vis dėlto jis nė kiek nepritaria jų gyvenimo būdui, skirtam madai ir grožiui. „Jis neleidžia mums fotografuotis – turime gal tik vieną jo nuotrauką“, – sako merginos.

Tiesa, vaikinas vėliau vis dėlto taip pat sulaukė žiniasklaidos dėmesio – kadangi prisiklijavo prie pėsčiųjų perėjos protesto metu vardan klimato kaitos, jis buvo suimtas.

3. Kelsey ir Baylee Soles

Nors merginos atrodo beveik taip pat, jų, kaip manekenių kelias, buvo skirtingas. Kelsey pradėjo nuo darbu pas Marcą Jacobsą, o štai Baylee pasirodydavo Rachel Zoe šou.

REKLAMA
REKLAMA

Vis dėlto vienąkart Paryžiuje viena sesuo atėjo palaikyti kitos į kastingą, ir būtent tada jų keliai susikirto – jos imtos visur kviesti kartu. 

Nors dabar merginos išties įspūdingos išvaizdos, paauglystėje buvo ganėtinai žemos, bijojo kameros. 

4. Gulcan ir Sahinur

Šias merginas socialiniuose tinkluose seka beveik 2 milijonai sekėjų – savo paskyrose jos dalijasi įvairiais makiažo bei aprangos patarimais.

5. Shannon ir Shannade Clermont

Nors merginoms šiuo metu 25-eri, modelių duonos jos paragavo jau nuo 14 metų. Vis dėlto tik praėjusiais metais jos tapo žinomos visam pasauliui – tąkart Kanye Westas pasikvietė jas sudalyvauti savo „Yeezy“ mados šou.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Vėliau merginos pasirodė ir TV laidose, per Niujorko mados savaitę įvairiose šou sėdėdavo pirmose eilėse. 

Vis dėlto Shannade šiuo metu yra įkalinta kalėjime, mat 2017 metais ėjo į apmokamą pasimatymą su vyru, kurio kreditinę kortelę vėliau pavogė ir apšvarino. Kitą rytą jis buvo rastas negyvas dėl perdozavimo narkotinėmis medžiagomis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų