REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Šeštadienio horoskopas 12 Zodiako ženklų žada ne itin lengvą dieną: laukia rūpesčiai, nerimas ir liūdnos žinios. Išsamiai apie tai, kokia diena bus šiandien:

Šeštadienio horoskopas 12 Zodiako ženklų žada ne itin lengvą dieną: laukia rūpesčiai, nerimas ir liūdnos žinios. Išsamiai apie tai, kokia diena bus šiandien:

REKLAMA

Avinas

Tikriausiai nesiseks susikalbėti su artimaisiais arba per juos susidursite su problemomis. Gali būti, kad jų arba jūsų klasta ar finansinė nesėkmė nekaip paveiks visą šeimą, bendrus planus.

Tauras

Būsite viliojami arba patys kitus trauksite į riziką, avantiūras. Keistų kaprizų, pretenzijų gali kelti ir meilės objektas, ir vaikai. Meilės reikalai apskritai bus itin pažeidžiami. Kažkoks renginys gerokai patuštins piniginę.

Dvyniai

Skubėdami, darydami spaudimą galite kažką sugriauti. Nerimo gali sukelti sergantis šeimos narys arba jūsų sveikatos tyrimai.

REKLAMA
REKLAMA

Vėžys

Turbūt suaktyvės jūsų konkurentai, priešai. Nemalonumų galite patirti tiek dėl savo kaltės, tiek dėl kitų nepalankumo. Saugokitės vagių ir savo neatsakingumo, lengvabūdiškumo.

REKLAMA

Liūtas

Diena bus įtempta. Norint kažką sureguliuoti, teks plačiau atverti piniginę. O jeigu patys manipuliuojate kitais, galite įkliūti į slaptą pasalą.

Mergelė

Jūsų darbą gali apsunkinti nelabai suvokta atsakomybė, nerimtas atsipalaidavimas, neaiškūs reikalavimai ar kriterijai. Lengva įsivelti į rizikingus nuotykius, nuostolingas avantiūras. Galbūt teks kažką taisyti ar dėl ko nors aiškintis.

Svarstyklės

Šiandien verčiau nekelkite skandalo, pastebėję bereikalingas artimųjų išlaidas. Sugadinti santykiai liūdins labiau ir ilgiau nei nauja spragelė piniginėje. Draugiškai pasikalbėkite apie problemas.

REKLAMA
REKLAMA

Skorpionas

Nervins nestabilumas, per greita situacijos kaita, aktualios informacijos stoka. Komplikuotis gali santykiai su kolegomis, artimaisiais. Galbūt blaiviau pažvelgti į situaciją padės protingo draugo atviras komentaras.

Šaulys

Šiandien nederėtų pasitikėti abejotina informacija, gandais, o juo labiau tai skleisti ir klaidinti kitus, nes galite susikompromituoti. Pasisaugokite vagių, sukčių, venkite svaigalų. Širdgėlos gali sukelti šeimos nario ar augintinio liga, nesėkmė.

Ožiaragis

Nesutvarkę praktinių dalykų ir neįveikę savo nervingumo, negalėsite tikėtis sėkmingos dienos. Turto, verslo ar kituose reikaluose gali iškilti sudėtingas pasirinkimo klausimas ir jums gali prireikti specialisto pagalbos.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Vandenis

Šiandien rūpesčių gali sukelti nuosavybės, verslo, komerciniai reikalai. Galbūt susvyruos kažkoks jūsų planas. Turite būti racionalūs, laikytis instrukcijų, kalbėti konkrečiai ir aiškiai, kad nepasirodytumėte nepatikimi.

Žuvys

Būsite labai aktyvūs, jei jūsų veikla susijusi su žiniasklaida, reklama, ryšiais, mokymais, tarpininkavimu. Neskubėkite skleisti informacijos jos nepatikrinę, jei nenorite turėti nemalonumų dėl dezinformavimo.

Šaltinis: www.vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų