REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Ar jums reikia paįvairinti savo meilės gyvenimą? Tai yra keturi dalykai, kuriuos galite padaryti kiekvieną dieną ir kurie greitai padidins jūsų libido, rašoma dailystar.co.uk.

Ar jums reikia paįvairinti savo meilės gyvenimą? Tai yra keturi dalykai, kuriuos galite padaryti kiekvieną dieną ir kurie greitai padidins jūsų libido, rašoma dailystar.co.uk.

REKLAMA

Jei norite geresnio sekso, yra tiek daug būdų, kaip padidinti libido, nenaudojant vaistų. Remiantis anksčiau atliktu tyrimu, pusei moterų tam tikru gyvenimo momentu sumažės lytinis potraukis.

Vyrai taip pat turi panašių problemų, nesvarbu, ar tai erekcijos disfunkcija, ar tik sumažėjęs lytinis potraukis.

Tačiau yra keturi labai paprasti būdai, kurie paįvairins ir suteiks naujos gyvybės jūsų lytiniam gyvenimui.

1. Reguliari mankšta

Gydytoja dietologė Marilyn sako: „Reguliarūs mankštos pratimai padeda padidinti jūsų libido, nes gali pagerinti jūsų nuotaiką ir kūno įvaizdį. Moterys atlikdamos „Kegal“ mankštą, tonizuoja dubens raumenis, todėl gali geriau pajausti partnerio penį, o tai padidina malonumą.“

2. Uogos

Vaisiuose gausu cinko, kuris svarbus lytinių hormonų gamybai, be to, turi daug antioksidantų.

Azijos šalyse Goji uogos tradiciškai buvo naudojamos kaip seksualinis tonikas, padedantis pagerinti lytinį potraukį tiek vyrams, tiek moterims.

REKLAMA
REKLAMA

Snestant, testosterono – vyriško lytinio hormono – lygis mažėja, tad sumažėja ir lytinis potraukis.

3. Pasitarkite su gydytoju

Po „CuraLin Diabetical Supplement“ atlikto tyrimo nustatyta, kad daugiau nei 80% žmonių nežino, kad 2 tipo diabetas gali sukelti impotenciją.

REKLAMA

Gydytoja Sarah Brewer paaiškino, kad padidėjęs gliukozės kiekis pažeidžia mažesnes organų kraujagysles ir gali sukelti tokias komplikacijas.

4. Afrodiziakai

Tam tikros maistinės medžiagos ir žolelės gali būti nepaprastai naudingos, jei jūsų lytinį potraukį reikia šiek tiek pažadinti. Cinkas yra būtinas norint išlaikyti hormonų pusiausvyrą ir lytinį potraukį, todėl kalbos apie tai, kad austrės yra afrodiziakas, – tiesa, nes jose gausu cinko.

Aminorūgštis l-argininas taip pat yra svarbus gerai kraujotakai „žemiau“. Vitaminas B3 padeda sumažinti nuovargį.

Tuo tarpu stresas gali būti viena didžiausių psichologinio žemo libido priežasčių moterims, todėl tokios žolelės, kaip Sibiro ženšenis, taip pat gali būti naudingos.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų